به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس، مهدی جوهری امروزدر خصوص یکی از عمده‌ترین آسیب‌های دوره نوجوانی که مصرف مشروبات الکی است، گفت: مصرف محرک‌هایی مانند الکل از عمده انحرافات دوره نوجوانی و جوانی است که پیشگیری از این آسیب نیازمند کار جدی و مستمر است.
وی در باره عوارض مصرف الکل اظهار کرد: اختلال خواب، بیماری‌‌های گوارشی، سوء تغذیه،‌ افزایش فشار خون، افزایش سکته‌های قلبی و مغزی،‌ ضعف‌عضلانی، افزایش خطر ابتلا به سرطان و فراموشی از عوارض کوتاه مدت و بلند مدت استفاده از مشروبات الکلی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز افزود: استفاده از مشروبات الکلی به عنوان یک ماده محرک و نشاط آور باعث لطماتی جسمانی و روانی برای فرد مصرف کننده خواهد بود و وجهه اجتماعی افراد را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ برای پیشگیری‌از آسیب‌های مصرف مواد مخدر و الکل لازم است از سنین کودکی به فرزندان آموزش دهیم.
جوهری در باره برخورد با سودا گران موادمحرک و موادمخدر تصریح کرد: این نیاز کاذب باعث به وجود آمدن بازاری برای کسب در آمد افراد سودجو و فرصت طلب‌شده است و لازم است این افراد شناسایی و برخورد لازم قضایی با آن‌ها انجام شود.
وی با بیان اینکه مشروبات الکلی یکی از قدیمی‌ترین محرک‌های اعتیادآور است تصریح کرد: مصرف مشروبات الکلی با اصول اخلاقی و هنجارهای جامعه اسلامی مغایرت دارد و منشاء بسیاری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز اضافه کرد: نوجوانان و جوانان بیشترین گروه‌سنی هستند که به مصرف مواد مخدر و الکل گرایش دارند، و پیشگیری از این آسیب نیازمند عملکرد دقیق و سنجیده خانواده‌ها است.
جوهری درباره راهکارهای پیشنهادی پیشگیری از آسیب به جوانان یادآور شد: فرزندان خود را نسبت به عواقب مصرف مشروبات الکلی آگاه کرد مهارت “نه گفتن” را به از کودکی به فرزندان خود بیاموزید.
وی با بیان اینکه از کودکی به فرزندان خود از کودکی آموزش دهید که رد پیشنهاد غلط دیگران را با برای خود موفقیت و شجاعت قلمداد کنند، خاطرنشان کرد: ارتباط خود را با فرزندانتان تقویت کرده و نظارت نامحسوس بر چگونگی معاشرت و دوست‌یابی آن‌ها داشته باشید.
انتهای پیام/