به گزارش پایگاه خبری ربیع، به مناسبت گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری و با هدف ارج نهادن به خدمات فعالان بخش حمل و نقل جاده ای و راهداری و همچنین پیشکسوتان این حوزه در تاریخ ۲۸ آذر ماه جاری، مراسمی در ۱۳ استان شامل آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، زنجان، قزوین، اصفهان، سیستان و بلوچستان، فارس، گیلان، گلستان، لرستان، مازندران و همدان برگزار شد که در ذیل خلاصه ای از مراسم مذکور ارایه می گردد:

استان اصفهان

وزیر راه و شهرسازی در مراسم بزرگداشت هفته حمل ونقل، رانندگان و راهداری در استان اصفهان:

توسعه اقتدار ملی رویکرد اصلی وزارت راه و شهرسازی است

رویکرد وزارت راه و شهرسازی، توسعه اقتدار ملی و استفاده از کلیه ظرفیت ها است ودر این راستا تصمیم گیری برای حمل ونقل با مشارکت تشکل های صنفی انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، محمد اسلامی در مراسم بزرگداشت هفته حمل ونقل، رانندگان و راهداری راستان اصفهان با اشاره به این مطلب افزود: امروز نیز همچون گذشته در جنگ اقتصادی قرار داریم و باید همانند دوران جنگ با اتحاد و همدلی و ایثار از این مرحله عبور کنیم.
وی با بیان اینکه ما به دنبال اصلاح و تقویت تعاملات اقتصادی باکشورهای همسایه هستیم گفت :در این خصوص اقدامات خوبی در جهت تقویت تعاملات با کشورهای همسایه صورت گرفته است .
وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به لزوم تصمیم سازی وتصمیم گیری با حضور تشکل های صنفی حمل و نقل گفت: وزارت راه و شهرسازی به زندگی مردم متصل است و تمام تصمیماتش بر زندگی مردم تاثیر مستقیم دارد، لذا باید تصمیم گیری ها با حضور تشکل های صنفی باشد و تا به امروز نیز همین گونه بوده است.
وی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به توسعه زیرساخت ها خاظرنشان کرد: رشد جمعیت، ومطالبه گری مردم توسعه زیرساخت ها را ضروری ساخته است، لذا توسعه زیرساخت ها در اولویت قرار دارد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه محدودیت در منابع مالی نباید باعث متوقف شدن پروژه ها شود، اضافه کرد: شکوفایی اقتصادی ایران با تکیه بر دانش، اقتصاد بدون نفت و استفاده از سایر ظرفیت ها ممکن خواهد بود.
اسلامی اضافه کرد: تا پایان دولت، آزادراه اصفهان شیراز  به بهره برداری خواهد رسید و با بهره برداری از این آزادراه مسیر مردم ۱۳۰کیلومتر کوتاه تر خواهد شد.
وی همچنین در این مراسم به صورت آنلاین  سامانه های ثبت تخلف سرعت محور اصفهان- بهارستان  و دو سامانه توزین حین حرکت در محورهاى اصفهان-نایین و اصفهان-شیراز  را افتتاح کرد.
در ادامه این مراسم فرامرز مداح عضو هیات عامل و نماینده تام الاختیار رئیس سازمان راهداری و حمل نقل جاده ای در فناوری اطلاعات  با اشاره به جایگاه مهم اصفهان در حوزه حمل ونقل و راهداری اظهار کرد: تا به امروز ۵  میلیون تخلف ثبت شده است که بخشی از آن متعلق به استان اصفهان است .
فرامرز مداح ادامه داد: اصفهان رتبه اول آزادراه های کشور را به خود اختصاص داده است و ثبت تخلفات سرعت در آزادراه ها بیشتر است.
وی بر استفاده حداکثری از  بسترها و زیرساخت های برای تسهیل فعالیت های اقتصادی فعالین صنعت حمل ونقل تاکید کرد.
گفتنی است در این مراسم از فعالان صنفی  حمل ونقل و  راهداران نمونه  استان اصفهان تقدیر و قدردانی شد.

azgh2698.jpg
استان آذربایجان شرقی

تجلیل از۴۰ نفراز دست اندرکاران راهداری وحمل ونقل جاده ای استان آذربایجان شرقی

همزمان باهفته حمل ونقل ، رانندگان وراهداری از۴۰ نفرازدست اندرکاران راهداری وحمل ونقل جاده ای استان اذربایجان شرقی تجلیل شد.

استاندار آذربایجان شرقی دراین مراسم ضمن تبریک این هفته به فعالان این حوزه ها در استان گفت: حمل ونقل شاهرگ حیاتی اقتصادوزیربنای توسعه کشوراست واین اهمیت این مقوله راصدچندان می کند.
دکترپورمحمدی افزود: استان آذربایجان شرقی به عنوان یک استان مهم درشمالغرب کشورقابلیتهای بالای درحمل ونقل و بالاخص ترانزیت می تواندایفا نمایدوتلاش مسئولان استان درجهت تقویت این صنعت است.
معاون برنامه ریزی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای نیز دراین مراسم بااشاره به ماموریتهای این سازمان درجهت خدمات رسانی به مردم تمام تلاشها ی سازمان را در بالابردن رضایت مندی مردم وبهره برداران بخش برشمرد.
خداداد مقبلی گفت: سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای با وجودتمام محدویتهای اعتباری باتمامی توان خوددرحال اجرای پروژه ها وماموریتهای خودبوده و در این راه مسئولان استانی نیز باید برای یاری حوزه های راهداری وحمل ونقل جاده ای تلاش نمایند.
وی همچنین گزارشی درمورد مهمترین اقدامات سازمان درسالجاری درموردامدادرسانی به سیل زدگان، حمل کالاهای اساسی ازبندرامام خمینی (ره)، طرح جابه جایی زائران اربعین حسینی و راهداری زمستانی ارائه نمود.
مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان نیزدراین مراسم گزارشی ازفعالیت های انجام یافته این اداره کل درسال جاری ارائه نمود.
در این مراسم که باحضور استاندار و معاون عمرانی استانداری، جانشین فرمانده انتظامی، فرمانده قرارگاه پلیس راه، مدیرکل راه و شهرسازی واعضای تشکلهای صنفی حمل ونقل جاده ای استان برگزارشد از ۴۰ نفر از دست اندرکاران و پیشکسوتان راهداری وحمل ونقل جاده ای بااهداتندیس و لوح تقدیر قدردانی شد.
همچنین درحاشیه این مراسم ازدوکتاب (الزامات وراهبردهای مدیریت حمل ونقل جاده ای) و (مدیریت خاطره ها) تالیف دکترصمدجعفری مشاهیرازکارکنان اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای آذربایجان شرقی رونمایی شد.

