به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از  ایسنا، «حسین اسماعیلی عتیق» در تشریح این خبر، اظهار کرد: مطالعه و پژوهش در خصوص سکه‌های کشف شده نیازمند پژوهش دقیق‌تر بوده و نظر قطعی کارشناسی پس از اتمام مراحل اعلام خواهد شد.

وی در ادامه، هویت‌بخشی آثار تاریخی را مستلزم بررسی و پژوهش کارشناسان باستان‌شناسی، دانست و گفت: آثاری که از کاوش‌های باستان‌شناسی اداره‌کل میراث‌فرهنگی و میدانی توسط اشخاص یا تشکل‌های مردم نهاد میراث فرهنگی به دست می‌آیند، مهم‌ترین منابع مادی اطلاعاتی گذشته هستند، از این‌رو علاوه‌بر کشف و بررسی این آثار باید برای حفظ و حراست از آن‌ها بررسی‌های دقیق صورت پذیرد.

مسئول باستان‌شناسی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی ادامه داد: اشیای باستانی و قیمتی پس از کشف در مناطق تاریخی به اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان تحویل و پس از بررسی‌های اولیه به‌منظور ادامه و تکمیل روند پژوهشی به پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور ارجاع می‌شود.

اسماعیلی با بیان این‌که پس از تحویل اشیای باستانی، پژوهش و بررسی آن‌ها پس از طی مراحل اولیه مطالعه ساختاری، آغاز می‌شود، افزود: اشیای کشف شده در ابتدای امر، مورد مطالعه ساختاری قرار گرفته و پس از طی مراحل کارشناسی و پژوهشی قدمت و تاریخچه براساس نظر کارشناسان قطعیت می‌پذیرد.

انتهای پیام/