به گزارش پایگاه خبری ربیع، کارشناس امور کشتارگاه های استان یزد گفت: در راستای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ، از ورود مرغ زنده فاقد گواهی حمل بهداشتی معتبر به مقصد کشتارگاه های استان ممانعت بعمل می آید.

جلال الدین شریعتمدار گفت: اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد در راستای بهبود سطح کیفی مسائل بهداشتی و افزایش سلامت مصرف کنندگان به طور مستمر در حال انجام خدمت از طریق نظارت بر مراکز مختلف تولید و عرضه فراورده های خام دامی است .

وی در رابطه با  فعالیت های اداره نظارت بر امور کشتارگاه های استان یزد افزود : در راستای حفظ بهداشت عمومی جامعه و سلامت مردم ، بازرسی بهداشتی از کشتارگاه های دام و طیور استان توسط کارشناسان دامپزشکی و انجام نمونه برداری وآزمایش ادواری از کلیه کشتارگاه های دام و طیور و محصولات تولیدی آماده عرضه به چرخه مصرفی مردم به منظور ارزیابی وضعیت بهداشتی استحصال شده به طور  مستمر در حال انجام است.

شریعتمدار تصریح کرد : با توجه به آنکه در کشتار غیر مجاز دام خارج از کشتارگاه امکان تأیید سلامت دام و همچنین پیش سرد گذاری لاشه ها در راستای پیشگیری از بیماری های احتمالی از جمله بیماری مهلک تب کریمه کنکو وجود ندارد ؛ شناسایی موارد تخلف کشتار غیر مجاز  و برخورد قانونی با افراد خاطی نیز در حوزه نظارت می باشد که توسط شبکه های دامپزشکی شهرستان ها صورت می گیرد.

این کارشناس ممانعت از ورود و کشتار مرغ زنده فاقد گواهی حمل بهداشتی معتبر به مقصد کشتارگاه های استان، آشنایی مسئولین فنی و بهداشتی با نحوه برخورد با محموله های مرغ زنده مشکوک و بیمار و همچنین توجیه مدیریت کشتارگاه های طیور استان در خصوص واکسیناسیون کارکنان شاغل بر علیه بیماری آنفلوانزا و مخاطرات ناشی از سهل انگاری در این زمینه را اقدام دیگر اداره نظارت در راستای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و حفظ بهداشت عمومی برشمرد .

وی از ممیزی رسمی تمام کشتارگاه های دام و طیور استان توسط کارشناسان ارزیاب خبرداد و تصریح کرد : مجموع این اقدامات منجر به بهبود سطح کیفی مسائل بهداشتی و افزایش سلامت مصرف کنندگان می شود.

کارشناس امور کشتارگاه های استان بر الزام کلیه واحدهای عرضه کننده فرآوده های خام دامی استان مبنی بر عرضه گوشت شترمرغ و بلدرچین استحصال شده از کشتارگاه با برچسب و تاریخ تولید از کشتارگاه های مجاز و معتبر تأکید کرد و با اشاره به شهروندان گفت : دقت به مشخصات برچسب فراورده های خام دامی مورد عرضه ، مهمترین روش اطمینان از سلامت فراورده می باشد.