alborz2698.jpg

استان البرز

مراسم گرامیداشت هفته حمل ونقل، رانندگان و راهداری با حضور مقامات کشوری و استانی و دست اندرکاران بخش حمل ونقل و راهداری جاده ای  استان البرز در کرج برگزار شد.
در این مراسم علی درویش پور، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ضمن اشاره به جایگاه حمل ونقلی استان البرز،  گفت: حمل و نقل به عنوان یکی از بخش های زیربنایی توسعه در رشد اقتصادی کشور تاثیر گذار است  که در استان البرز این امر به دلیل موقعیت استراتژیک استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی  از زحمات و تلاش های  شبانه روزی رانندگان و راهداران  برای خدمات رسانی به مردم و فراهم سازی شرایط سفر ایمن تقدیر و تشکر کرد.
مجید صباغ زاده، مدیرکل توسعه ایمنی راه و حریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، با اشاره به اهمیت ارتقای ایمنی  راه ها، گفت: بخش  راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور علاوه بر تلاش مداوم در راستای ارتقای ایمنی راه ها، در مقاطع  حساسی مانند بازسازی ابنیه و راه های آسیب دیده ناشی از سیل فروردین ماه، حمل وکالاهای اساسی، جابجایی زائران اربعین  با تمام توان حضور یافته و به ایفای نقش و ارائه خدمات به مردم پرداخته است.
گودرز محمودی مدیرکل راهد اری و حمل نقل جاده ای استان البرز نیز در این مراسم ضمن بیان تاریخچه ای از روز حمل ونقل به  نقش آفرینی و تلاش های  مداوم رانندگان کالا و مسافر و راهداران اشاره کرد و گفت : این افراد در تمام طول سال و بدون وقفه ایثارگونه فعالیت می کنند تا جابجایی کالا و مسافر و حمل ونقل بدون هیچ وقفه ای انجام شود.
سرهنگ رضا گودرزی فرمانده پلیس راه استان البرز نیز در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از وضعیت رانندگان حمل ونقل عمومی و تحلیل نقش آن ها در تصادفات بر ارائه آموزش های مداوم به این افراد تاکید کرد.
در این مراسم از تعدادی از رانندگان، راهداران، پلیس راه، امدادگران، تشکل های صنفی، کارکنان  با اهدای لوح تقدیر شد.

qazvin2698.jpg

استان قزوین

در مراسم تجلیل از برترین های حمل و نقل و راهداری که با حضور مسوولان استانی و کشوری در سالن اجتماعات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین برگزار شد.

محمد آشوری مدیر کل مرکز مدیریت راههای ساز مان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به جایگاه استان قزوین در میزان ترددهای کشوری بیان کرد:

براساس آمار ثبتی ترددشمارهای کل کشور، بالغ بر ۴۹۰ میلیون تردد بین استانی ثبت و درج شده که سهم استان قزوین، ۳۳ میلیون تردد برابر با ۷ درصد کل تردد های کشور است.
وی گفت: بزرگراه قزوین کرج به طور متوسط ۱۱۰ هزار تردد، قزوین زنجان ۷۰ هزار تردد و قزوین رشت ۴۰ هزار تردد روزانه ثبت شده  که این امر نشان دهنده امتیاز استان بوده که نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های کشور  اظهار کرد: یکی از اقدامات بسیار مناسب در سال جاری، در ارتباط با راه اندازی قرارگاه حمل و نقل و زمستانی است که این قرارگاه ها از ابتدای آذرماه فعال شده و بر اساس رصد از سوی این قرارگاه ها از ابتدای آذرماه تا کنون،  ۴ هزار و ۳۲۱ کیلومتر برف روبی در استان قزوین انجام شده و ۱۶۱ خودرو در حوزه راهداری استان در همین راستا فعال شده است که نشان از سهم استان در سیستم حمل و نقل دارد.
آشوری با اشاره به ایام اربعین حسینی و خدمات ارائه شده از سوی این سازمان عنوان کرد: اربعین امسال، با اربعین سال گذشته متفاوت بود و اقدامات خوبی از سوی استان های خوزستان و ایلام در عریض سازی برخی جاده ها انجام شد و پایانه برکت امسال وضعیت دسترسی بهتری یافت اما فرق امسال، تحلیل درست اطلاعات بود که موجب ایجاد و اجرای برنامه های مناسب در بحث اربعین حسینی شد.
وی افزود: از ابتدای سال جاری با توجه به مشکلات سال های گذشته، تیمی با مشارکت دفتر حمل و نقل تشکیل شد که اطلاعات و نواقص سال های گذشته را تحلیل و شبیه سازی کرده و در سناریوهای مختلف این آمار مورد تحلیل قرار گرفته و در شبکه جاده ای شبیه سازی شد.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های کشور تصریح کرد: باتوجه به این تحلیل ها و آمارها، اطلاعات دقیقی در اختیار تصمیم گیرندگان اربعین قرار گرفت و باعث شد زائران ما در سالجاری سفر خود را زودتر آغاز کرده و موج بازگشت نیز زودتر انجام شد که نشان دهنده نقش آمار و اطلاعات درست بود و همین مقوله در حوزه راهداری هم می تواند راهگشا بوده و با آمار دقیق، اقدامات پیشگیرانه، با برنامه کارشناسی انجام می شود.
آشوری اضافه کرد: نقش آمار و اطلاعات دقیق و به موقع انکارناپذیر است و ما تلاش کردیم سامانه های متعددی را با کمک حوزه ها و دستگاه های مختلف ایجاد نماییم.
وی ادامه داد: در ارتباط با تلفن ۱۴۱ این امکان فراهم شده بعضا برخی اتفاقات شبکه جاده ای از سوی هموطنان زودتر اطلاع رسانی شود که در تسریع عملیات راهداری بسیار موثر بوده و هچنین با رونمایی از سایت جدید ۱۴۱، فعالیت های ما از بعد کیفیت ارتقا یابد.
آشوری با اشاره به مشکلات موجود در حوزه راهداری گفت: یکی از سامانه هایی که به شدت مورد آسیب قرار می گیرد دوربین های ثبت تخلف است که گاها در برخی استان ها خسارات عمدی به آنها وارد می شود و همکاری دستگاه ها می تواند مانع این امر شود.
جواد حق لطفی ،مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین نیز در ادامه این مراسم گفت:  حدود ۶۰ هزار حلقه لاستیک توزیع شده و حدود ۶ و نیم تن کالا درسطح راه های استان جا به جا شده است.
وی گفت: اتفاق برجسته امسال، اربعین حسینی بود. اربعین امسال یادآور اتفاق بزرگ سال ۶۲ بود که در حوزه مسافر و برگزاری این رویداد بزرگ، سه میلیون زائر امام حسین (ع) در بازه زمانی ده روزه از مرزهای کشور گذشته و به عراق برسند که اتفاق بزرگی در مدیریت کشور بوده و به درستی انجام شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین اظهار کرد: در  شهریور و مهرماه سال جاری، در حوزه برگزاری مراسم اربعین، جلسات متعددی در حوزه های مختلف راهداری با دستگاه ها و اصناف انجام شد و ۴۲ نفر از همکاران راهداری مستقیما در مرز مهران و استان ایلام حضور داشتند و ۱۷ دستگاه از قزوین به ایلام برای ساخت زیرساخت ها منتقل شد که حدود ۳۹ هزار زائر در بازه زمانی ده روزه با یکهزار دستگاه جابجا شدند.
حق لطفی عنوان کرد: امسال ۱۷۳ هزار سفر در استان انجام شده و بیش از یک میلیون نفر مسافر جابجا شدند. همچنین فروش اینترنتی بلیط ها درهشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۵۵درصد افزایش داشته است.
وی افزود: در حوزه کالا اتفاقات مهمی در استان انجام شده که در مجموع ده هزار ناوگان در حوزه کالا فعال هستند که میانگین سنی ۲۱ سال دارند که این جای نگرانی داشته و بررسی این موضوع در دستور کار بوده و باید پیگیری شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین تصریح کرد: حدود ۱۵ هزار راننده در حوزه حمل و نقل در استان در حال فعالیت هستند و حدود ۸۷ شرکت در حوزه کالا و حمل و نقل فعالیت دارند.
همچنین حدود ۶۰ هزار حلقه لاستیک توزیع شده و حدود ۶ و نیم تن کالا درسطح راه های استان جابجا و منتقل شده است.
حق لطفی اضافه کرد: حدود ۶۷۰۰ کیلومتر راه در استان وجود دارد و وضعیت جغرافیایی استان به لحاظ کوهستانی این میزان را به دوازده هزار کیلومتر می رساند که به لحاظ ترافیکی و داشتن آزادراه ها دارای اهمیت است.
وی خاطرنشان کرد: ۱۳۸۷ کیلومتر از این راهها، شریان های اصلی استان هستند و جهت ایجاد استاندارهای لازم در شبکه های جاده ای هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تقریبا ده درصد این عدد برای ما هر سال محقق می شود و فقط با حدود صد میلیارد تومان که ده درصد این عدد است راه های استان استانداردسازی می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین ادامه داد: قرارگاه زمستانی با ابلاغ دستورالعمل از راهداری کشور از بیست آذر تا بیست اسفند ماه سال جاری ایجاد شده و تا کنون پنج مرحله نمک پاشی و برف روبی انجام شده، که سی هزار تن میزان ماسه و نمک جهت برف روبی است که تاکنون پنج هزار تن مصرف شده است.
حق لطفی با  تاکید بر استفاده از زنجیر چرخ به ویژه در مسیرهای کوهستانی ، عنوان کرد: قزوین به لحاظ ترافیکی دارای ۳۲ مجتمع رفاهی جاده ای است که ۱۸ مجتمع نیز در حال ساخت می باشد و تاکید ما بر این بوده بخشی از مجتمع ها را تا پایان سال راه اندازی نماییم.
وی اضافه کرد: در حوزه مدیریت بحران، ۲۸۸ انواع ماشین آلات با میانگین سنی ۱۹ سال در حال فعالیت هستند و برآورد ما برای مقابله با بحران ها، پنجاه دستگاه کمبود ماشین آلات با اعتبار سی میلیارد تومان است.
حق لطفی گفت: نکته مهم امسال عملکرد مراکز معاینه فنی است که ۳۸ هزار بازدید انجام شده و نقش مهمی در ایمنی خودورها دارد و یکی از نکات بسیار مهم، بحث اضافه تناژ در راه های استان است که دوهزار و سیصد تن اضافه تناژ بوده و هچنین در گشت های جاده ای نزدیک به هشت هزار تخلف ثبت شده است.

