به گزارش پایگاه خبری ربیع، به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، قاسم کاظمی معاون صنایع دستی استان مرکزی گفت: دو هنرمند استان مرکزی به نام بابک خویی در رشته مشبک فلز و محمد جهانبخشی در رشته نقاشی روی چوب با ۵ اثر خود جز برترین آثار هنری در جشنواره صنایع دستی فجر انتخاب شدند.

کاظمی افزود: آثار برگزیده چهارمین جشنواره صنایع دستی فجر، در نمایشگاه موزه ملی ایران واقع در خیابان امام خمینی ابتدای خیابان ۳۰ تیر به نمایش گذاشته می‌شود.

معاون صنایع دستی استان مرکزی در ادامه افزود: در این دوره‌ها محصولات صنایع دستی از لحاظ اصالت هنر، زیبایی اثر، استفاده از طراحی سنتی، استفاده از مواد اولیه بومی و … ارزیابی می‌شوند. این آثار پس از گذراندن مرحله پیش داوری در استان به مرحله داوری نهایی در تهران ارسال شدند

قاسم کاظمی گفت: مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره صنایع‌دستی فجر با حضور دکتر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ۲۱ بهمن ۹۸ ساعت ۱۵ در موزه ملی ایران برگزار خواهد شد و به برگزیدگان با اهدا لوح تقدیر و تندیس جشنواره تجلیل خواهد شد.

او گفت: این جشنواره رخداد ارزشمندی است که به جمع جشنواره هنری کشور افزوده است و جوان‌ترین جشنواره در میان جشنواره‌هاست و این چهارمین دوره از جشنواره بوده امیدواریم در سالهای آینده آثار بیشتری از استان در این جشنواره انتخاب شوند.