به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل ازسازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، آیین تجلیل از برگزیدگان نشان امیرقلی امینی همزمان با روز نکوداشت اصفهان در کتابخانه مرکزی برگزار شد. در این آیین، معاون فرهنگی هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان درباره نشان مرحوم امیرقلی امینی اظهار داشت: سرمایه‌های نمادین از جمله ذخایر و ظرفیت‌های بی‌شماری هستند که در حوزه‌های گوناگون معنوی به خصوص در حوزه ترویج و توسعه فرهنگ، اخلاق و سرمایه‌های اجتماعی به خصوص اعتماد اجتماعی می‌توان از آنها بهره برد و قطعاً مرحوم امیرقلی امینی یکی از سرمایه‌های نمادین شهر اصفهان است.

رضا روحانی درباره سوابق امیرقلی امینی افزود: مرحوم امینی در سال ۱۲۷۶ در شهر اصفهان متولد شد و در سال ۱۳۵۷ در اصفهان درگذشت.
وی گفت: مرحوم امینی علاوه بر اینکه یک فعال مطبوعاتی بود، دو روزنامه اخگر و اصفهان را پایه‌گذاری کرد و در حوزه فرهنگ عامه تألیفات بسیاری داشت که با تألیف آثاری چون «داستان‌های امثال» و «سی افسانه از افسانه‌های محلی اصفهان»، «هزار و یک سخن در امثال و حکم فارسی» و «فرهنگ عوام» می‌توان او را پیشکسوت فرهنگ عامه در اصفهان نام نهاد.
وی به فعالیت‌های مرحوم امیرقلی امینی در بخش کشاورزی و احیا و مرمت قنوات متروکه و تبدیل زمین‌های بایر به زمین‌های کشاروزی اشاره و تصریح کرد: با توجه به مجموعه فعالیت‌های مرحوم امینی به این نتیجه رسیدیم که نشان امیرقلی امینی در سه حوزه فرهنگ عامه اصفهان، روزنامه‌نگاری و کارآفرینی اجتماعی طراحی شود و هر سال در روز اصفهان به سه تن از مشاهیر و افراد تأثیرگذار در این سه حوزه اهدا کنیم تا این فرهنگ ترویج شود.
روحانی خاطرنشان کرد: امیدوارم این الگوسازی از سرمایه‌های نمادین شهر اصفهان به معرفی الگوهای بهتر به جامعه کمک کند.
در ادامه این مراسم، نشان امیرقلی امینی در زمینه روزنامه‌نگاری به دکتر فضل‌اله صلواتی، در حوزه فرهنگ عامه به دکتر احمد مدنی و در حوزه کارآفرینی اجتماعی به دکتر صبری نقاشیان اهدا شد.