zanjan2898.jpg

استان زنجان

در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری و با هدف ارج نهادن به خدمات فعالان بخش حمل و نقل جاده ای و راهداری و همچنین پیشکسوتان این حوزه که با حضور  معاون عمرانی استانداری زنجان ،مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی واقتصاد حمل ونقل ،نمایندگان مردم زنجان وطارم درمجلس شورای اسلامی فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان، فرماندهی پلیس راه و راهور ناجا، تعدادی از مدیران کل استان انجمن های صنفی بخش حمل ونقل جاده ای، رانندگان، پیشکسوتان و پیمانکاران برگزار شد.
جواد هدایتی مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی و اقتصاد حمل و نقل سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای  بیان کرد: هفته حمل ونقل ورانندگان فرصت بسیارمغتننمی است تا درآن به بیان موضوعات ومسایل مختلف حمل ونقل به عنوان یکی از پایه های اصلی واساس توسعه درکشور  پرداخته شود .
وی با اشاره به نقش مهم  رانندگان متعهد کشور که درمواقع  بسیار حساس نقش خود را به خوب ایفا کرده اند افزود: رانندگان متعهد  به فرمان امام خمینی(ره) در سال ۱۳۶۲ مبنی بر تخلیه بنادر کشور از کالای اساسی در بحبوحه جنگ تحمیلی حماسه آفریدند و امسال نیز با وضعیت مشابه ای مواجه بودیم و بسیج تخلیه کالای اساسی در بندرامام خمینی را داشتیم که  به همت شما فعالان عرصه حمل ونقل به روزانه ۳۰۰۰ کامیون بارگیری رسید و اجازه نداد که کمبودی درخصوص توزیع  کالاهای اساسی در کشور ایجاد شود.
مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی و اقتصاد حمل و نقل سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای با اشاره به نقش سازنده راهداران در بازسازی مناطق سیل زده تصریح کرد: در ابتدای سال، کشور با موضوع سیل مواجه بود که در سه استان لرستان، خوزستان و گلستان درگیر سیل بودند که  سازمان راهداری کشور با بسیج کلیه امکانات ومشارکت تمامی ادارات استانی  توانست نقش بسیار موثری را درتسریع بازسازی این مناطق ایفا نماید.
وی همچنین به جابجایی زائران اربعین حسینی (ع) اشاره کرد و افزود : امسال شاهد عملکرد بسیار عالی  سیستم حمل و نقل عمومی جاده‌ای کشور در جابه‌جایی سریع و ایمن زائران در ایام اربعین حسینی بودیم به طوری که جابجایی بیش از ۳میلیون زائر درمدت کوتاهی توانست حماسه بزرگ را رقم زند.
دراین مراسم مهندس عبدالحسین علی اکبری مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان نیز گزارش از عملکرد این اداره کل ارایه کرد .
همچنین نمایندگان انجمن های صنفی رانندگان وشرکتهای حمل ونقل کالا وپیمانکاران حوزه راهداری نیز مسائل و مشکلات خود را بیان کردند .
درپایان این مراسم از رانندگان ،شرکتها، انجمن ها ،پیمانکاران وراهداران نمونه استان زنجان با اهدا لوح تقدیر و هدایا تجلیل شد .

