به گزارش پایگاه خبری ربیع، با توجه به اینکه میزان مصرف بنزین در کشور حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز است و با توجه به میزان مصرف بنزین و پیش بینی افزایش آن در شهریور، باید تمهیدات لازم برای تامین سهمیه سوخت انجام شود لذا در این زمینه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تلاش دارد تا در اصفهان که از نظر تعداد جایگاه‌های عرضه سوخت، رُتبه نخست کشور را داراست عرضه این فرآورده رامدیریت شده انجام دهد؛ در همین ارتباط گروه‌هایی برای نظارت بر فعالیت جایگاه‌های عرضه سوخت در نظرگرفته شده اند که این گروه‌ها با مراجعه به جایگاه های سوخت ، نظارت و کنترل مستمری بر جایگاهها خواهند داشت وبا تخلف‌های احتمالی برخورد می‌کنند.

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان ، درگفتگو با  ربیع، با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود با توجه به سفرهای تابستانی و همچنین سفراربعین در شهریورماه امسال میانگین مصرف روزانه بنزین در استان  اصفهان به بالای ۸ میلیون و یکصد هزار لیتر برسد گفت: میانگین مصرف روزانه بنزین در استان از ابتدای سال تاکنون به هفت میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر رسیده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۲ درصد افزایش یافته است.

استفاده مردم ازکارت‌ِ شخصیِ سوخت باید ۹۰ درصد شود

عبدالله گیتی‌منش،با اشاره به اینکه میانگین مصرف روزانه بنزین در سال گذشته در استان اصفهان، هفت میلیون و یکصد هزار لیتر بود که نسبت به سال ۱۴۰۰ معادل ۱۷.۶ درصد افزایش داشت افزود: در  تیرماه  امسال نیز میانگین مصرف روزانه بنزین در اصفهان به هشت میلیون لیتر رسید اما آنچه مجموع میانگین پنج ماه نخست سال را تعدیل کرد، میزان مصرف متعارف‌تر در سه ماه نخست امسال بود.

وی  با اشاره به اینکه در زمان حاضر حدود ۶۷ درصد از مردم اصفهان از کارت شخصی سوخت خود برای برداشت بنزین استفاده می‌کنند افزود: بر اساس تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ باید تمهیداتی اتخاذ شود تا میزان استفاده مردم از کارت‌ِ شخصیِ سوختِ خود تا پایان شهریور امسال به ۹۰ درصد برسد.

گیتی منش ، با اشاره به اینکه در ۲ هفته اخیر تلاش شد تا با مدیریت مناسب از ایجاد ازدحام در جایگاه‌های استان بویژه در کلانشهر اصفهان جلوگیری شود افزود: در زمان حاضر سقف برداشت از کارت‌های آزاد در جایگاه‌های سوخت کلانشهر اصفهان ۴۰ لیتر و در شهرهای دیگر ۳۰ لیتر است.

 از مرداد ماه  تنها ۲ بار بنزین ۶۰ لیتری با فاصله ۸ ساعت می توان برداشت کرد

وی  ادامه داد: در کارت‌های شخصی سوخت نیز پیش از این امکان برداشت سه بار بنزین ۶۰ لیتری در روز وجود داشت اما اکنون می‌توان تنها ۲ بار بنزین ۶۰ لیتری و با بازه زمانی ۸ ساعت برداشت کرد.

وی تصریح کرد: این سقف برداشت‌ها، ابزارهایی برای جلوگیری از سوء‌استفاده از کارت‌های شخصی برای خارج کردن پیاپی سوخت از جایگاه‌هاست.

وی افزود: در طرح های نظارتی ما چنانچه جایگاهی هنوز سوخت دارد می تواند به فعالیتش ادامه دهد و اگر هم کارت سوخت آزاد در اختیار دارد که هنوز سهمیه آن باقی‌ است باید آن را در اختیار مردم قرار دهد تا استفاده کنند.

گیتی منش افزود: در طرح های نظارتی مشخص شد در برخی از موارد در ساعت‌های پایانی شب، بنزین در ظروف به فروش می رسد که پنج مورد در این زمینه شناسایی و برخورد شد.

سحر جلالی