به گزارش پایگاه خبری ربیع،اولین پیامک ارسالی در دنیا متن ساده ای داشت و در آن تنها نوشته شده بود: کریسمس مبارک.

 ارسال این پیامک توسط نیل پاپورت و از طریق شبکه تلفن همراه جی اس ام شرکت مخابراتی ودافون صورت گرفت. در آن زمان، گوشی های تلفن همراه فاقد برنامه یا ابزاری برای ارسال پیامک بودند و لذا پاپورت که از برنامه نویسان انگلیسی مشهور دنیاست مجبور شد متن پیامک خود را در یک رایانه تایپ کند و سپس آن را با استفاده از یک مدل اولیه از تلفن های همراه موسوم به Orbitel 901 ارسال کند.

در ابتدا پیامک در دنیا چندان مورد توجه قرار نگرفت. زیرا اپراتورهای مخابراتی برای ارسال هر پیامک هزینه قابل توجهی را درخواست می کردند و از سوی دیگر در ابتدای شکل گیری اینترنت برخی نرم افزارهای پیام رسان اینترنتی مانند AIM شرکت AOL و پیام رسان یاهو بسیار محبوب بودند.

اما به تدریج با کاهش هزینه ها و سهولت دسترسی به ابزار پیامک، استفاده از این روش ارتباطی محبوبیت بیشتری پیدا کرد و به عنوان مثال تعداد پیامک های ارسالی در انگلیس در سال ۲۰۱۲ از مرز ۱۵۱ میلیارد پیامک گذشت. این رقم در سال ۲۰۱۷ به ۶۶ میلیارد پیامک در سال کاهش یافت که علت این مساله همه گیر شدن اینترنت و استفاده از برنامه هایی همچون واتس اپ، تلگرام و غیره است.

اکنون که سن پیامک به ۲۵ سال رسیده همچنان این ابزار ارتباطی مورد استفاده قرار گرفته و از محبوبیت آن کاسته نشده است.

پیامک ظرفیت های ارتباطی گسترده تلفن همراه را به عموم مردم شناساند تا آنها یکی از تفاوت های اساسی تلفن ثابت و همراه را بهتر درک کنند. البته محدودیت ۱۴۰ کاراکتری پیامک ها باعث شد زمینه برای ابداع فناوری های ارتباطی متنی دیگری هموار شود.