به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس، روستا رئیس بیمارستان هلال احمر کشورمان در مکه مکرمه با اشاره به روند درمان مراجعه‌کنندگان به ۶۰ مطب و ۵ درمانگاه سطح شهر مکه اظهار داشت: حجاج ابتدا به مطب‌ها و درمانگاه‌ها مراجعه کرده و تحت درمان قرار می‌گیرند و اگر به رسیدگی بیشتر نیاز باشد، بیمار با آمبولانس به بیمارستان هلال احمر انتقال داده شده و روند درمان در بیمارستان دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه این بیمارستان شامل بخش‌های مختلفی است، افزود: در بیمارستان‌های مکه مکرمه تجهیزاتی از جمله اورژانس، بستری زنان و مردان، بخش CCU و تخصص‌های داخلی، قلب، جراحی، زنان، روان‌پزشکی ، چشم‌پزشکی، ارتوپدی، عفونی، نورولوژی، اعصاب و روان و دندانپزشکی وجود دارد.

روستا با اشاره به اینکه زائران می‌توانند در صورت نیاز و ارجاع متخصصان حاضر در درمانگاه‌ها برای دریافت خدمات درمانی تکمیلی از این مرکز استفاده کنند، خاطر نشان کرد: مطب‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان مخصوص حجاج کشورمان در مکه مکرمه روزانه به طور متوسط به هزار و۷۰۰ نفر خدمات پزشکی و درمانی ارائه می‌کنند.

به گزارش فارس، ۸۵ هزار و ۲۰۰ نفر از کشورمان امسال به حج تمتع اعزام می‌شوند که اعزام زائران از ۲۷ تیرماه آغاز شده و تا ۲۴ مردادماه ادامه دارد.

انتهای پیام/