به گزارش پایگاه خبری ربیع، معاون استاندار یزد با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان قابل قبول نیست که پول شیر یک دامدار ماه‌ها و سال‌ها پرداخت نشود، خواستار پرداخت سریع و بدون معطلی این مطالبات توسط کارخانه‌های لبنیات شد.

سیدمسعود عظیمی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد اظهار داشت: در ارتباط با تبصره ۱۸ به دلیل ماهیت تسهیلاتی که در اختیار متقاضی قرار می‌دهد، اجازه دهیم فراخوان بیشتری داده شود و تمام افرادی که می‌توانند ۷ شاخصه در نظر گرفته شده را انجام دهند، مراجعه کرده و بعد ما اقدام به توزیع بر اساس این تبصره کنیم. وی افزود: یک هزار واحد صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و ۵۰۰ واحد صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد داریم که می‌توانیم با یک کمک، اقدام زمینه آغاز به کار آنها را فراهم کنیم. عظیمی تصریح کرد: بانک‌های یزد تا نشست روز بعد، سقف میزان پرداخت تسهیلاتی که در ارتباط با این بند دارند را ارائه کنند و در کارگروه هم لیست واحدهایی که شرایط دریافت تسهیلات دارند بررسی می‌شود و جلسه بعد مصوبات انجام می‌شود. وی با اشاره به مشکل شرکت تولید کود بهاباد در ارتباط با گاز گفت: ستاد به شرکت گاز پیشنهاد می‌دهد که با توجه به اهمیت توجه به مناطق کم برخوردار، قرارداد خود برای کارخانه تولید کود بهاباد را بر اساس نیاز این مجموعه و در طول ۱۲ ماه سال منعقد کند وبرابر با ماده ۴۳ قانون برنامه ششم، این شرکت باید تمام حساب‌ها و دفاتر مالیاتی خود را به استان یزد منتقل کند.

معاون استاندار با بیان اینکه در یزد روزانه ۶۰۰ تن شیر تولید می‌شود تصریح کرد: به غیرازواحدهای صنعتی شهرستانی، مابقی برای تأمین شیر با مشکل مواجه هستند که یکی از این مجموعه‌ها، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از سه سال قبل تاکنون به اتحادیه دامداران بدهکار است.

وی بر ضرورت تسویه حساب بدهی تعاونی دامداران توسط کارخانه‌ها تاکید کرد و افزود: به هیچ عنوان قابل قبول نیست که بدهی‌ها پرداخت نشود و حتماً باید بدهی‌ها به صورت کامل تسویه شود.