مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان که به مناسبت هفته گرامیداشت تامین اجتماعی به همراه مدیر کل تامین اجتماعی استان اصفهان به جمع خبرنگاران امده بود به پرسش های اختصاصی خبرنگار پایگاه خبری ربیع، بر کمبود دستگاه های سی تی اسکن در بیمارستان های تابعه، همچنین عدم احداث و قول های مکرر در خصوص بیمارستان دوم تامین اجتماعی ،(میلاد۴) ومشکلات  سیستم های نوبت دهی در بیمارستان ها پاسخ گفت.

 علی اعتصام پور درباره عدم کلنگ زنی بیمارستان میلاد ۴ پس از سال ها قول های فراوانی که در این زمینه داده شده است به این نکته اشاره داشت که قصد داریم این بیمارستان که ساخت آن در دوره مدیریت گذشته تعهد شده است و با نام مرحوم نوربخش نامگذاری می‌شود هر چه زودتر به مرحله اجرا برسد اما در این زمینه مشکلاتی وجود دارد که باید رفع شود ،هنوز منابع مالی برای این بیمارستان در نظر گرفته نشده است و ما قصد داریم که از حضور بخش خصوصی داخلی با خارجی برای انجام این طرح استفاده کنیم .

وی اشاره کرد: از مدیر کل فعلی تامین اجتماعی استان انتظار داریم که که تعهد سازمانی (احداث بیمارستان میلاد ۴) را به سرانجام برسانند و در این زمینه نیز شهرداری ورود جدی داشته باشد .زمین به نام مدیریت تامین اجتماعی شده است و مجوز ها در این زمینه اخذ گردیده است ولی ما منتظر جذب منابع مالی برای شروع کار هستیم .

وی گفت:هزینه درمان در استان اصفهان در سال ۹۲ حدود ۲۵۰ میلیارد تومان و در سال ۹۶ به یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است که شاهد افزایش چشمگیر این هزینه ها بوده‌ایم.

وی راهکار کاهش هزینه های درمان را ایجاد گفتمان دانست و افزود: این اقدام باید در سطح کلان انجام شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه طی دو هفته اخیر ۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات دانشگاه علوم پزشکی از تامین اجتماعی را پرداخت کردیم، ادامه داد: در مجموع در سال جاری ۴۸۵ میلیارد تومان مطالبات مراکز دانشگاهی و غیر دانشگاهی پرداخت شده است.

وی ادامه داد: توسعه فضاهای اورژانس، زایمان و بخش نوزادان از اقدامات صورت گرفته در بخش درمان تامین اجتماعی استان اصفهان از ابتدای سال جاری بوده است.

اعتصام پور با بیان اینکه در حوزه تامین پزشکان متخصص کودکان دچار مشکل هستیم، افزود: در این زمینه به دنبال برطرف کردن کمبودها هستیم.

وی با بیان اینکه تشکیل میز خدمت برای بازنشستگان و افراد بالای ۶۵ سال را در دستور کار داریم، گفت: ظرفیت این میزها کم است و تنها امکان ارائه خدمت به این سنین را دارد.

اعتصام پور با بیان اینکه هدف ما حرکت به روی جلو است، گفت: ما باور داریم خودمان باید خودمان را اصلاح کنیم و این هدف را ادامه خواهیم داد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه باید به نگاه کارشناسی اهمیت داده و پیشگیری را بر درمان ترجیح دهیم، گفت: رسانه ها بایدگفت و گو در این زمینه را در جامعه ترویج دهند تا شاهد توسعه باشیم.

وی بدهی به مراکز طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی را در مجموع ۶۱۹ میلیارد تومان تا پایان فروردین امسال اعلام کرد و افزود: از این میزان ۲۷۴ میلیارد تومان بدهی به مراکز دانشگاهی و ۳۴۵ میلیارد تومان به مراکز غیر دانشگاهی است.

اعتصام پور با بیان اینکه در سال ۹۷ برای ویزیت سرپایی بیش از ۶۶ میلیون و ۵۰ هزار مراجعه به مراکز درمانی بوده است، افزود: این میزان نسبت به سال ۹۶ حدود ۴.۲ درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: استان اصفهان با ۲۹ مرکز درمانی ۸.۳ درصد از کل ویزیت را به خود اختصاص داده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان تعداد تخت فعال مراکز بستری تامین اجتماعی استان اصفهان را ۹ هزار و ۱۹۶ تخت در سال ۹۶ و رسیدن به ۹ هزار و ۳۳۰ تخت در سال ۹۷ اعلام کرد و گفت: در سال ۹۷ بیش از ۹۷۷ هزار و ۹۴۰ بیمار در این تخت ها بستری و تحت درمان قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۴۹ هزار و ۷۹۳ عمل جراحی در مراکز درمانی تامین اجتماعی  انجام شده است، افزود: بیشترین اعمال با ۲۲ هزار و ۶۱۴ مورد در بیمارستان شریعتی بوده است.

اعتصام پور با بیان اینکه پزشکان متخصص در همه مراکز درمانی تامین اجتماعی فعالیت می‌کنند، ادامه داد: در خصوص متخصصان در مراکز درمانی در برخی موارد از دانشگاه علوم پزشکی نیز پیشی گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه در حوزه نوبت دهی تلفنی به بیماران مشکل داریم، گفت: تنها ۱۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی استان در خدمت تامین اجتماعی است و از این رو تنها امکان قبول ویزیت ۱۲ بیمار در هر ساعت را داریم.