mazan2698.jpg

استان مازندران

زیرساخت های حمل و نقلی استان مازندران نیازمند توسعه است

مراسم گرامیداشت هفته حمل‌ و‌ نقل، رانندگان و راهداری با حضور استاندارمازندران ، معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران ، مدیران تشکل‌های صنفی حمل‌ و نقل استان و مدیران شورای حمل و نقل با هدف تجلیل از فعالین حوزه حمل و نقل و راهداری برگزار شد.
احمد حسین زادگان استاندار مازندران در این مراسم شرایط استان را به لحاظ وسعت، راههای مواصلاتی، داشتن مناطق کوهستانی و وجود گردنه های مختلف، خاص توصیف کرد و اظهار داشت: با توجه به وضعیت زیر ساخت های استان، همواره باید با همدلی و تعامل بین دستگاهی خدمات مورد نیاز به شهروندان ارائه شود.
وی با اشاره به این که هنوز وضعیت زیر ساختی راههای مواصلاتی استان به شرایط مطلوب نرسیده است و از طرفی فرهنگ رانندگی نیز هنوز ایده آل نیست، افزود: برای کاهش تصادفات فوتی و جرحی و خسارتی باید با رعایت کامل و بی چون و چرای مقررات راهنمایی و رانندگی و تعامل با شرایط موجود در کنار هم زندگی کنیم تا در حق کسی اجحاف نشود.
نماینده عالی دولت در مازندران با ذکر این نکته که سفر به مازندران همیشگی و دائم و در طول روزهای هفته جریان دارد، گفت: انتظارداریم تا هموطنان علاوه بر رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، زمان سفر، وضعیت راه، اخبار هوشناسی، داشتن تجهیزات و امکانات از جمله زنجیر چرخش و همکاری با نیروهای امدادی و راهداری را مورد توجه قرار بدهند.
استاندار مازندران گفت: استان مازندران مردم و مدیرانی قوی و با تجربه در پذیرش، اسکان، تردد، حمل و نقل و میزبانی از مسافران و گردشگران دارد و این ناشی از آگاهی آنان است.
مهندس حیدر مطاعی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در این مراسم، شغل راهداری را یک شغل مقدس دانست و اظهار داشت: وظیفه اصلی تمام ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای در کشور حفظ وحراست و بهسازی راههای موجود است وتحقق این موضوع برای مردم در زمستان بیشتر از سایر فصول سال است و نظر به اینکه ۹۰ در صد حمل و نقل در کشور از طریق حمل و نقل جادهای انجام می شود لذا وظیفه راهداران چند برابر می شود .
وی خاطرنشان کرد: تمام شاخص های مربوط به رشد اقتصادی فرهنگی و سیاسی ، صنعت کشاورزی و خدماتی در گرو داشتن شبکه حمل و نقل وراهداری مناسب است.
عباسعلی نجفی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران در این مراسم ضمن تبریک هفته حمل‌ و‌ نقل، رانندگان و راهداری به تمامی دست اندرکاران این بخش اظهار داشت: این مراسم با هدف ارج نهادن به خدمات فعالان بخش حمل و نقل جاده‌ای و راهداری، همچنین پیشکسوتان برگزار شد.
گفتنی است، در حاشیه این مراسم از رانندگان نمونه ناوگان حمل‌ و نقل عمومی جاده‌ای، به نمایندگی از سوی جامعه تلاشگر رانندگان، منتخبین راهداران، همچنین فعالان و سرمایه‌گذاران برجسته در حوزه حمل‌ و نقل و راهداری، تقدیر بعمل آمد.

