به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از مهر/ محققان در مطالعهای جدید دریافتند نوشیدن قهوه میتواند به کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.
مطالعه محققان نشان میدهد شیوه آمادهسازی قهوه در تأثیرات سلامت قهوه نقش دارد.
«ریکارد لاندبر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوما سوئد، در این باره میگوید: «نتایج ما نشان میدهد مصرف دانه قهوه برای تهیه قهوه موسوم به قهوه تصفیه شده تأثیر مثبتی بر کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ دارد. درحالی که قهوه تهیه شده از پودر قهوه موسوم به قهوه جوشیده چنین فایدهای ندارد.»
محققان در پژوهشهای خود دریافتند افرادی که دو یا سه فنجان قهوه تصفیه شده در روز مصرف میکردند در مقایسه با افرادی که یک فنجان قهوه تصفیه شده در روز مینوشیدند ۶۰ درصد کمتر با احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ روبرو بودند.
مصرف قهوه جوشیده هیچ تأثیری بر ریسک ابتلا به دیابت در این مطالعه نداشت.
به گفته محققان، بسیاری از افراد به اشتباه فکر میکنند قهوه فقط تأثیر منفی بر سلامت دارد چراکه مطالعات قبلی نشان دادهاند که قهوه جوشیده ریسک بیماریهای قلبی و عروقی را به دلیل وجود دیترپن افزایش میدهد.
لاندبر در این باره میگوید: «اما مطالعات ما نشان میدهد با تصفیه قهوه، ماده دیترپن آن از طریق تصفیه گرفته میشود. در نتیجه برای سلامت مفید خواهد بود.»