به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از ایسناعلی اکبر مختاری اظهار داشت: همزمان با ماه مبارک رمضان طرح نظارت بر روند بهداشتی و نحوه ارائه خدمات به مردم با نظارت بر رستوران‌ها و مراکز فروش غذا و آش در استان البرز در حال انجام است.

وی افزود: این طرح هم در صبح و هم در بعد از ظهر از مراکز عرضه غذا  در استان البرز انجام می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز با بیان اینکه در این راستا از بین مراکز تحت بازرسی و نظارت، دو رستوران در محور کرج ـ چالوس به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند، تصریح کرد: حدود ۱۰۰ کیلو آش مانده از شب‌های قبل از  این واحدها کشف شد.

وی خاطرنشان کرد: کشف دوغ فله غیربهداشتی و وضعیت بهداشتی نامرتب و استفاده از جوش شیرین دلیل پلمب این دو رستوران بود.

انتهای پیام/ش