azarsh2698.jpg

استان آذربایجان غربی
نقش پررنگ راه و حمل ونقل در زندگی انسانها
آئین گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در آذربایجان غربی با حضور مدیرکل دفتر فنی و امور پیمان های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، فرمانده انتظامی، معاون امور عمرانی استاندار، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیران کل راه و شهرسازی، بحران، فرهنگ و ارشاد، برنامه و بودجه، هواشناسی و جمعی دیگر از مدیران استان آذربایجان غربی و شهردار ارومیه برگزار شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری تاکید کرد: نقش پر رنگ و پر اهمیت راه و حمل و نقل در زندگی انسانها معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل ،رانندگان  و راهداری بر  نقش پر رنگ و پر اهمیت بخش راهداری و حمل و نقل در تمامی ابعاد زندگی انسانها تاکید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی در این مراسم افزود: یکی از اساسی ترین نیازهای انسان برای تامین خواسته های خود حمل و نقل بوده که البته یک حمل و نقل مناسب و ایمن محتاج راهدارانی است که با تلاش شبانه روزی و بی دریغ شان راهها را باز و ایمن نگه میدارد.
آیدین رحمانی با اشاره به قرار گیری شش پایانه مرزی در آذربایجان غربی وجود آنها را فرصتی برای توسعه و پیشرفت استان و داشتن اقتصادی پویا و فعال دانست و گفت: تنها راه ارتباطی زمینی با کشورهای اروپایی و نیز محل گذر کریدورهای مهم ملی و بین المللی در استان آذربایجان غربی واقع شده که از این ظرفیت بالا باید استفاده کامل کرد.
رحمانی اظهار کرد: خوشبختانه علی رغم تمام مشکلات کمبود منابع ناشی از تحریم های ظالمانه عملیات  و پروژه های عمرانی در تمام پایانه های مرزی استان فعال است و دولت توجه ویژه به این مقوله دارد چرا که پایانه های مرزی ویترین نظام و آبروی کشورمان هستند.
وی با اشاره به اینکه قرار گرفتن پایانه مرزی بازرگان بعنوان یکی از پایانه های مهم و اساسی کشور در تردد های باری و مسافری در آذربایجان غربی افزود: باید از این پتانسیل در توسعه استان بهره کامل انجام گیرد.
رحمانی درخصوص نوسازی ناوگان اتوبوسی و مسافری گفت : در این خصوص اقدامات ارزشمندی در استان انجام گرفته بطوریکه رغبت برای استفاده از ناوگان اتوبوسی برای مسافرت نزد مردم افزایش یافته است.
این مقام مسئول از اقدامات  و تلاش های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی و پلیس راه استان برای کاهش تصادفات جاده ای تشکر کرد و افزود: امید است ادامه این اقدامات باعث ایمن شدن و کاهش بیشتر تصادفات در محورهای مواصلاتی گردد.
آیدین رحمانی از عملکرد مثبت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی در امداد رسانی به مناطق سیل زده و زلزله زده کشور ، حمل کالاهای اساسی نهاده های دامی از بنادر جنوب به استان، جابجایی زائران اربعین، آسفالت راههای روستایی ( طرح ابرار ) و راهداری زمستانی قدردانی کرد.
بابک طالبی مدیر کل دفتر فنی و امور پیمانهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل ، رانندگان و راهداری که در ارومیه برگزار شده بود، با تقدیر از شاخص های بالای عملکرد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی در عملیات راهداری ، جابجایی زائران اربعین، امداد رسانی به مناطق سیل زده کشور، حمل کالاهای اساسی و نهاده های دامی و طرح ابرار در سطح کشور افزود: طی ۲ تا سه سال آینده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان جهت توسعه و تجهیز پایانه های مرزی استان آذربایجان غربی سرمایه گذاری خواهد کرد.
بابک طالبی گفت: هم اکنون ۲۴ پایانه مرزی فعال و رسمی در کشور وجود دارد که اخیرا ۶ پایانه مرزی هم جهت احداث با کشور عراق به تصویب رسیده است که پایانه مرزی کیله سردشت در آذربایجان غربی یک سهم از این شش پایانه مرزی جدید را به خود اختصاص داده است.
طالبی با بیان اینکه با دارا بودن شش پایانه مرزی رکورد دار کشور است، افزود : پایانه مرزی بازرگان بعنوان مهمترین پایانه مرزی  با سهم ۶۳ درصدی در واردات زمینی به کشور در استان آذربایجان غربی قرار دارد و همچنین در جابجایی مسافران و گردشگران سهم استان غیر قابل انکار است.
وی با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات عمرانی در پایانه های مرزی استان آذربایجان غربی گفت: توسعه و تکمیل پایانه مرزی بازرگان ، احداث پایانه های مسافری رازی و سرو که جزو زیباترین ساختمانهای پایانه های مسافری کشور هستند و تکمیل پایانه مرزی تمرچین و ساماندهی ورودی این پایانه و نیز احداث سایت و گیت های موقت  برای تردد در پایانه مرزی جدید کیله سردشت از مهمترین اقدامات در پایانه های مرزی استان آذربایجان غربی است.
مدیر دفتر فنی و امور پیمانهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به اقدامات این دفتر در احداث پاسگاههای پلیس راه و قرارگاههای پلیس راه اشاره کرد و گفت: از سال ۹۴ تصمیم به احداث ساختمان ها و پاسگاههای پلیس راه با نماد و شکل یکسان و متحد و بصورت پیش ساخته بتنی گرفته شد که در مرحله اول ساخت ۵۰ ساختمان با اعتبار ۶۵ میلیارد تومان  مورد تصویب قرار دارد  و از جمله این پاسگاه های در دست احداث می توان به پاسگاه پلیس راه شاهین دژ – تکاب در استان آذربایجان غربی اشاره کرد.
وی با اشاره به وجود ۶۵۰ راهدارخانه در سطح کشور از ساخت راهدارخانه های مجهز و کامل در سطح کشور با نماد و هویت یکسان و در ۴ اقلیم با ۳ تیپ و در مجموع با ۱۲ طرح خبر داد .
این مقام مسئول از اقدامات انجام گرفته در طرح ابرار و برنامه ریزی ۴۰۰ کیلومتر در سطح استان برای این امر را مهم ارزیابی کرد و در این شاخص استان آذربایجان غربی را یکی از رتبه های برتر در کشور عنوان کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل ، رانندگان و راهداری گفت : حمل و نقل رگ حیاتی جامعه و زیر ساخت محرک توسعه همه جانبه کشور است.
ارسلان شکری، در این مراسم ضمن تبریک هفته حمل و نقل ، رانندگان و راهداری گفت: امروزه در کشورمان ۹۰ درصد کالاها از طریق حمل و نقل جاده ای انجام می گیرد که این سهم در استان با توجه شرایطی جغرافیایی و عدم توسعه سایر شقوق حمل و نقل  ۹۵ درصد است که البته این سهم بالا لزوم توجه به مباحث و زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری جاده در استان را بیش از پیش نشان می دهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی گفت : سرمایه گذاری ۱۲۰ میلیارد تومانی در ۵ پایانه مرزی استان ،  ارتقا و توسعه ۳۰۰ کیلومتر انواع راهها،  لکه گیری و آسفالت ۳۲۰ کیلومتر از محورهای ارتباطی، حذف نقاط پر حادثه ، اقدامات و گشت های مشترک با پلیس راه در جهت ایمن سازی محورهای استان ، خط کشی محورها به طول ۲۶۰۰ کیلومتر تنها بخشی از اقدامات مهم در جاده های استان در سال جاری است.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای حمل و نقل آذربایجان غربی و قرارگیری آن در مسیر کریدورهای مهم ملی و بین المللی ، همسایگی با سه کشور و قرار گرفتن بزرگترین منطقه آزاد کشور در استان افزود : از مهمترین ظرفیت های استان ترانزیت و گذر راه ابریشم از استان بوده که هم اکنون کانون توجه و مورد تاکید وزارت راه و شهرسازی است.
شکری با تاکید بر دستور وزیر راه و شهرسازی برای توجه به ترانزیت زمینی گفت : سالانه ۱۰ میلیون تن جابجایی و ترانزیت کالا در کشور انجام می گیرد که از این مقدار هشت و نیم میلیون تن سهم  ترانزیت زمینی و جاده ای است و نزدیک به ۱۲ درصد این حجم از طریق پایانه های مرزی استان انجام می‌گیرد.
این مقام مسئول یکی از بحث های مهم حمل و نقل در آذربایجان غربی را جایگزینی پایانه های مرزی استان با بنادر با توجه به شرایط تحریم جهت تامین و واردات کالاهای اساسی به کشور عنوان کرد.
ارسلان شکری از مهمترین اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی در جاری را بعد از طرح نوروزی امدادرسانی به مناطق سیل زده استانهای لرستان ، ایلام و خوزستان در کنار بر اقدامات انجام شده در استان برای مهار سیلاب ها و تسطیح و بازسازی محل های آسیب دیده از سیل عنوان کرد و افزود:

حرکت جهادگونه در حمل و نقل کالاهای اساسی و نهاده های دامی ، جابجایی عظیم زائران اربعین حسینی با ۶۸۰ اتوبوس ، طرح ابرار ( اقدامات برای راههای الویت دار روستایی ) و آسفالت راههای روستایی که در استان ۴۰۰ کیلومتر برنامه ریزی انجام شده و از این مقدار ۱۵۰ کیلومتر آماده آسفالت است، از سایر اقدامات مهم در این بازه زمانی را شامل می شود.
این مقام مسئول در پایان به طرح زمستانی و آمادگی کامل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هنگام با سایر نهاد ها و دستگاههای ذی نفع اشاره و اظهار کرد:

