مظفر حاجیان

به گزارش پایگاه خبری ربیع، امروز اولین روز از بهمن ماه است، ماهی که یادآور حماسه ای مردمی و ماندگار برای همیشه تاریخ است، روزهایی که مردم ایران به رهبری امام خمینی با تمام توان و ایمان به پیروزی خون بر شمشیر بپا خواستند و لحظه ای از حرکت و قیام و در هیچ شرایطی کوتاه نیامدند و بلاخره رژیم تا دندان مسلح پهلوی را که حامیان استکباری را داشتند سرنگون کردند، رژیمی که هیچ احترامی برای مردم و رای و نگاه مردم قائل نبود و تمام مسئولانش بدون دخالت مردم به مسئولیت می رسیدند و بر مردم حکومت می کردند! آنهم چه حکومتی؟ حکومتی که اربابانشان برنامه ریزی می کردند تا بتوانند منابع ملت ایران را به یغما ببرند و کشور را هر روز وابسته تر گذشته به بیگانگان کنند. اما حرکت مردم که به رهبری امام(ره) از پانزده خرداد یکهزار و سیصد و چهل و دو کلید خورده بود در این روزها در سال یکهزار و سیصد و پنجاه و هفت به اوج رسید و به لطف خدا و با ایستادگی و تقدیم شهیدانی والا مقام به پیروزی رسید. این پیروزی دستاوردهای زیادی داشت مه مهمترین آن احترام به رای ملت بود! در اولین فرصت ممکن قانون اساسی تدوین و به رای مردم گذاشته شد و با رای مردم قانون اساسی که محور اصلی کلیه قوانین و برنامه های کشور است تصویب و به تایید امام(ره) رسید.

آری، انقلاب شکوهمند ایران دستاورد‌ها و ثمرات پرشماری را در حوزه‌های مختلف برای کشور و نظام مردمی و اسلامی آن به دنبال داشته است دستاورد‌هایی که علاوه بر بهبود شاخص‌های کیفی زندگی و خدمات، به مقوله سیاسی و اجتماعی، فرهنگی و علمی هم توجه اساسی و زیربنایی داشته است. هرچند در این مسیر با توطئه‌های دشمن از تحریم‌های اقتصادی و دارویی تا دشمن تراشی‌های اجتماعی توسط فریب خوردگان داخلی و خائنین وطن فروش خطرات و مشکلاتی چه در حوزه معیشت مردم چه در حوزه فرهنگ و اقتصاد ایجاد کرده است.

بی تردید سهیم شدن و مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌های اجتماعی و سیاسی از کوچکترین تا بزرگترین مباحث سیاسی و مدیریتی کشور از مهمترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران برای جامعه انقلابی و مردم مسلمان ایران بوده است که نمونه بارز آن انتخابات آزاد و به دور از هر گونه تاثیرگذاری سیاسی، حزبی، قومی و گروهی البته با رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب و پیش از آن امام راحل (ره) بوده است.

بطور قطع برگزاری فرایند انتخابات به منظور تعیین بسیاری از مناصب و پست‌های مدیریتی در کشور که مهمترین آن انتخابات ریاست جمهوری به عنوان سکاندار اجرایی کشور، انتخابات نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به عنوان متولیان قانونگذاری و ناظران اجرای آن و انتخابات بسیار با اهمیت نمایندگان مجلس خبرگان رهبری از جمله مباحثی بوده که بیانگر توجه واقعی به نظرات مردم در شکل‌گیری شاکله سیاسی و مدیریتی کشور است امری که مشارکت عمومی در تعیین سرنوشت و آینده سیاسی کشور را نشان می‌دهد که مردم در آن نقش اساسی و پر اهمیتی را ایفا می کنند.

تاریخ انقلاب اسلامی از سال ۵۷ تاکنون تحولات و فراز و نشیب‌های بسیاری به خود دیده است؛ تحولاتی که گاه خنده، شادی، جشن و سرور عمومی را در پی داشته و گاه با نفوذ و توطئه دشمن در برهه‌ای حساس و فریب عده‌ای ساده لوح این مشارکت عمومی را به تلخ کامی کشانده و البته باز با حضور به موقع مردم در صحنه حمایت از نظام و انقلاب آن را به شیرینی کشانده است مانند آنچه در انتخابات سال ۸۸ و بعد از آن اتفاق افتاد.

