به گزارش پایگاه خبری ربیع،  رئیس اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی استان البرز رفع موانع تولید ، اشتغال ، صادرات و حرکت در گذر رونق اقتصادی را مستلزم استفاده مدیران جامعه از توان ، دانش و تجربه کارشناسان بخش خصوصی عنوان کرد.

رحیم بنامولائی نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با حضور استاندار البرز و اعضای این شورا گفت: کارشناسان مجرب و کاردان اتاق های بازرگانی در مباحث تولید ثروت و مقابله اصولی بابحران های اقتصادی برای ارائه راهکارهای مناسب به دولتمردان آمادگی کامل دارند.

   وی نشست های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در سطح کشور را ثمر بخش و بسترساز استفاده از نظرات کارشناسان بخش خصوصی عنوان کرد و متذکر شد تدام این نشست ها آگاهی هرچه بیشتر مدیران جامعه از چالش های اقتصادی را درپی دارد.

   وی اظهار امید واری کرد ، دولتمردان در تصمیمات خرد و کلان اقتصادی راهکارهای کارشناسان مجرب اتاق بازرگانی را مورد توجه خاص قرار دهند تا به تدریج  وضعیت اقتصاد جامعه مسیر بهبود و رونق در حد انتظار را تجربه کند.

   رئیس پارلمان بخش خصوصی البرز گفت: در مسیر رفع چالش های اقتصادی باید این باور در دولتمردان تقویت شود که کارشناسان بخش خصوصی در بحث مدیریت هزینه و درآمد میتوانند مجریان نظام را در تصمیم گیری هایشان یاری دهند.

   رحیم بنامولائی تصریح کرد:  دستیابی به توسعه پایدار و تحول در فضای کسب و کار نیازمند حاکم شدن نگاه کارشناسی و استفاده از دیدگاه های بخش خصوصی در تصمیم گیری های اقتصادی است.

   وی عملکرد جزیره ای و موازی کاری ها را بلای جان بخش تولید و صادرات و مانعی بزرگ در روند بهبود فضای کسب و کار ذکر کرد و گفت: بر اساس ماده ۲ قانون بهبود مستمر کسب و کار دولت مکلف است در روند اصلاح و تدوین مقررات و آیین نامه ها ، نظرات کتبی تشکلها را دریافت و در صورت لزوم آنان را در جلسات تصمیم گیری ها دعوت نماید.

   وی اظهار کرد: همچنین بر اساس ماده ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، دستگاههای اجرایی مکلفند هنگام تدوین یا اصلاح مقررات و بخشنامه ها نظرات تشکل های اقتصادی ذیربط را استعلام و مورد توجه قرار دهند.

   وی افزود: با این حال گهگاه شاهد بخشنامه ها و آیین نامه هایی هستیم  که بدون کسب نظرات تشکل های خصوصی صادر و موجب بروز مشکلات عدیده ای در مسیر تولید ، عرضه و صادرات می شود.

رئیس پارلمان بخش خصوصی البرز مهمترین اقدام اتاق بازرگانی ایران را تلاش برای محور قرار دادن اتاق های بازرگانی ، تعاون و اصناف در اقتصاد کشور ذکر کرد و افزود: این اقدام در البرز با راه اندازی دبیر خانه مشترک تشکل ها همراه شده است.

   بنامولایی اظهار کرد: در حال حاضر زمینه ادغام تشکل ها و همنوای این تشکلها از سوی اتاق های بازرگانی ، تعاون و اصناف فراهم آمده است.

   وی با اشاره به نگاه حمایتی اتاق البرز از تشکل ها ادامه داد: بستر و فضا برای حضور تشکلهای بخش خصوصی در این اتاق فراهم بوده که این مهم فرصت را برای بهبود فضای اقتصادی استان مهیا کرده است.

   وی همچنین با اشاره به تشکیل دبیرخانه مشترک میان اتاق های بازرگانی، اصناف و تعاون افزود: ساماندهی تشکلها به منظور جلوگیری از فعالیت های موازی و انسجام تشکلها از دیگر موارد قانونی مرتبط با اتاق بازرگانی است.

   وی فرد گرایی و موازی کاری ها را آفت بخش تولید دانست و تاکید کرد: حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی مستلزم آن است که منافع ملی را بر منافع فردی ترجیح دهیم و با تمرکز برتشکل گرایی نیازهای بخش تولید را مطرح و ازدولت بخواهیم ما را درمسیر رونق اقتصادی یاری دهد.

   وی ساماندهی استارت آپ ها  و شرکت های دانش بنیان  را از اولویت های کاری اتاق بازرگانی  عنوان کرد و گفت: باید استارت آپ ها و شرکت‌های دانش‌ بنیان تقویت و به دنبال ثبت ایده‌های نو و تجاری‌ سازی باشند.

    رئیس پارلمان بخش خصوصی البرز فعالیت استارت آپ ها را راهگشای بروز ایده های خلاق در  بحث تولید بدون کارخانه و در راستای حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

  بنامولائی گفت: تقویت ایده‌های جدید استارت آپ ها و شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خواهد شد تا  ظرفیت خالی کارخانه‌ها برای تولید در اختیار آنها قرار داده شود تا ایده‌ها را به نتیجه برساننده و بتوانند کالاهای خود را در بازار عرضه کنند.

  وی افزود: با به‌کارگیری ایده‌های نو در صنعت و جلوگیری از موازی کاری‌ها در این بخش ، هدر رفت سرمایه ها تاحد اقل ممکن کاهش خواهد یافت ضمن آنکه به تولید ثروت برای جوانان کشور هم‌دست می‌یابیم.