این اداره کل با ۶۸ اکیپ راهداری و ۹۰۰ پرسنل راهداری در تمام محورهای مواصلاتی استان بخصوص در ۶۵۰ کیلومتر گردنه های صعب العبور ( ۱۸ گردنه در راههای اصلی و ۷۱ گردنه در راه های فرعی و روستایی ) حضور کامل دارد.

gilan2698.jpg

استان لرستان

در سیل فروردین امسال جهادی بودن را در تمامی دستگاه های استان و کشور دیدیم، از این رو باید انصاف به خرج داده و قدردان کارهای بزرگ باشیم.
در مراسم بزرگداشت هفته “حمل و نقل، رانندگان و راهداری” در استان لرستان، سید موسی خادمی استاندار لرستان با قدردانی از تلاش مجموعه وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و دستگاه های استان لرستان در سیل گفت: یکی از دستگاه هایی که جانانه و جهادی در سیل خدمت کرد، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بود که این تلاش از همان لحظات اول با حضور وزیر راه و شهرسازی در استان آغاز و با حمایت های فکری، مالی و تسهیلاتی این وزارتخانه و سازمان و مجموعه استان ادامه یافت.
وی با بیان این که ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر از جاده پلدختر در سیل‌ از بین رفت اما با این حال برای خدمت رسانی بازسازی شد، خاطرنشان کرد: در حال ساخت جاده جدید هستیم ولی این جاده را هم نمی توان کنار گذاشت. ضمن این که ضعف ها را قبول داریم اما کار جهادی به خوبی انجام شد، برخی از کارها نیز به طور اساسی انجام شد.
خادمی افزود: جاده های موقت به سرعت برقرار شد و با توجه به کمبود زمان و اعتبار نتوانستیم بهبود دهیم  که با توجه به کمک های قبلی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در خصوص تجهیزات و امکانات امیدوار به کمکشان هستیم و همه تلاش خود را برای جذب اعتبارات مناسب خواهیم کرد.  غلامحسین دغاغله مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز در این مراسم با اشاره به این که سازمان در سال جاری سه پروژه مهم سیل، ترخیص کالاها از  بندر امام خمینی (ره) و اربعین حسینی را پشت سرگذاشت و با بیان خدمات سازمان در سیل استان لرستان گفت: در سیل امسال با همکاری مدیریت استان لرستان کارنامه قابل قبولی داشتیم که جای قدردانی دارد.
وی افزود: با توجه به تحریم های ظالمانه دشمن که هدف زمین گیر کردن بخش حمل و نقل و نارضایتی معیشتی مردم را دنبال می کرد، در زمینه تخلیه کالاهای اساسی از مبدا بندر امام با تشکیل قرارگاه مرکزی در ستاد و بنادر و با تعامل و همدلی مجموعه استان ها و فعالان حمل و نقل، در هشت ماهه امسال، ۱۴ میلیون تن کالا وارد کشور شد که کار بی سابقه ای بود و ۳۳ درصد افزایش تناژ داشتیم.
دغاغله اظهار داشت: در اربعین حسینی با توجه به تاکید مسئولان کشور درخصوص تسهیل این سفر معنوی، قریب به ۲ میلیون نفر با ۸۰۰۰ دستگاه ناوگان جابه جا شدند.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان با اشاره به تاکید وزیر راه و شهرسازی در خصوص استفاده از فناوری های نوین در بخش حمل و نقل گفت:
ایجاد بسترهای الکترونیکی برای کاربران حمل و نقل جاده ای نظیر فروش برخط بلیت، نوبت دهی مجازی برای رانندگان کالا به منظور جلوگیری از معطلی و تردد غیرضروری به بنادر و ایجاد شرکت های بزرگ هوشمند و بازارگاه های بار با حفظ شرکت های قبلی از برنامه های اجرایی سازمان راهداری است که در ۲ سال اخیر اجرا شده است.
وی اظهار داشت: بهره وری ناوگان بار کشور ۶۵ هزار کیلومتر تردد سالیانه است در حالی که در کشورهای مشابه، این عدد تقریبا ۲ برابر است که ایجاد بازارگاه های بزرگ از فرصت های مناسب برای افزایش بهره وری است.
دغاغله با اشاره به ضرورت برقراری عدالت و شفافیت در توزیع بار گفت: به دستور موکد وزیر راه و شهرسازی، از ۲۰ آذر ماه امسال توزیع عادلانه بار و رعایت نوبت رانندگان در بندر شهید رجایی به صورت پایلوت آغاز و به بندر امام و شش بندر دیگر تعمیم می یابد.
عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان هم در این جلسه با اشاره به  عملکرد استان در سیل، اربعین و دیگر حوزه ها گفت: سیل بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال خسارت به راه های استان لرستان وارد کرد که ۱۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال آن پذیرفته شد.
وی با بیان عملیات اجرایی بازسازی و ساخت راه ها و پل های تخریب شده استان اظهار داشت: در حال حاضر پروژه های بازسازی پل های استان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است، این در حالی است که تنها ۱۰ درصد اعتبارات جذب شده است.
شرفی بهسازی و آسفالت و ایمن سازی ۲۲ مقطع محور خرم آباد- پلدختر، روکش آسفالت ۸۵ کیلومتر راه، ۱۳۰۰ کیلومتر خط کشی، آماده سازی ۱۰۹ کیلومتر راه روستایی برای آسفالت در طرح ابرار، جابه جایی سه میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا و یک میلیون و ۶۲۳ هزار و ۵۰۶ نفر مسافر در هشت ماهه امسال و جابه جایی بیش از ۶۰ هزار زایر اربعین حسینی را از اقدامات راهداری لرستان در سال ۹۸ عنوان کرد.
لازم به ذکر است، در این مراسم، از مدیران استانی، راهداران نمونه ملی، ستادی و شهرستانی و راننده نمونه ملی و رانندگان و فعالان نمونه بخش حمل و نقل جاده ای تجلیل شد.
بر اساس این گزارش، در بخش ویژه از استاندار لرستان و معاون عمرانی استاندار، پلیس راه و دیگر دستگاه های امدادی و خدمت رسان تجلیل شد.
در بخش راهدار و راننده نمونه ملی نیز از ۲ نفر تجلیل شد.
همچنین ۳۰ نفر از فعالان حمل و نقل جاده ای از جمله رانندگان، شرکت ها و انجمن های کالا و مسافر لوح سپاس و هدیه دریافت کردند و ۱۱ نفر از راهداران نمونه شهرستانی و هشت نفر از راهداران استان تکریم شدند.

lo2698.jpg

استان گیلان
سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای نگهداری از راههای کشور مورد نیاز است

مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری با حضور مدیر کل دفتر ابنیه فنی راههای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و جمعی ازمسئولین استان گیلان در سالن شهید دهگان برگزارشد
مهندس خاوری مدیر کل دفتر ابنیه فنی راههای این سازمان در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری استان گیلان طی سخنانی گفت: ارزش راههای کشور که شامل ۲۰۰ هزار کیلومتر راه روستایی، حدود ۸۰ هزار کیلومتر انواع دیگر راهها، ۳۷۰هزار انواع آبرو و پل و ۱۷۷ کیلومتر تونل می باشد که وظیفه نگهداری آن بر عهده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای می باشد، حداقل حدود ۵۰۰هزار میلیارد تومان تخمین زده می شود که معادل چندین سال بودجه سنواتی وزارت راه می باشد.
وی با اشاره به این نکته که بر طبق استاندارهای جهانی سالیانه ۴تا ۶درصد ارزش راههای هر کشور برای نگهداری راهها اختصاص می یابد افزود: نیاز سالیانه ما حدود ۱۰هزار میلیارد تومان بوده ، در صورتیکه سهم اعتبارات این بخش با احتساب تملک داراییهای سرمایه ای و منابع داخلی حدود ۱۷ درصد این مبلغ است.
مدیر کل دفتر ابنیه فنی راههای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت مقوله حمل و نقل جاده ای پرداخته و گفت: با توجه به سهم ۹۰درصدی حمل و نقل زمینی در کشور، سالیانه بیش از ۸۵۰ میلیون نفر در قالب شرکتهای حمل و نقل مسافری و وسائط نقلیه شخصی، به همراه حدود ۹ میلیون تن کالا در قالب ۴۳۳هزار سفر انواع وسائط نقلیه باری، بر روی حدود ۲۸۰هزار کیلومتر از راهها و جاده های بین شهری انجام می گردد، که این سفرها در ایامی همچون تعطیلات نوروز، تابستان و تعطیلات رسمی متوالی و پایان هفته اوج می گیرد.
این مقام مسئول، ضمن اشاره به تلاش شبانه روزی بیش از ۱۹ هزار نیروی راهدار در سراسر کشور در طول سال گفت: راهداران تلاشگر ما در ۳۵ استان در سطح کشور در طول سال می کوشند تا با بکارگیری ۱۲۰۰۰انواع ماشین آلات راهداری از محورها و شریانهای مواصلاتی مراقبت نموده و شرایط را جهت سفری ایمن و راحت برای هموطنان همواره آماده و مهیا نگه دارند.
محمد رضا نازک کار، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری طی سخنانی به وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی استان، اشاره کرده و گفت: ۹۰۵۳ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی شامل ۲ هزار و ۵۵۸ دستگاه در بخش مسافر و ۶۴۹۵ دستگاه در بخش کالا مشغول انجام وظیفه هستند.
وی با اشاره به فعالیت سامانه های حمل و نقل هوشمند در محورهای استان خاطر نشان نمود: در راستای ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده ای در حال حاضر محورهای برون شهری استان مجهز به ۵۲ سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور، ۲۱سامانه نظارت تصویری و ۴۲ سامانه ترددشمار نیز در ۸۴ محور رفت و برگشت استان فعال است.
در پایان این همایش از ۶۰ نفر از راهداران، رانندگان ، تشکل های صنفی کالا و مسافر و پلیس راه استان تجلیل و قدردانی شد. در بخش انتهایی مراسم مانور ناوگان راهداری استان با حضور مسئولان استانی برگزار گردید.

fars2698.jpg

استان فارس

چراغ راه پیشرفت جاده‌های روستایی در دست راهداران کشور است

معاون راه های فرعی و روستایی کشور حرکت جهادی راهداران را چراغ راهی در جهت اجرای موفقیت‌آمیز اقدام برای راه‌های اولویت‌دار روستایی( ابرار )عنوان کرد.
رضا اکبری معاون راه‌های فرعی روستایی این سازمان در آیین گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری که در استان فارس برگزار شد، با تاکید بر نقش و جایگاه کلیدی و مهم راهداران و ماشین‌آلات راهداری در پیشبرد طرح ملی ابرار اظهار داشت: سیاست ما این است که راه‌های روستایی با کمترین هزینه و در کمترین زمان به بهره‌برداری برسد که این امر مستلزم حرکت جهادی راهداران کشور است.
وی با اشاره به اعتبارات در نظر گرفته شده در این بخش افزود : ۲۰۰۰ کیلومتر پروژه حاضر در طرح ملی ابرار به دلیل احداث توسط شهرستانها و ماشین‌آلات راهداری با کمترین اعتبار اجرا می‌شود و در صورت نیاز برای تامین سوخت و تعمیر ماشین آلات راهداری از اعتبارات استانی و ملی استفاده خواهد شد.
معاون راه‌های فرعی روستایی همچنین اظهار داشت: امسال علاوه بر تنگناهای اقتصادی با حوادث مخربی در کشور روبرو بودیم که از جمله آن سیل ویرانگر فروردین ماه سال جاری بود که خسارات زیادی به جاده‌ها و راه‌های برخی از استان‌ها وارد آورد اما خوشبختانه حرکت جهادگونه راهداران، رانندگان و نیروهای امدادی و مردمی صحنه های خارق العاده ای را در کشور خلق کرد.
اکبری در ادامه با اشاره به راهپیمایی عظیم اربعین حسینی که سال به سال با شکوه تر و با عظمت تر برگزار می‌شود، گفت: رانندگان و راهداران جایگاه مهم و عظیمی در کشور دارند چرا که وظیفه مهم جابجایی و تامین ایمنی مسافران را برعهده دارند و همانطور که شاهد بودیم امسال به همت صنف رانندگان و تلاش راهداران کمترین مشکل را در این رویداد عظیم ملی داشتیم.
وی ضمن قدردانی از تلاش تمامی رانندگان بخش کالا و مسافر در سطح استان، شغل رانندگی را یکی از سه شغل سخت و خطرناک در دنیا عنوان کرد و از مسئولان خواست تا ضمن تکریم و توجه بیشتر به این قشر زحمت کش و فعال جامعه، در برطرف کردن نیاز و رفع مشکلات آنان تلاش کنند.
سیاهپور مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فارس نیز در آیین گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری به خدمات این سازمان در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: اوج ولایتمداری ، مردم‌داری و اخلاص در کمک به سیل زدگان بود که نیروهای راهداری و رانندگان با تمام توان و تجهیزات کار جابجایی و کمک رسانی به سیل زدگان را مدیریت کردند.
وی جابه‌جایی مسافران از استان فارس به سمت مرزهای عراق برای پیاده روی اربعین را بزرگترین رویداد استانی عنوان کرد و گفت : ۷۸ هزار زائر در طی ۱۰ روز جابجا شدند که جابجایی زائران از مرز شلمچه به شهرهای عراق از دیگر کارهای مهم این حوزه بود که استان فارس بعنوان ۳ استان برتر در جابه‌جایی مسافران اربعین انتخاب شد.
گفتنی است در این مراسم که معاون عمرانی استاندار، فرمانده انتظامی استان،نمایندگان مجلس و مدیران کل راه و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل جاده ای حضور داشتند از فعالان صنف حمل و نقل و راهداران نمونه استان تجلیل بعمل آمد.
همچنین امروز در پایان مراسم پاسگاه پلیس راه شیراز به سپیدان به مساحت ۵۸۰ متر و زیربنای ۱۵۰۰ متر با اعتبار سه میلیارد تومان افتتاح شد.

