زهرا نصیری

به گزارش پایگاه خبری ربیع، ۱۰۷نوع بیماری صعب‌العلاج در کشور وجود دارد که صندوقی تحت همین عنوان در دولت سیزدهم برای بیماران صعب‌العلاج تشکیل شد تا هزینه‌های بیماران صعب‌العلاج را تا سقف ۵۰ میلیون تومان پوشش دهد.

در همین پیوند از آذرماه سال گذشته ۵۰ میلیارد تومان از سوی مدیریت درمان تأمین اجتماعی اصفهان برای کمک به بیماران صعب‌العلاج اختصاص داده شده است و کسانی که مبتلا به این بیماری‌ها هستند می‌توانند فاکتورهای خود را به مدیریت درمان اصفهان ارجاع دهند.

در همین ارتباط و به مناسبت گرامیداشت این ا…دهه فجر مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه با تلاش‌های جهادی صورت گرفته ۸۰ درصد بخش‌های بیمارستانی این مدیریت با هزینه‌ای بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان در اصفهان نوسازی شده است گفت: تا اواسط سال آینده بخش‌های هر سه بیمارستان تأمین اجتماعی در این خطه نوسازی و استانداردسازی می‌شوند، بخش آنژیوپلاستی در کنار بخش قلب بیمارستان شریعتی راه‌اندازی شده و قبل از هرگونه عارضه و مشکلات را مرتفع می‌کند.

دکتر محمد رجالی با بیان اینکه ما با چهار هزار مرکز درمانی در استان قرار داریم، گفت: در بخش دولتی تا ۹۰ درصد هزینه‌های درمان را پوشش می‌دهیم و بزرگ‌ترین خریدار خدمات درمانی در کشور هستیم.

وی تأکید کرد: در استان اصفهان سال گذشته ۶ هزار میلیارد تومان هزینه درمان مستقیم و غیرمستقیم داشتیم و امسال پیش‌بینی ما ۸ هزار میلیارد است.

دکتر رجالی، با بیان اینکه استان اصفهان بیشترین میزان بیمه‌شده را در کشور داراست افزود: سازمان تأمین اجتماعی از سرانه درمان بهره نمی‌برد و تنها از سهم‌های بیمه‌شدگان استفاده می‌نمایید.

وی با اشاره به اینکه مخاطبان ما سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر هستند که در دو حوزه مراکز ملکی و غیر ملکی به آنان خدمات ارائه می‌شود گفت: تاکنون ۱۰ میلیون خدمات سرپایی به بیمه‌شدگان ارائه داده‌ایم، همین‌طور ۸۰ هزار مورد بستری و ۴۸ هزار عمل جراحی در ۹۰۰ تخت بیمارستانی ما صورت گرفته است.

۵۰ هزار عمل جراحی در بخش درمان تأمین اجتماعی اصفهان

مدیر درمان تأمین اجتماعی اصفهان، تأکید کرد: موارد پرهزینه‌ای که توسط بیمه‌شدگان انجام می‌شود را پوشش می‌دهیم که در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته ۱۸ درصد افزایش در بخش بستری داشته‌ایم.

دکتر رجالی گفت: در ۹ ماه ابتدایی سال جاری ۸ درصد افزایش عمل‌های جراحی در بخش تأمین اجتماعی اصفهان را شاهد بودیم که تعداد عمل‌های ما به مرز ۵۰ هزار عمل رسید.

نوسازی تجهیزات بخش مغز و اعصاب بیمارستان شریعتی

وی با اشاره به راه‌اندازی بخش جراحی قلب در استان اصفهان، گفت: تاکنون ۳۰۰ عمل جراحی انجام شده است که این عمل در بخش دولتی ۲۰ میلیون تومان است و باعث می‌شود بار مالی زیادی از دوش بیمه‌شدگان برداشته شود.

دکتر رجالی تصریح کرد: تجهیزات عمل جراحی مغز و اعصاب بیمارستان شریعتی نوسازی شده و جراحی‌های مغز به‌صورت فوق‌تخصصی انجام می‌شود و بعدازاین جراحی‌های تومورهای مغز در خود استان انجام می‌شود.

ساخت درمانگاه در فریدون‌شهر و پیربکران از سال آینده

مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: مدت زمان پشت نوبتی عمل‌های قلب بین ۴۵ روز تا ۶۰ روز است که البته موارد اورژانسی در اولویت قرار دارد و ما به دنبال این هستیم با توسعه فعالیت زمان انتظار را کاهش دهیم؛ علاوه بر این ما ۲۸ مرکز داریم که در سال گذشته پنج میلیون ویزیت سرپایی در این مراکز انجام شده است.

وی با اشاره به شروع بکار ساخت درمانگاه شهید برهانیان در خیابان مسجد سید تأکید کرد: درمانگاه شهید ملکوتی اصفهان در زمینی در چهارراه اوحدی با بودجه ۲۰۰ میلیارد تومانی از سال آینده توسعه پیدا خواهد کرد؛ در فریدون‌شهر، پیربکران و هرند نیز ساخت درمانگاه‌هایی در سال آینده خواهیم داشت.

ساخت درمانگاه در شاهین‌شهر و فولادشهر پس از انجام مطالعات

دکتر رجالی در صحبت از ساخت مراکز درمانی جدید دیگری در سطح استان اصفهان، از ساخت درمانگاهی در پیربکران که زمین آن به‌صورت رایگان در اختیار تأمین اجتماعی قرار گرفته، احداث درمانگاه سطح یک در فولادشهر اصفهان با زمینی که توسط سازمان عمران فولادشهر تحویل شده است و ساخت درمانگاه در شهر هرند که موافقت آن گرفته شده، خبر داد و افزود: در بخش سرپایی، زمین احداث درمانگاه جدیدی در شاهین‌شهر تحویل شده و سال آینده مراحل اجرایی آن آغاز می‌شود.

دکتر رجالی با بیان اینکه خوشبختانه مجوز ساخت یک بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی را در شهرک شهید کشوری گرفتیم و اعتباری بین ۶ تا ۹ هزار میلیارد تومان برای این امر تصویب شده است، گفت: امیدواریم هر چه زودتر این بیمارستان را شروع کنیم که تا ۵ تا ۷ سال دیگر این بیمارستان وارد چرخه می‌شود.

زهرا نصیری