به گزارش پایگاه خبری ربیع، با وجود خواص بی نظیر قهوه، چای و برخی آبمیوه‌های طبیعی، نوشیدن آنها می‌تواند سبب زردی و کِدر شدن رنگ دندان‌ها و کاهش اعتماد به نفس افراد شود.

1-لذت بردن از قهوه و چای بدون نگرانی از بابت تیره شدن رنگ دندان‌ها2-توصیه‌هایی عالی برای سفید ماندن رنگ دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای و قهوه3-روش سپید کردن طبیعی دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای وقهوه
داشتن دندان‌های تمیز، خوش فرم و سپید از جمله معیار‌های زیبایی در دنیای امروز است، به همین دلیل افراد از شیوه‌های مختلفی برای سفید کردن دندان‌های خود استفاده می‌کنند.

1-لذت بردن از قهوه و چای بدون نگرانی از بابت تیره شدن رنگ دندان‌ها2-توصیه‌هایی عالی برای سفید ماندن رنگ دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای و قهوه3-روش سپید کردن طبیعی دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای وقهوه
مواد خوراکی که  روزانه توسط فرد مصرف می شود، نوشیدنی‌ها و در افراد سیگاری استفاده  این ماده دخانی، سبب زردی و ایجاد لکه بر روی دندان‌ها می‌شود.

افزون بر روش‌های ترمیمی دندان پزشکی می‌توانید با شیوه‌هایی آسان و موثر سپیدی را به دندان‌های خود بازگردانید، در صورت نداشتن حساسیت به گلوتن، جویدن مقداری کاه و خارج کردن آن از دهان می‌تواند آلودگی و لکه‌ها را از دندان‌ها پاک کند.

زمان نوشیدن قهوه، چای یا سایر نوشیدنی‌ها از نِی استفاده کنید، این کار سبب تماس کمتر نوشیدنی با دندان‌ها و زرد شدن آنها می‌شود.

پس از مصرف نوشیدنی هایی همچون چای یا قهوه دندان‌های خود را مسواک کنید (یک ساعت پس از مصرف نوشیدنی)، به میزان کافی آب بنوشید و از نخ دندان برای تمیز کردن بین دندان‌ها استفاده کنید.

1-لذت بردن از قهوه و چای بدون نگرانی از بابت تیره شدن رنگ دندان‌ها2-توصیه‌هایی عالی برای سفید ماندن رنگ دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای و قهوه3-روش سپید کردن طبیعی دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای وقهوه
آبمیوه‌های قرمز و نارنجی مانند انگور، پرتقال، هویج و آب گوجه فرنگی حاوی مواد اسیدی هستند که سبب آسیب دیدن مینای دندان‌ها می‌شوند، زیرا PH آنها بیشتر از حد عادی در دهان (۵ و نیم) است به همین دلیل نوشیدن آب می‌تواند اثر اسیدی این نوشیدنی‌ها را از بین ببرد.

1-لذت بردن از قهوه و چای بدون نگرانی از بابت تیره شدن رنگ دندان‌ها2-توصیه‌هایی عالی برای سفید ماندن رنگ دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای و قهوه3-روش سپید کردن طبیعی دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای وقهوه
مصرف آدامس بدون قند نیز می‌تواند پس از نوشیدن آبمیوه، قهوه و چای سبب تمیزی دندان‌ها و جلوگیری از زرد شدن آن‌ها شود.

کارشناسان میزان جویدن آدامس برای پاک کردن اثر لکه ناشی از قهوه و چای را پنج دقیقه اعلام کرده اند و جویدن بیش از این مدت خود سبب آسیب به مینای دندان و سائیدگی دندان‌ها و فک می‌شود.

مصرف میوه سیب و موز نیز پس از مصرف نوشیدنی‌هایی با رنگ تیره می‌تواند سبب برطرف کردن لکه‌های مینای دندان شود.

1-لذت بردن از قهوه و چای بدون نگرانی از بابت تیره شدن رنگ دندان‌ها2-توصیه‌هایی عالی برای سفید ماندن رنگ دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای و قهوه3-روش سپید کردن طبیعی دندان مخصوص علاقه‌مندان به چای وقهوه
کارشناسان به افرادی که به نوشیدن چای و قهوه علاقه دارند توصیه می‌کنند، هرسال ۲ نوبت به دندانپزشک مراجعه داشته باشند و تحت نظارت پزشک از روش‌های سپید کردن دندان‌ها از جمله بلیچینگ به شیوه استاندارد استفاده کنند.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/