به گزارش پایگاه خبری ربیع، شهردار شاهرود با اشاره به اینکه المانهای شهری تجلی بخش هویت شهر است، گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین شهروندان رسالت اجتماعی مدیریت شهری است.

محسن احمدی با تاکید بر اهمیت نقش کتاب در زندگی روزمره بشر، افزود: کتاب محصول تجربه هاب بشری و خلاقیت و آموخته های ذهنی انسان است.

وی با بیان اینکه نقش کتاب در انتقال دانش ها به مراتب بیشتر و فراتر از دیگر ابزار آموزشی است، ابراز داشت: کتاب به عنوان یک میراث فرهنگی برای نسل های آینده ، ماندگار خواهد شد.

شهردار شاهرود ضمن بیان اینکه نصب المانهای شهری کتاب در سطح جامعه نماد آشتی دادن شهروندان با کتاب است، اظهار داشت: المان های شهری تجلی بخش هویت شهر هستند.

احمدی با اشاره به اینکه ارتقای فرهنگ کتابخوانی در بین شهروندان یکی از دغدغه های فرهنگی مدیریت شهری شاهرود است، عنوان داشت: در شهرو جامعه ای که سرانه مطالعه اهالی آن بالا باشد، بی شک نظم، احترام به قانون، صیانت از محیط زیست،رعایت حقوق شهروندی و …به عنوان یک فرایند بدیهی در کالبد شهر جریان می یابد که این موضوع بستر و چشم انداز مناسبی از یک شهر آرام و ایمن به تصویر می کشد.

وی با بیان اینکه امیدواریم در راستای ترویج و ترغیب فرهنگ کتابخوانی در بین شهروندان با نصب المانهای کتاب تاثیر بسزایی در القای سرانه کتابخوانی شهروندان داشته باشیم، بیان داشت: با نصب المانهای شهری با احیا و باز زنده سازی از فرهنگ جامعه به وسیله ارتقای نقش المان های شهری، شاهد نهادینه شدن سبک نشانه سازی و نشانه پروری برای رساندن موضوع و مفهوم چه مستقیم و چه انتزاعی در پس پرده ی این رویه هستیم.

شایان ذکر است نتایج نصب المان های شهری در تمام زمینه های فرهنگی، اجتماعی و هنری و …چون المان کتابخانه ذهن به صورت مشارکت مردمی به سمت خاطره پروری به گونه ای ملموس در کالبد شهر حس می شود.

لازم به ذکر است مدیریت شهر شاهرود به منظور ترویج و توسعه فرهنگ مطالعه ساخت و نصب نمونه های دیگری از این المان ها را فضاهای شهری در دستور کار خود دارد.