به گزارش پایگاه خبری ربیع،اما دلیل این تغییر لوگو زادروز تولد  Gottfried Wilhelm Leibniz یا گوتفرید ویلهلم لایبنیس، فیلسوف و ریاضی دان آلمانی است. در واقع این ۳۷۲ مین سال تولد اوست و به سبب گرامیداشت یاد و نامش گوگل اقدام به این کار کرده است.

 این دانشمند در اواخر دوران جنگهای سی ساله پا به دنیا گذاشت، بازه زمانی که به کلی با این دوران فرق دارد، اما کاری که او برای علم و بشریت کرد هیچ گاه پایانی ندارد و اکنون به عنوان مبنایی برای کامپیوترها و گوشی های همراه تلقی می شود.

همچنین نقش به ‌سزایی در سیاست اروپایی زمان خویش بازی کرده است و مقام بالایی نیز در تاریخ فلسفه و تاریخ ریاضی دارد. لایبنیتس بنیان‌گذار سیستم دودویی است. وی محاسبات دیفرانسیل و انتگرال را که همراه با دانش معادلات دیفرانسیل پایه‌گذار بسیاری از پیشرفت‌های بشر شدند همزمان ولی کاملاً مستقل از آیزاک نیوتن به دست آورد و همین موضوع باعث اختلاف او با نیوتون بر سر اینکه کدام زودتر مبدع این علم بوده‌ اند گردید که البته ظاهراً نیوتون پیروز این بازی شد و اکثر کشفیات به نام او ثبت شد.

لایبنیتس محاسبات دیفرانسیل را توسعه داد، نوعی از ریاضیات که برای محاسبه نرخ تغییر و محاسبات یکپارچه مورد استفاده قرار میگیرد و میتواند برای محاسبه چیزهایی همانند سطح و حجم نیز استفاده شود. از انجاییکه لایبنیتس و نیوتن هر دو عضو انجمن سلطنتی در لندن بودند و احتمال داشت که از کار یکدیگر با خبر شوند، هیچ گاه با یکدیگر همکاری نکردند.

این دانشمند اولین بار نظریه خود را در سال ۱۶۸۵ منتشر کرد و نیوتن نه سال پس از آن در سال ۱۶۹۳ از آن پیروی کرد، اما چند سال بعد انجمن سلطنتی که نیوتن را به عنوان قائم مقام تازه تاسیسش معرفی کرد، لایبنیتس را متهم کرد که کار نیوتن را سرقت کرده است. با این حال این دو ریاضیدان از راه های مختلفی برای نوشتن محاسبات استفاده کرده بودند و نسخه این ریاضیدان آلمانی هنوز هم مورد  استفاده قرار می گیرد.

در قرون وسطی ، لایبنیتس پیشرفت ریاضیات چینی را به رسمیت شناخت. همچنین او کارش را بر روی کار ریاضیدانان اروپایی که علامت های باینری را اختراع کرده بودند، متمرکز کرد. و این سیستم ها را به شکل مدرن باینری اصلاح و ساده سازی کرد.  او در مورد خواص منطقی برای بساری از نظریه پردازان اطلاعات مدرن و برنامه نویسان کامپیوتر نیز مطالبی نیست. همچنین نمادهای dy/dx برای مشتق تابع (y(x در نقطه x یا نماد (∫) برای انتگرال اولین بار توسط لایبنیتس به کار گرفته شد.