به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس از کرج، نوید داداش پور روز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استفاده از روش‌های نوین تکنولوژی در تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی طی یکی دو دهه گذشته مطرح بوده، اظهار داشت: موسسه رازی به علت پیشرو بودن در صنعت زیستی و بیولوژی به این حیطه ورود کرده است.

وی با اشاره به کاربرد بیوتکنولوژی در تولید و تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی افزود: دستکاری ژنتیک موجودات در شرایط برون تنی و روش‌های نوین تکثیر و کنترل تولیدمثل این موجودات به‌عنوان یکی از شاخه‌های بیوتکنولوژی مطرح بوده است.

سرپرست آزمایشگاه تولیدمثل حیوانات آزمایشگاهی موسسه رازی از تصویب طرح تولید حیوانات مدل در این موسسه خبر داد و گفت: حیوانات مدل نوعی از حیوانات آزمایشگاهی هستند که پس از دست ورزی‌های ژنتیکی امکان شبیه‌سازی عملکرد موجودی دیگر با همان ویژگی را در بدن خود دارند.

وی تصریح کرد: امکان تولید پروتئین‌های زیستی مهم دیگر موجودات در شیر بز یا گوسفند و تولید حیوانات «اس.پی.اف» از دیگر برنامه‌های این مجموعه است.

داداش پور گفت: این عمل در برخی کشورهای دنیا انجام می‌شود و موسسه رازی نیز با برخورداری از زیرساخت‌های مناسب و نیروی انسانی متخصص به‌راحتی و باقدرت می‌تواند به این عرصه مهم وارد شود.

وی حیوانات «اس.پی.اف» را فاقد گروه ویژه‌ای از پاتوژن ها نام برد و گفت: این ویژگی به‌ویژه در واکسن‌سازی و ارزیابی‌های دارویی از ایجاد انحراف در نتایج آزمایش‌ها پیشگیری می‌کند.

سرپرست آزمایشگاه تولیدمثل حیوانات آزمایشگاهی موسسه رازیگفت: در موسسه رازی برای کار با حیوانات آزمایشگاهی کمیته اخلاق تشکیل‌شده و تمام کدهای اخلاقی از سوی محققان موسسه رعایت می‌شود.

انتهای پیام/و