sistan2698.jpg

استان سیستان و بلوچستان

رونق اقتصاد ملی و محلی، در گرو تلاش فعالان بخش راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور است
پیشرفت اقتصادی هر کشوری با میزان کارایی سیستم حمل و نقل آن رابطه مستقیم دارد و  دروازه ورود به توسعه اقتصادی و اجتماعی در هر کشوری صنعت حمل و نقل آن کشور است.
محمد رودباری مدیر کل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین آلات این سازمان  در آیین بزرگداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در  شهر زاهدان اظهار داشت: ۹۰ درصد جابجایی‌ بار و مسافر در کشور از طریق جاده ها انجام می‌شود که خود نشان دهنده اهمیت فعالیت های این سازمان است.
وی افزود: راهداران با برخورداری از روحیه ایثار و گذشت در تمامی ایام سال تا پای جان  برای نجات  در راه ماندگان تلاش می کنند و در مأموریت هایی خطیر و طاقت فرسا، تمام تلاش خود را برای هموار کردن مسیر تردد هموطنان به کار می گیرند که جای بسی قدردانی دارد.
رودباری ایمن سازی محورهای مواصلاتی را از اولویت های مهم عنوان کرد و افزود: تمام تلاش ما این است که بار و مسافر با حداقل هزینه و حداکثر ایمنی به مقصد برسد که تحقق این اهداف نیازمند پشتیبانی نهادهایی نظیر وزارت کشور و به تبع آن استانداری ها است.
وی  تجهیز و نوسازی ناوگان را از دیگر برنامه های مهم این سازمان برشمرد و اظهار داشت: نوسازی و بازسازی ناوگان با امکانات موجود کشور می تواند کمک قابل توجهی به رونق صنعت حمل و نقل و رفع کمبودهای این حوزه کند.
ایوب کرد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان نیز در این همایش گفت: هفته  حمل و نقل ،رانندگان و راهداری فرصت مناسبی برای تجلیل از تمامی فعالان این عرصه اعم از رانندگان، راهداران و پیشکسوتانی است که سال ها به خدمت رسانی مشغول بوده اند.
ایوب کرد افزود: صنعت حمل و نقل در سیستان و بلوچستان با وجود بندر چابهار به عنوان تنها بندر اقیانویسی ایران و پایانه های مرزی متعدد در همسایگی دو کشور افغانستان و پاکستان از جایگاه والایی در رونق اقتصاد ملی و محلی برخوردار است به طوری که با وجود تحریم های ظالمانه دشمنان، در هشت ماهه سال جاری شاهد افزایش ۳۹ درصدی در جابجایی کالا، ۲۴ درصدی در حمل مسافر و ۳۰  درصدی در صادرات از طریق مرز های رسمی زمینی و همچین رشد ۷۱ درصدی ورود زائران پاکستانی از طریق پایانه مرزی میرجاوه به کشور بوده ایم.
گفتنی است  این مراسم با حضور   معاون هماهنگی امور اقتصادی استان، مدیر کل صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان، جمعی دیگر از مدیران کل دستگاه های اجرایی عضو کمیته اجرایی ایمنی حمل و نقل استان، هیات رئیسه انجمن های صنفی بخش حمل و نقل جاده ای و مدیران شرکت های حمل و نقلی  برگزار شد و از راهداران  و رانندگان نمونه استان سیستان و بلوچستان  تجلیل شد .
gol2698.jpg
استان گلستان
بخش حمل و نقل بهترین شروع نقطه توسعه است
مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در استان گلستان با حضور استاندار، مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و جمعی از مسوولان استان گرگان برگزار شد.
“هادی حق شناس” استاندار گلستان ،در این مراسم فراهم شدن تمام امکانات را، شرط توسعه ندانست بلکه به اعتقاد وی، توسعه از یک نقطه شروع می شود که بهترین آن بخش حمل و نقل است.
وی افزود : حمل و نقل نقش بسزایی در زنجیره تامین و کاهش قیمت تمام شده کالاها و خدمات دارد که کمتر به آن اشاره می شود.
استاندار گلستان، نوسازی ناوگان حمل و نقل را، مهمترین عامل در کاهش مصرف سوخت و تردد بهتر و ایمن بیان کرد و گفت: این استان به دلیل بهره گیری از برنامه های خوب مربوط به ایمن سازی جاده ها، کاهش تلفات جاده ای و توزیع عادلانه بار و مسافر، جایگاه مهمی در کشور دارد که جادارد از تمام دست اندرکاران هر دو بخش تقدیر و تشکر شود.
فرهاد صالحیان مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با حضوردر مراسم هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری گلستان ، سهم ناوگان حمل و نقل عمومی را در تصادفات جاده ای ۵ درصد اعلام کرد و گفت: تنها با استفاده از سیستم حمل و نقل هوشمند است که می توان این میزان را هم کاهش داد.
صالحیان افزود: رفتار راننده،موثرترین عامل در تصادفات است به طوری که ۸۵ درصد فوتی های ناشی از تصادف براثر سرعت و سبقت غیرمجاز، واژگونی و خستگی ناشی از خواب آلودگی می باشد.
وی با اشاره به اینکه سومین عامل مرگ و میر در ایران، حوادث رانندگی است، گفت: رعایت قوانین و استفاده از تجهیزات هوشمند این عامل را کمرنگ تر خواهند کرد.
مهدی میقانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان  ،طی سخنانی بیان کرد: برخلاف مشکلات موجود با همت و هم افزایی توانستیم آنها را روز به روز کمتر کنیم.
وی افزود: در بخش حمل و نقل با برون سپاری فعالیت ها به بخش خصوصی و در بخش راهداری نیز با نگاه ایمن سازی، منظرآرایی و توسعه فضای سبز اقداماتی در غرب و شرق استان انجام شده که برای تداوم آنها برنامه هایی در دست اجرا داریم.
در این مراسم از ۵۴ برگزیده دو بخش راهداری و حمل و نقل در سال ۹۸ با حضور استاندار و مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای و سایر مقامات استان قدردانی شد.