به گزارش پایگاه خبری ربیع، سرهنگ “علی موالی”اظهار داشت: والدین بایستی تفاوت بین اشتراک گذاری اطلاعات و فاش کردن اطلاعات را به کودکان خود بیاموزند، به عنوان نمونه به آن ها بیاموزند هرگز اطلاعات شخصی و خانوادگی، شماره تماس، آدرس، اطلاعات حساب بانکی، مشخصات مدرسه خود را به اشتراک نگذارند.
وی ادامه داد: همچنین به فرزندان خود تفهیم کنند از قرار دادن عکس و فیلم خود و دوستانشان که دارای نشانه هایی از محل زندگی یا مدرسه شان است در فضای مجازی به شدت خودداری نمایند.
رئیس پلیس فتا استان قم اظهار داشت: به فرزندان خود آموزش دهند در فضای مجازی از اطلاعات واقعی خود استفاده نکرده و از نام مستعار مناسب استفاده کنند همچنین هرگز با غریبه ها در محیط مجازی صحبت نکنند.
سرهنگ موالی افزود: اولیاء گرامی حتی الامکان دسترسی کودکان خود را به شبکه های اجتماعی محدود کنند، چرا که ممکن است به راحتی در معرض تهدیداتی نظیر مهندسی اجتماعی، کلاهبرداری های اینترنتی مختلف نظیر فیشینگ و شکارچیان اینترنتی قرار بگیرند.
رئیس پلیس فتا استان گفت: والدین سعی کنند هنگام استفاده فرزندان از اینترنت، با آن ها همراه شوند، این کار کمک می کند تا بهتر بتوانند با نحوه فعالیت و نوع ارتباطات آن ها در اینترنت آشنا شوند، به فرزندان بیاموزند در مواجهه با مشکلات فضای مجازی بهترین کار مشورت با پدر و مادر و مربیان خود است.