به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از ایسنا، نگار مروتی درباره فراخوان عکاسی با محوریت آثار  باستانی و میراث فرهنگی  گفت: تمام دانشجویان و هر کسی که دست به دوربین است، سلیقه خوبی دارد و در زمینه آثار باستانی کار می‌کند، می‌تواند عکس‌هایش را برای ما ارسال کند.

او ادامه داد: محیط دانشکده‌های خارجی به نحوی است که با حال و هوای رشته‌ای که در آن تحصیل می‌کنند، می‌خورد اما فضای دانشگاه‌های ما محیط خشکی دارد و تصمیم گرفتیم با این کار دانشجویان را به فضای خودِ دانشگاه جذب کنیم و دانشجویان به جای قدم زدن در فضاهای بیرون و اطراف دانشگاه و رفتن به کافه‌ها، فضای داخل دانشگاه را برای این کار انتخاب کنند.

دبیر علمی تاریخ دانشگاه تهران اضافه کرد: به فکر انجام کارهای دیگر هستیم تا دانشجویان رشته مجسمه‌سازی، طراحی و نقاشی بتوانند به ما کمک کنند تا فضای دانشگاه را زیباتر کنیم به همین دلیل فعلا فراخوانی برای عکاسی داده‌ایم تا در ادامه ببینیم چطور می‌توان این مسیر را به درستی پیش برد.

مروتی با تاکید بر اینکه اصولا دانشکده‌های ما جذاب نیستند، افزود: زمانی که به صفحه‌های اجتماعی دانشگاه‌های خارج از کشور نگاه می‌کنیم، می‌بینیم محیط هر دانشکده با فضای رشته‌ای که در آن تحصیل می‌کنند، همخوانی دارند. ما نیز سعی کردیم با توانی که یک انجمن علمی دانشجویی دارد، بتوانیم چنین فضایی را در دانشکده خودمان به وجود بیاوریم.

علاقمندان می‌توانند برای شرکت در فراخوان عکاسی از آثار تاریخی با محوریت آثار باستانی و میراث فرهنگی، آثار خود را تا ۳۰ دی ماه به آدرس scahs.ut@gmail.com ارسال کنند. آثار برگزیده در نمایشگاهی دائمی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران به نمایش گذاشته خواهند شد.

انتهای پیام