به گزارش پایگاه خبری ربیع، غلامرضا مالکی در گفتگو با خبرنگار ربیع افزود:این دانشگاه در نظر دارد با توجه به اینکه دانشجویان با اتمام تحصیلات از حداقل مهارت‌های عمومی لازم برای ورود به بازار کار برخوردار نیستند در قالب طرحی  در بستر دروس دانشگاهی خلأ مهارتی دانش آموختگان را برطرف نماید.

وی ادامه داد: این طرح آموزشی عملی از ۱۶۰ تا ۶۰۰ ساعت برگزار می شود و دانشگاه در قالب یک بسته که شامل شایستگی‌های محیطی شغل، شایستگی‌های تخصصی شغل و کار در عرصه واقعی است به آموزش دروس تخصصی مرتبط با شغل، کار در حرفه و صنعت می پردازد.مالکی با بیان اینکه دانشجو و مهارت‌آموز ما در محیط واقعی کار بخشی از این دوره آموزشی را خواهد گذراند، گفت: دروس مرتبط با راه‌اندازی کسب و کار نیز با رویکرد خوداشتغالی آموزش داده می شود و دانشگاه جامع علمی‌کاربردی آموزش حداقل ۵۰ هزار نفر در قالب «طرح آباد» را تا پایان سال  ۱۴۰۳ بر عهده دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان اصفهان عنوان کرد: این طرح سال گذشته در سطح دانشگاه های مطرح بیان و دستورالعمل آن در کارگروه آموزش‌های آموزش عالی علمی‌کاربردی به تصویب رسیده است.

وی اضافه کرد: به زودی سه شغل اصلی متناسب با مجموعه‌های صنعتی که قرار است صلاحیت حرفه‌ای در رابطه با آن‌ها آموزش داده شود، شناسایی خواهد شد و همچنین افرادی که در حوزه خاصی مشغول به کار هستند در آزمون‌های صلاحیت حرفه‌ای شرکت می‌کنند و علاوه بر دریافت مجوز فعالیت حرفه‌ای، بر اساس نتایج آزمون، آموزش‌های هدفمند به نیروی انسانی را آغاز می کنند.

مالکی اعلام کرد:سطوح آموزشی مربیان و متخصصان رتبه بندی شده و با توجه به اینکه سطح یک تا ۴ در صلاحیت حرفه‌ای، معادل دیپلم و زیردیپلم است، این دانشگاه از سطح پنج به بالا که معادل کاردانی و بالاتر است را  صلاحیت حرفه‌ای در سطح دانشگاه عنوان کرده است.