به گزارش پایگاه خبری ربیع، دومین نشست بانوان موثر شهر با حضور شهردار سمنان و مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری سمنان در سالن شهید ترحمی شهرداری سمنان برگزار شد.

در این جلسه شهردار سمنان با اشاره به گام هایی که برای تبدیل سمنان به شهر دوستدار کودک برداشته شده است، گفت: شهر سمنان برای معرفی بیشتر نیازمند برند سازی است که در این برند سازی شهر دوستدار کودک مهم است.

سید محمد ناظم رضوی افزود: در آخرین روزهای امسال فعالیت در این بخش آغاز و قرار است با هم گرایی دستگاه های اجرایی، برنامه های خوبی برای کودکان در ایام نوروز داشته باشیم.به همین جهت از بانوان می خواهیم در صورتی که در این زمینه ایده ای دارند مشارکت داشته باشند تادر ایام نوروز کم توجهی به کودکان و نوجوانان را جبران کنیم.

شهردار سمنان از ایجاد یک پارک در مجاورت کانون پرورش فکری خبر داد و افزود: این پارک می تواند دارای بازی های مهارتی –حرکتی باشد.

شهردار سمنان از همگرایی و خرد جمعی ایجاد شده بین بانوان شهر ابراز خشنودی کرد و افزود: برگزاری این نشست های مشورتی بسیار موثر خواهد بود و میتواند تدوین کننده نقشه راه شهرداری در خصوص برنامه ها و طرح های مربوط به بانوان باشد.

در ادامه جلسه مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری سمنان با اشاره به اینکه شهرداری سمنان صدای بانوی شهر را شنیده است، اظهار داشت: امیدواریم اقدامات خوبی نیز در جهت رفاه بانوان انجام شود.زینب کرکه آبادی افزود: برگزاری این نشست ها از اقدامات خوبی است که با داشتن دستور کار و خروجی مناسب، موثر تر خواهد بود.

وی با اشاره به حضور بانوان در سازمان های مردم، بیان کرد: بانوان سمنان در سمن ها مشارکت بالایی دارند و نتایج مطلوبی هم در این راستا محقق شده است.کرکه آبادی افزود: مدیریت شهری سنتی دیگر پاسخگو نیست و باید مدیریت نوین یعنی مشارکت پایدار همه اقشار به ویژه زنان را در جامعه پیاده کنیم و خوشحالیم که شهردار شهرمان نیز این مدیریت را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیر کل امور بانوان استانداری سمنان همچنین خواستار بکارگیری بخش خصوصی و سازمان های مردم نهاد در فعالیت های اجتماعی شد و افزود: تا کنون این دو ظرفیت مغفول مانده اند.

به گفته وی سازمان های مردم نهاد هم باید از حالت مطالبه گری مادی خارج و مطالبه گر فرهنگی و اجتماعی باشند و باید هر جا که دولت توان آن را ندارد در جهت کمک به رفع مشکل مردم گام بردارند.کرکه آبادی از اجرای طرح تاب آوری در استان و شهر سمنان خبر داد و افزود: این طرح در جهت توانمندسازی بانوان برگزار و پیامدهای مثبتی دارد و امیدواریم امور بانوان شهرداری سمنان هم در اجرای هر چه بهتر این طرح مشارکت داشته باشد.

وی همچنین خواستار اجرای طرح شهر دوستدار کودک در سمنان شد و افزود: این شهر قابلیت های فراوانی برای اجرای این طرح و موفقیت در آن دارد.

سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری سمنان نیز در این جلسه گفت: اخذ مجوز برای سراهای محله و خانه های خلاقیت باید از طریق فرمانداری و استانداری و در قالب فعالیت سمن ها صورت بگیرد و شهرداری در این خصوص اجازه صدور مجوز ندارد و صدور این مجوز قانونی نیست.

عباس بابایی اضهار داشت: پس از طی مراحل قانونی و اخذ مجوز شهرداری می تواند از محتوای فعالیت این مرکز بر اساس سر فصل های تعریف شده خود حمایت کند.

وی از ایجاد دبیرخانه دائمی هماهنگی رویدادهای فرهنگی هنری در این سازمان خبر داد و از بانوان خواست طرح و ایده خود را به این دبیرخانه ارائه دهند.

بابایی با انتقاد از حمایت های ضعیف در حوزه ورزش گفت: وظیفه شهرداری باشگاه داری و تیم داری نیست اما به جهت خلأ های موجود وارد این عرصه شدیم و انتظار داریم دستگاه های متولی در این زمینه یار دیگر ما باشند.

همچنین در این جلسه مدیران و اعضای سازمان های مردم نهاد به بیان نظرات خود پرداخته و خواستار توجه ویژه به حوزه بانوان شدند.

توانمندسازی زنان بی خانمان، حمایت در راستای فعالیت های زیست محیطی، ایجاد فضای با نشاط و برگزاری جشنواره های فرهنگی برای بانوان، توجه به کودکان و آموزش های لازم در جهت مهارت های حرکتی و ایجاد فضای مناسب جهت گذراندن اوغات فراغت بانوان از موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح و خواستار توجه ویژه به آنها شدند.