به گزارش پایگاه خبری ربیع،عبدالله جلالی با اشاره به واگذاری پروژه های شهری، اظهار داشت: پروژه های شهرداری از قبل تعریف شده است و برای واگذاری به بخش خصوصی به مناقصه گذاشته می شود و با انتخاب پیمانکار ، شروع خواهد شد.

رئیس شورای شهر اسلامی قم ادامه داد: هر واگذاری پروژه های شهری که در قالب لایحه بودجه مورد تصویب شورا قرار گرفته است باید از طریق مناقصه و اعلام عمومی به پیمانکار ذیصلاح واگذار شود و این بهترین روش برای واگذاری پروژه های عمرانی است.

جلالی با اشاره به اینکه این در چارچوب قانون بیان شده است، گفت: در حوزه سرمایه گذاری، سرمایه گذاران می توانند با شهرداری وارد مذاکره شوند و به بخشی از پروژه ها در قالب مشارکت ورود پیدا کنند که این هم شرایط خاص خود را دارد مانند اینکه زمین از شهرداری و ساخت و ساز با بخش خصوصی و یا موارد دیگر باشد.

وی عنوان داشت: برخی پروژه های عمرانی دولتی که بودجه کافی برای اجرا و اتمام پروژه ندارد به بخش خصوصی واگذار می شود تا توسط این بخش تکمیل و به بهره برداری برسد.

رئیس شورای شهر اسلامی قم افزود: این مسئله مشمول پروژه هایی می شود که توسط دولت در حال اجرا می‌باشد و دولت بودجه ای برای تکمیل آن ندارد.

رئیس شورای شهر اسلامی قم خاطرنشان کرد: پروژه های شهرداری چون از درآمد های محلی است و در قالب لایحه بودجه ای که به تصویب شورای اسلامی شهر می رسد عموما باید به روش پیمانکاری از طریق مناقصه باشد و یا ترک تشریفات باشد.

جلالی با اشاره به اینکه بودجه مصوب شهرداری قم در سال جاری ۲۱۶۴ میلیارد تومان است، ابراز داشت: سهم چهارماهه آن ۷۲۱ میلیارد تومان بوده که ۵۹۰ میلیارد تومان معادل ۸۲ درصد آن محقق شده است.

وی اضافه کرد: ۹۰ درصد این تحقق بودجه به‌صورت نقدی بوده است و مابقی این تحقق بودجه در این چهار ماه مربوط به اوراق مشارکت، کمک‌های دولتی، ارزش‌افزوده، مجموع عوارض‌ها و غیره بوده است.

رئیس شورای شهر اسلامی قم با اشاره به هزینه های شهرداری، عنوان داشت: مجموعاً ۷۴ درصد هزینه‌های جاری، ۵۵ درصد هزینه‌های عمرانی، ۹۸ درصد هزینه‌های پرسنلی، ۳۵ درصد تملکات انجام‌شده است که در حوزه عمرانی بیشتر پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی روبرو شده است.

جلالی در خاتمه افزود: کمترین درآمد بودجه شهرداری در حوزه سرمایه گذاری است که باید در این بخش اقدامات موثر و بیشتری انجام بگیرد.