از افتخارات جمهوری اسلامی است که در طول چهل و چند سال تقریبا به ازای هر یک سال و چند ماه یک انتخابات ملی برگزار شده و مردم پای صندوقهای رای آمده اند و سرنوشت خود و کشورشان را رقم زده اند. اولین رای مردم درست پس از ۴۷ روز از پیروزی انقلاب اسلامی به صندوق ریخته شد و مردم توانستند ورود به انتخاب پیدا کنند. هر یک از  انتخاباتها به تناسب زمان از جایگاه و برهه تاریخی منحصر به فردی برخوردار بوده و نقش موثری در مشارکت عمومی مردم در تعیین سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود داشته اند.

انشاالله انتخابات مجلسین شورای اسلامی و خبرگان رهبری  در یازدهم اسفندماه سال جاری عرصه دیگری از حضور و مشارکت مردم انقلابی ایران در سرنوشت و آینده سیاسی اشان خواهد بود و قطعا حضور و مشارکت بالا همانند انتخابات گذشته باز هم انقلاب شکوهمند ایران و ایرانی را در عرصه سیاسی سربلند می‌کند. انتخابات پرشوری که قطعا با حضور طیف‌های گوناگون در عرصه رقابت حضور همه اقشار و گرایشات سیاسی را رقم می‌زند.

ملت عزیز ایران بخوبی و با بصیرتی که دارند می دانند این دوره از انتخابات از حساسیت بیشتری به نسبت دوره‌های قبلی برخوردار است چرا که جمهوری اسلامی ایران از نظر سیاست خارجی و التهابات سال گذشته در برخی از مناطق کشور و البته مباحث اقتصادی ناشی از تحریم شرایط حساسی میگذراند لذا ضرورت مشارکت عمومی در این دوره از انتخابات و حضور حداکثری مردم در این رخداد سیاسی دوچندان است. کارشناسان سیاسی معتقدند نقش آفرینی و مشارکت مردم در انتخابات عنصری مهم و تاثیرگذار در سرنوشت نظام و انقلاب بوده و تعدد و تکثر کاندیدا‌ها از احزاب، گروه‌ها و طیف‌های مختلف سیاسی و اجتماعی نقش پررنگی در انتخابات پرشور خواهد داشت و قطعا انتخابات پر شور دهان یاوه گویان خارج نشین و دشمنان در لباس دوست را خواهد بست.

حضور حداکثری مردم در انجام تکلیف و احقاق حق خود موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد. مردم در مدت چهل روزیکه وقت دارند باید خیل بزرگ کاندیداهایی را که از ناحیه گروههای مختلف و مستقل وارد عرصه انتخابات شده اند را بشناسند و بهترین های متعهد و متخصص و ایران دوست و مردمی را انتخاب کنند، کسانیکه بتوانند کشتی تحریم زده و درگیر در طوفان‌ها و توطئه دشمنان را به سلامت به سر منزل مقصود رسانده و به نسل‌های آینده با پیشینه‌ای کارآمد تحویل دهند.افرادی که طعم تلخ فقر را چشیده باشند و بتوانند وضعیت و شرایط معیشتی مردم را درمان و تقویت کنند و با برنامه به معنای واقعی کلمه مهار تورم را محقق کنند. به یقین، حضور و مشارکت مردمی از اقشار و گروه‌های مختلف می‌تواند دست دشمن را از توطئه‌های مختلف علیه نظام و انقلاب کوتاه کند چرا که نظامی که پشتوانه‌ای به قدرت یک ملت داشته باشد قطعا پیروز در دنیا و مجامع بین‌المللی و سربلند عرصه داخلی خواهد بود. همه می دانند انتخابات کلید حل مشکلات کشور است.

مظفر حاجیان