به گزارش پایگاه خبری ربیع،  فراخوان ارسال مقاله به همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده‌های طبیعی اعلام شد.

 بنابر اعلام دبیرخانه، پژوهشگران علاقه مند برای ارسال مقاله تا ۱۵ مهر به نشانی اینترنتی conf.ui.ac.ir/ccns مراجعه کنند.

ابعاد تاریخی، فرهنگی و اجتماعی، ارزش غذایی و جایگاه آن‌ها در سبد غذایی مردم، ابعاد بهداشتی و درمانی، صنایع غذایی مرتبط، ترکیبات فرآسودمند حاوی شکلات، قهوه و شیرین‌کننده‌های طبیعی، اقتصاد و تجارت، زیست شناسی و کشاورزی و تولید محصولات مرتبط محورهای اصلی این همایش است.

آخرین مهلت ثبت نام در این همایش تا ۳۰ شهریور اعلام شده است. همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده‌های طبیعی ۲۲ آبان امسال در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.