به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس، سید یوسف مولایی شامگاه جمعه در اجلاسیه شهدای رسانه استان البرز که در پارک ایران‌زمین برگزار شد، گفت: باید رابطه شهید، شهادت، هنر و هنرمند در کنار جنگ موردبررسی قرار گیرد تا به درک درستی از این موضوع برسیم.

وی با اشاره به ابعاد خشونت جنگ، افزود:جنگ در فلسفه وجودی خود عین خشونت و زشتی است اما این رفتار و اقدامات رزمندگان اسلام است که زیبایی‌ها را رقم می‌زند.

فرمانده سپاه استان البرز، تأکید کرد: فلسفه هنر ترسیم زیبایی‌ها است و در این راستا مستلزم بررسی رابطه میان هنرمندان و اصل موضوع جهاد هستیم.

مولایی بابیان اینکه خشن‌ترین برخورد و جنگ در “کربلا” اتفاق افتاد، تصریح کرد: عاشورا یک حادثه تلخ و پر از تراژدی بود که ۱۴ قرن، حوادث آن توسط هنرمندان به تصویر کشیده شد و نسل به نسل انتقال یافت و بازهم می‌توان از آن آثار تازه و بدیع خلق کرد.

وی یادآور شد: وفاداری و شجاعت امام حسین (ع) و خانواده ایشان، زیبایی‌های کربلا را رقم‌زده است و می‌توان موضوعات مختلف آن را به تصویر کشید تا تمامی نسل‌ها بافرهنگ عاشورا و ایثارگری امامان معصوم (ع) آشنا شده و درس بگیرند.

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) در ادامه اظهار کرد: هم‌اینک نیز، زیبایی کارجوانی که تمام توان خود را برای آبادانی کشور گذاشته است و به معنای واقعی جهادگر است، باید با کمک رسانه‌ها و هنرمندان به تصویر کشیده شود و این به تصویر کشیدن همان ترویج فرهنگ ایثار در جامعه است.

مولایی با اشاره به انتشار تصویر شهادت شهید حججی، تصریح کرد: دشمن سعی داشت با انتشار تصویر شهادت این مدافع حرم دلاور، جوانان ما را بترساند اما زیبایی اقتدار و چشمان مصمم شهید حججی، دنیا را تکان داد و نتیجه‌ای که دشمن انتظار آن را می‌کشید، برعکس شد.

وی اضافه کرد: جوانان ما می‌دانند در میدان دفاع، چه عاقبتی خواهند داشت ولی بدون ترس راهی راه رستگاری جهاد می‌شوند و همان‌طور که دیدید سربازان آمریکایی زمانی که اسیر ما بودند با تمام پذیرایی‌هایی که از آنان شد، ترس در وتوشان موج می‌زد.

فرمانده سپاه استان البرز افزود: این ترس ننگین در کارنامه آنان ماند و البته بازسازی این صحنه تنها توسط هنر و هنرمندان ممکن است.

مولایی خاطرنشان کرد: هشت سال دفاع مقدس ما، پر از زیبایی‌ها است و می‌توان با بهره‌گیری از هنر رسانه و خلاقیت هنرمندان، دیدنی‌ها و درس‌های آن را به روایت تصویر و قلم نگارش درآورد و به نسل‌های جدید آموزش‌های بی‌بدیل انتقال داد.

وی در پایان افزود: ترویج فرهنگ ایثار با تصویرسازی زیبا ازکار جهادی ممکن است.

انتهای پیام