به گزارش پایگاه خبری ربیع، مدیرعامل نخبگان برتر زیست فناوری در کشور گفت: انسان زمانی می‌تواند در زندگی موفق باشد که تصمیم درست را در زمان درست بگیرد؛ و زمانی می‌توان تصمیمِ درست گرفت که فکرِ درست و اطلاعات درست داشته باشیم.

دکتر کامران یاراحمدی، سفیر و کارآفرین برتر در عرصه زیست فناوری، مدیرعامل هُلدینگ تحقیقاتی بیوکمپ، مدیرعامل نخبگان برتر زیست فناوری در کشور و سردبیر و مدیرمسئول ماهنامه دارو و درمان در همایش ” طراحی دارو” در اصفهان گفت: انسان زمانی می‌تواند تغییرات بزرگی را در زندگی خود شاهد باشد که جرقه‌ای به ذهن او برخورد کند.

وی با بیان اینکه متاسفانه فرزندان ما از زمان آموزش و پرورش تا دانشگاه هیچگاه با معنای واقعی زندگی آشنا نمی‌شوند، افزود: فضای زندگی پر از چالش است، ما به دنیا آمده‌ایم که مهارت بیاموزیم و آرامش داشته باشیم، لذا باید به ما بیاموزند که در برخورد با مشکلات چه راهکارهایی داشته باشیم تا آرامش بیشتری را تجربه کنیم.

یاراحمدی تصریح کرد: امروز در صنعت دارو اگر اراده کنیم، تاجران فرش و زعفران پیشقدم می‌شوند تا در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند اما چرا باز هم همچنان در حال پس‌رفت هستیم؟

وی با بیان اینکه متاسفانه در ایران که یک جهان سومی محسوب می‌شود، گوش مردم ما همیشه به حرف دیگران است، اظهار کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده تنها ۳ درصد از مردم ایران، انسان موفقی هستند؛ از طرفی مردم ما وقتی می‌خواهند کار بزرگی انجام دهند با اطرافیان خود مشورت می‌کنند و از آنجایی که متاسفانه همگی خود را نخبه و باهوش و موفق فرض می‌کنیم، دیگران را از راهی که خودمان رفته‌ایم و با شکست مواجه شده‌ایم منع می‌کنیم غافل از اینکه شاید آن مسیر برای او کاملاً انتخاب درست و موفقیت‌آمیزی باشد.

مدیرعامل هُلدینگ تحقیقاتی بیوکمپ تاکید کرد: متاسفانه مردم ایران به خام‌فروشی عادت کرده‌اند؛ نفت را می‌فروشند تا پول آن را بگیرند؛ سیب را از درخت می‌چینند و آن را می‌فروشند تا مثلاً برای هر کیلو سیب، ۵ هزار تومان عایدشان شود؛ در حالی که همین سیب را می‌توان به آب میوه و کمپوت تبدیل کرد یا اسانس و عصاره هسته سیب را گرفت و لیتری ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان فروخت.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در عمل هیچ دانش مفیدی را به دانشجویان یاد نمی‌دهند، اذعان کرد: امروز جوانان تحصیل‌کرده ما حتی نمی‌دانند در فرم استخدام خود، از دانسته‌ها و مهارت‌های خود چه چیزی بنویسند؛ که این امر بسیار جای تأسف دارد.

مدیرعامل نخبگان برتر زیست فناوری در کشور با بیان اینکه همه ما ذاتاً انسان‌های تنبلی هستیم، گفت: رشته طراحی دارو بدون نخبه بودن و هدف داشتن برای ورود به صنعت آن، به هیچ دردی نمی‌خورد؛ وقتی وارد این فضا و شاخه شوید که عاشقانه بخواهید وارد صنعت آن شوید.

وی افزود: وقتی وارد صنعت شدید، اطلاعات خود را پیرامونِ صنایع مختلف رشته صنعتی خود افزایش دهید؛ کسی که قصد کارآفرینی دارد اگر یاد نگرفته باشد که بدون پشتوانه و با اتکا به جیبِ خود شروع کند، به طور قطع موفق نخواهد بود.

سفیر و کارآفرین برتر در عرصه زیست فناوری اظهار کرد: یادمان نرود که اگر کسی نتواند در کشور خودش موفق باشد، در خارج از کشور هم نمی‌تواند موفق شود؛ امروز در کشورهای خارجی تعداد گارسون‌های ایرانی در رستوران‌ها بیشتر از پاکستانی‌ها و افغانی‌هاست.

وی تاکید کرد: انسان زمانی می‌تواند در زندگی موفق باشد که تصمیم درست را در زمان درست بگیرد؛ و زمانی می‌توان تصمیمِ درست گرفت که فکر درست و اطلاعات درست داشته باشیم.

وی تصریح کرد: طراحی دارو یک علم جدید و مدرن و تا حدی ناشناخته است؛ این علم تمام پروسه‌های سنتی تولید دارو را حذف کرده و تنها با کمک رایانه تمام مکانیزم دارو در بدن را شبیه‌سازی می‌کند.

مدیرعامل نخبگان برتر زیست فناوری در کشور با بیان اینکه طراحی دارو مسیر تحقیقات تا تولید را کاهش می‌دهد، افزود: اگر دارو از طریق رایانه ساخته شود ۹۹ درصد همان دارویی است که پیش‌بینی کرده‌ایم؛ لذا با این روش، پروسه تولید دارو کاهش می‌یابد و نیازی به بررسی عوارض آن نیست.

یاراحمدی اظهار کرد: امروز که جلوی ورود دارو به کشور گرفته شده، خط تولید دارو در ایران بیشتر شده و همه اینها نیازمند تأمین نیروی انسانی است.

وی خاطرنشان کرد: در ساری گیاهی می‌روید که از گذشته، مردم این شهر برای درمان محل سوختگی آن را با مقداری خاک نرم می‌کوبیدند و بر روی زخم می‌گذاشتند؛ لذا به سرعت جای آن خوب می‌شد؛ مدتی پیش یکی از هموطنان داروساز ما مواد مفید و مؤثر این گیاه را استخراج کرد و سپس آن را برای تولید صنعتی به یک کشور اروپایی معرفی کرد؛ این دارو بلافاصله با سرمایه ۱۰۰ میلیون دلار وارد چرخه تولید شد؛ در حالی‌که در ایران امکان تولید صنعتی این دارو به راحتی وجود داشت.

سفیر و کارآفرین برتر در عرصه زیست فناوری گفت: با توجه به انگ تروریسمی که در دنیا بر پیشانی ایران زده شده است، امکان فروش دارو، مواد آرایشی بهداشتی و خوراکی برای ما در خارج از کشور به راحتی امکان پذیر نیست اما چنانچه ساختار طراحی دارو بر روی جعبه آن توضیح داده شود، دارو با ضمانت به کشورهای خارجی فروخته می‌شود.

گفتنی است؛ دومین همایش طراحی دارو در اصفهان به همت شرکت بیوکمپ بعداز ظهر روز پنجشنبه ۲۵ مهرماه با حضور جمعی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های زیست‌شناسی، شیمی، شیمی دارویی، داروسازی، نرم افزار و علاقمندان به حضور در صنعت دارو در محل خانه جوان وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان برگزار شد.