مظفر حاجیان

به گزارش پایگاه خبری ربیع، رئیس‌جمهور اخیراً در جلسه هیئت دولت به اعضای کابینه دستور داده به‌منظور پرهیز از اختلاف با سایر نهادها، انتقادات و مخالفت‌های خود را در چهارچوب قوانین پیگیری کنند. این دستور رئیس جمهور سر چشمه‌اش فرهنگ غنی اسلام است. مگر نه اینست که مسئولان از میان مردم مسلمان هستند و در جایگاهی اجرایی یا تقنینی یا قضایی مستقر شده‌اند؟ و مگر نباید ما برای رسیدن به یک نظر واحد برای تصمیم بتوانیم با حلم و صبر حرف همدیگر را بشنویم و بدون جو سازی و شانتاژ بازی، بلکه با منطق و عقل به نتیجه سودمند برای جامعه و کشور برسیم؟ پس اختلاف برای چیست؟ مگر حریم اخلاف را قانون حل نمی‌کند؟ چرا آنجا که اختلاف داریم به قانون تمسک نمی‌کنیم یا بهتر بگوئیم چرا امور را منطبق با قانون اجرا نکنیم که شکافی برای جامعه ایجاد نشود و اختلاف نشود؟ بنابر این دستور جناب آیت الله رئیسی راهگشا و پرهیز از هر گونه حاشیه سازی و ایجاد نگرانی برای جامعه‌ای است که برای رشد و توسعه و پیشبرد امور نیاز به همصدایی و همگامی دارد؟

سخن از پزهیز از اختلاف و توجه به وحدت در بین مسئولان ارزشمند است اما نباید موجب بسته شدن نقد از بی قانونی و تخلف و کجروی شود. تر دیدی نیست که وحدت، تپش هماهنگ قلبهاست و آهنگ حرکت دستها. وحدت اسلامی، عامل اقتدار اسلام در برابر کفر و نفاق و اختلاف، دستمایه بزرگ عزت و استقلال مسلمین است. وحدت آرمان و امید همه دوستان عظمت اسلام، و جدائی و تفرقه، آرزوی شوم دشمنان دیرینه ماست مخصوصاً اختلاف در میان مسئولان! که می‌تواند ابزاری در دست دشمن قرار دهد تا به جو وغوغا سالاری بپردازند. وحدت، کشتی نوح است و تفرقه، تازیانه عذاب الهی. امید است در روزگاری که شیاطین، بذر نفاق و تفرقه می‌پاشند تا در سرزمین مقدس اسلام، درخت دشمنی پرورش دهند، با بیداری و یاد آوری سخنان وحدت بخش رسول خدا و ائمه معصومین علیهم السلام نقشه‌های شوم استکبار، نقش بر آب گردد و خداجویان وحدت اندیش با توسل به قرآن و سنت در اطاعت از رهبری و رعایت قانون راه را بر دشمن ببندند. فرمان دین مبین محمدی بر وحدت است هر چند در مواردی اختلاف نظر باشد اما این اختلاف نباید باعث افتراق و درگیری شود.

متاسفانه در شرایط مختلف سیاسیون و برخی نان به نرخ روز خورها و اشخاص شاخص بعضی گروه‌های ورزشی و شبه هنرمندها از فرصت‌ها برای عقده گشایی خود استفاده می‌کنند که اینهمه ناشی از خودخواهی و عدم توجه به حقوق عمومی مردم است گرچه همه مدعی دفاع از حقوق مردمند؟ بیماری اعتماد به فضای مجازی و رهاشدن آن درد امروز کشور ماست که باید درمان شود و البته با اعتصام بحبل الله که امروز فرمانبری از ولی فقیه است قابل علاج می‌باشد. اگر این اتفاق نیفتد دودش در چشم مردم می‌رود؟ لذا سؤال اینست که مردم چه گناهی کرده‌اند که باید در اثر اختلاف برخی دستگاهها یا اقدام‌های نابخردانه برخی سر سپردگان و فریب خوردگان و مزدورانی مثل زشت کلامها سرگردان و متضرر شوند؟ و رنج‌های معیشتی را تحمل کنند؟ چرا که خسارتهای آسیب زا از جیب مردم برداشته می‌شود تا جبران شود؟ به نظر می‌رسد برای اولین بار باید قانون به سراغ محرکین و دروغپردازان و حامیان حتی لسانی صهیونیزم و دشمنان قسم خورده مردم برود و آنها را به پای میز محاکمه کشد و برای یک بار هم که شده کسانی که سبب رنجش خاطر مردم شده‌اند را در حالیکه نیازمند مرهمی برای غم از دست دادن نزدیک به یکصد نفر انسان بیگناه شدند به سزای عمل و سخن نسنجیده خود برسند و خسارتهای معنوی جامعه را از حلقومشان بیرون بیاورند! تا چه زمانی باید صبوری بخرج داد تا زشت کلامی با کلام نفهمیده‌اش دشمن را شاد کند؟!

باید ملاحظات را کنار گذاشت و با عمل به فرموده قرآن و پیامبر که وحدت را تنها راه حفظ اقتدار مسلمانان دانسته‌اند، به تحقق اهداف متعالی نظام و عزت و رفاه ملت کمک کرد و تفرقه اندازان و مأیوس کنندگان و حامیان و کاهگل مالی کنندگان دولتهایی که دستشان تا مرفق به خون انسانهای بیگناه آغشته است را به محاکمه و پاسخگویی فراخواند. قوه قضائیه نباید اینگونه افراد و اظهاراتشان را که نشان از وابستگی است نادیده بگیرد؟ مردم انتظار دارند و این انتظار باید برآورده شود. اگر هر کس به وظیفه خودش عمل کند قطعاً تمام امور به درستی پیش خواهند رفت و همه می‌توانند نقش مؤثر خود را در پیشبرد اهداف نظام و تعالی کشور ایفا کنند. مجلس و دولت و قوه قضائیه باید به وظیفه و بدور از تعصب سیاسی و خودخواهی بلکه برمبنای منافع ملی و تمسک به قانون به وظیفه عمل کنند. بلاخره تحرکاتی در روزهای اخیر شد که نباید؟ پانصد تارنمای داخلی و خارجی که بیش از صد موردشان داخلی هستند در چند روز گذشته دست به تحریک و توهین زدند و عواطف جامعه مسلمان و انقلابی را جریحه دار کردند، رسیدگی به جرم این گروه نیازمند همراهی و همگامی مسئولان است نباید با اندک اختلافی مشغول حواشی شد و از متن دور شد، امروز رسیدگی به اراجیف بافان در راستای پاسخ به عواطف و احساسات جریحه دار شده متن است! به توصیه رئیس جمهور محترم، باید مسئولان از هر گونه اختلاف بپرهیزند و تمام هم خود را در جهت خدمت رسانی و گره گشایی از مشکلات معیشتی و باز کردن پهنه رسیدگی به امور مردم بکار بندند و با عملکردشان امید و اعتماد مردم را جذب و جلب نمایند، این بار نباید مثل گذشته اجازه داده شود گروههایی که در فضای مجازی مقابل حرکت عظیم مردم در کرمان داشتند و شهادت هموطنان بیگناه را دچار مسئله سازی کردند از نظرها خارج شوند و به پای میز پاسخگویی کشیده نشوند؟ این ظلم به حق ملتی است که در می‌دانند، البته تردیدی نیست که خدمت، رشد و توسعه نیازمند آرامش است و این آرامش از مسیر رسیدگی به عملکردهای ناشایست فضای مجازی و عوامل دست اندر کار آنست.

مظفر حاجیان