به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از ایسنا، منصوره کرمی همسر شهید علی محمدی در نشست «بررسی کارآمدی سازمان ملل متحد در حمایت از قربانیان تروریسم که از سوی انجمن دفاع از قربانیان تروریسم و با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شده بود طی سخنانی اظهار کرد: انجمن دفاع از قربانیان تروریست تشکلی فرهنگی و اجتماعی است که در لیست سازمان‌ها و تشکل‌های قانونی وزارت کشور قرار دارد.

وی با بیان این‌که «اعضای این انجمن را فرزندان و خانواده‌های قربانیان ترور و همچنین کارشناسان حقوق و روابط بین‌الملل و فعالان صلح تشکیل شده است»، گفت: این انجمن به واسطه فعالیت‌های خود در تحقق اهداف بشردوستانه توانسته مقام مشورتی سازمان ملل را کسب کند.

وی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با اشاره به اهمیت نقش سازمان‌های مردم نهاد در حمایت از قربانیان تروریسم خاطرنشان کرد: انجمن‌های مدافع قربانیان تروریسم امروزه با وجود گسترش تروریسم بین‌المللی در نتیجه افزایش جعل گروه‌های تروریستی در مناطق خاص می‌بایست هر چه بیشتر خود را مجهز به دانش و آگاهی هدفمند جهت حضور در مجامع بین‌المللی برای تقبیح تروریست کند.

نایب رئیس انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با اعتقاد بر این‌که «قوانین و مقررات برآمده از اسناد سازمان ملل متحد در حوزه تروریسم و در تداوم آن‌ها تکریم برخی قوانین ملی و منطقه‌ای در مبارزه با تروریسم چندان متناسب با جایگاه حقوقی قربانیان تروریسم نیست تا در سایه آن بتوان به خاتمه یافتن اینگونه فجایا و آلام بشری امیدوار بود» در ادامه صحبت‌های خود افزود: انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در راستای تقویت نقش سازمان ملل در حل و فصل مخاصمات جهانی و مقابله ریشه‌ای با تروریسم چند پیشنهاد را مطرح می‌کند.

وی در تشریح این پیشنهادها گفت: ما پیشنهاد می‌کنیم که کمیته تحقیق مشترک سازمان ملل متحد و دولت قربانی تروریسم جهت کشف حقیقت و شناسایی عاملان اقدامات تروریستی جهت جبران خسارت وارده به قربانیان تروریسم تشکیل شود.

وی با بیان این‌که «تشکیل بانک اطلاعاتی قربانیان ترور و گروه‌های تروریستی در سازمان ملل، محکومیت جنایات تروریستی در گزارشات سازمان ملل به عنوان شدیدترین نوع نقض حقوق بشر از دیگر پیشنهادات این انجمن است» گفت: ما همچنین معتقدیم که باید صلاحیت دیوان بین‌المللی کیفری در تعقیب و محاکمه مجرمان تروریستی اعمال شود.