کم‌کم به پایان فصل پاییز نزدیک می‌شویم و سلسله نشست‌های مشاوره‌ای مرکز تخصصی بانوان آفتاب با عنوان «یک بند انگشت نگاه، یک دریا محبت» که از آبان ماه امسال در این مرکز آغاز شده است نیز کم‌کم به پایان خود نزدیک می‌شود. هدف از برگزاری این نشست‌ها توانمندسازی مادرانی است که دارای فرزند استثنایی هستند و بتول صدیقی روانشناس و کارشناس این برنامه که در جلسات نخست بر روی مفهوم پذیرش در این مادران تمرکز کرده بود، در جلسات بعدی حاضران را با مهارت‌های تنظیم هیجان و بالا بردن ترشح هورمون اکسی‌توسین یا هورمون امنیت در بدن، زندگی در زمان حال، پرهیز از سِیر کردن در گذشته یا آینده و دوری از افکار منفی آشنا کرد.

لیلا لندی اصفهانی رئیس مرکز تخصصی بانوان آفتاب وابسته به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، درباره برگزاری برنامه «یک بند انگشت نگاه، یک دریا محبت» در این مرکز اظهار داشت: متأسفانه برخی مادران دارای فرزند استثنایی از خود غافل شده‌اند، شاد نیستند، در اجتماع حضور پیدا نمی‌کنند و توانمندی‌های خود را نمی‌شناسند.

او تصریح کرد: هدف از برگزاری برنامه «یک بند انگشت نگاه، یک دریا محبت» این است که مادران فرزندان استثنایی با تنظیم شناختی هیجان، بهزیستی روانشناختی، پذیرش خود و تسلط بر محیط و تصور شایستگی‌های فردی، مشکل فرزند خود را بپذیرند و بر محیط اطراف خود یعنی فرزند، خانواده و جامعه تسلط پیدا کنند.

رئیس مرکز تخصصی بانوان آفتاب، ارتباط با دیگران، تسلط بر محیط، پذیرش خود، استقلال، رشد فردی و رسیدن به زندگی هدفدار را ۶ مهارتی دانست که در این جلسات مشاوره‌ای به این مادران آموزش داده می‌شود.

گفتنی است، مرکز تخصصی بانوان آفتاب سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با همکاری و هم‌اندیشی اعضای شورای علمی، مشورتی و کارشناسان امور بانوان بر اساس نیازسنجی به‌عمل آمده، در خصوص مسئله‌شناسی حوزه بانوان بستر مناسبی در زمینه خدمات تخصصی و عمومی ارائه می‌کند و با استفاده از فن‌آوری روز، توسعه ارتباطات در راستای کمی و کیفی خدمات در حوزه زنان تلاش می‌کند.