فاطمه براتی

به گزارش پایگاه خبری ربیع، مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب وزارت بهداشت گفت: البسه کرامت از میزان پوشش بالایی برخوردار است.

مجید محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ربیع اظهار کرد: این البسه از پارچه یکبار مصرف است و نکته مهم اینکه پوشش بدن را به طور کامل حفظ می‌کند. لباس براساس گرماژ اندازه گیری می‌شود و هرچه گرم بالاتر باشد ضخامت و هزینه بیشتر است.

وی افزود: در برخی از بیمارستان‌ها براساس گزارش‌ها گرم لباس‌ها به حدی است که به سرعت پاره می‌شود و داخل بدن مشخص است. ضخامت البسه کرامت ۷۰ گرم افزایش یافته و برای ۱۰ رشته تخصصی و ۲۳ خدمت طراحی شده است.

مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب وزارت بهداشت گفت: لباسی که برای اتاق عمل طراحی شده به گونه‌ای است که فرد به تنهایی می‌پوشد و نیاز به کمک دیگران نیست و پشت آن هم کاملاً بسته است. همچنین میزان پوشش این لباس ۱۰۰ درصدی است.

وی ادامه داد: مقنعه هم طوری طراحی شده که سر و گردن را می‌پوشاند. برای دیگر اقدامات درمانی نیز لباس طراحی شده است.

محمدیان در پاسخ به پرسش درباره علت تأخیر در طراحی لباس‌های بیمارستانی متناسب با شأن زن مسلمان، خاطرنشان کرد: مطالبه عمومی در این زمینه تا سال‌های اخیر مطرح نشده بود و وزارت بهداشت هم غفلت کرده بوده که این موضوع به تأخیر افتاده است.

مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب وزارت بهداشت اضافه کرد: یک ماه و نیم از ابلاغ این دستورالعمل می‌گذرد اما بیمارستان‌ها همچنان لباس‌های قبلی را دارند و این ذخیره باید تمام شود. همچنین در حال تهیه یک نمونه از این البسه برای اینکه به نقاط مختلف کشور ارسال و فیلم آموزشی نیز تهیه شود، هستیم. لباس‌ها توسط دانشگاه در اختیار تمام شرکت‌هایی که تاکنون در استان‌ها البسه تولید می‌کردند قرار می‌گیرد تا تهیه کنند.

وی گفت: امیدوارم در یک ماه آینده لباس‌ها در اختیار بیماران قرار بگیرد.

فاطمه براتی