به گزارش پایگاه خبری ربیع، معاون سازمان پدافند غیرعامل کشورگفت: در طول سالهای گذشته حوزه‌های آسیب پذیر در زمینه پدافند غیرعامل در کشور شناسایی شده و اقدامات لازم برای رفع نقاط ضعف در این حوزه صورت گرفته است.

عبدالله جلالی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار داشت: پدافند غیرعامل بر اساس واژه تهدید دشمن و حس خطر شکل می‌گیرد و در بحث حس خطر، با عنوان میزان خطر و خطرپذیری موارد بررسی می‌شوند که نام آن را ریسک می‌گذارند.

وی افزود: در گذشته پدافند غیرعامل بیشتر در بحث فیزیکی بوده ولی با توجه به اینکه تهدیدات بر اساس پیشرفت تکنولوژی شکل‌های جدید به خود گرفته، در حوزه‌های سایبری، شیمیایی و موارد مختلف دیگر از این قبیل هم بحث پدافند غیرعامل اهمیت بسیار بالایی پیدا کرده است.

جلالی با بیان اینکه تهدیدات به دو بخش طبیعی وغیرطبیعی تقسیم‌بندی می‌شود تصریح کرد: تهدیدات طبیعی از گذشته مورد توجه بوده ولی بحث تهدیدات غیرطبیعی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

معاون سازمان پدافند غیرعامل کشورگفت: با توجه به این خطرهایی که حس می‌شود، مجموعه زیرساخت‌هایی که خدمات رسانی به مردم و اداره حاکمیت دارند، ارزیابی و بررسی می‌شود تا مشخص شود که این خطرات به چه زیر مجموعه‌ای آسیب وارد می‌کند و بر این اساس در راستای کاهش آسیب‌پذیری آن مجموعه اقدامات لازم به عمل می‌آید.

معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: در حال حاضر حوزه‌های آسیب‌پذیر شناسایی و اقدامات لازم در راستای تقویت آن صورت گرفته و در حال انجام است.

مدیرکل پدافند غیرعامل استان یزد هم در این دیدار اظهار داشت: با توجه به تفاهم‌نامه چهارجانبه‌ای که منعقد شد، مرکز آموزشی آزادشهر یزد با هدف آموزش نیروهای امدادی و عملیاتی در مقابل تهدیدات مختلف از جمله تهدیدات بیولوژیک مورد استفاده قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه استان یزد در این حوزه جزو استان‌های برتر کشور معرفی شده گفت: امسال در ستاد اربعین استان یزد هم به عنوان دبیر فعالیت کردیم و با توجه به اهداف پدافندی که برای حفظ جان مردم در نظر گرفته شده بود، تمام کارگروه‌های ما در کمیته‌های این ستاد فعال بودند.