به گزارش پایگاه خبری ربیع، دکتر علیرضا بندانی افزود: دانشگاه سیستان و بلوچستان متناسب با همین نیاز در صدد است که ماموریت‌ها و فعالیت‌های خود را تغییر دهد تا به عنوان دانشگاه کارآفرین و با مسئولیت جدید کار آفرینی کند و بتواند ارتباط نزدیکی با جامعه و صنعت برقرار و با عبور از مدل‌های قدیمی، مدل جدیدی برای فعالیت خود ترسیم و توجه جدی به نیازهای اجتماعی و اقتصادی جامعه کند.

وی این دانشگاه را به عنوان قطب وزین علمی و‌ پژوهشی در منطقه جنوب شرق کشور معرفی کرد و اظهار کرد: این دانشگاه به دلیل برخورداری از امکانات و اساتید مجرب تنها به جایگاه آموزشی خود در استان بسنده نکرده و تلاش کرده است با توجه به پتانسیل‌ها و‌ نیازهای منطقه همواره خدمات ارزشمندی را در راستای توسعه استان ارائه و در بحث بین‌المللی قدم‌های محکمی بردارد.

علیرضا بندانی ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان ۷۰ مرکز آموزش عالی داشته و حدود ۱۱۰ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و‌ دکتری مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به ظرفیت عظیم علمی در استان خاطرنشان کرد: ۲۰۰۰ عضو‌هیئت علمی در استان داشته و بیش از ۶۰ درصد دانشجویان ما بومی هستند که مجموعه اینها سرمایه‌ای برای نظام جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.

بندانی خاطرنشان کرد: تبدیل دانش به محصول و ایجاد کسب و کارهای نوآورانه از اولویت‌های دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین بشمار می‌رود که دانشگاه‌های برتر نیز طی چندسال گذشته فعالیت‌های خود را در این مسیر قرار داده‌اند.

وی تصریح کرد: دانشگاهها باید با پژوهش تقاضامحور و تجاری سازی فناوری زیربنای اقتصاد مقاومتی به سمت دانشگاههای کارآفرین با سرعت بیشتری حرکت کنند.

وی درخصوص برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی بیان کرد: در ترم آینده زنگ‌کرسی با حضور تمامی دانشجویان و خارج از وقت کلاسی برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم شناسایی آسیب‌ها و چالش‌های استان و همچنین توجه به پتانسیل‌ها و استعدادهای آن ابراز کرد:در حوزه فرهنگی تشکیل خانواده پایدار و طرح تعالی فرهنگی در حال اجرا و عملیاتی شدن است.

بندانی خاطرنشان کرد: دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و پیشبرد اهداف و نظام آموزش عالی در استان گام برمی‌دارد.