به گزارش پایگاه خبری ربیع، صفحه اینستاگرام منتسب به مقام معظم رهبری، هفتاد و هفتمین شماره « خط حزب‌الله» را منتشر کرده‌ است.

در این شماره به ۱۰ وظیفه اصلی جوانان مومن انقلابی در انتخابات اشاره شده است.

* پرشور کردن انتخابات اولین اصلی جوانان مومن انقلابی

در درجه اول دشمن مایل است که انتخابات بی‌رونق شود. البته در درجه دوم ممکن است کسی را بر کسی ترجیح دهند اما آن درجه بعدی است؛ نقطه مقابل ان برای دلسوزان نظام و شخص  اینجانب در درجه اول این مهم است که انتخابات، انتخابات پررونق و پرشوری شود.

* حداکثری کردن مشارکت در انتخابات

حداکثری کردن مشارکت در انتخابات دومین وظیفه‌ای است که برای جوانان مومن انقلابی در نظر گرفته شده است.

خیلی‌ها ممکن است پای صندوق‌ها نیایند به خاطر این که حوصله‌اش را ندارند. وقتش را ندارند. درست اهمیت قضیه را نمی‌دانند متوجه تاثیر رای خودشان نیستند یا به کسی که به او اطمینان و اعتماد کنند نرسیده‌اند یا کسی را هم که شناخته‌اند نپسندیده‌اند لذا نمی‌آیند تلاش شما باید این باشد که مشارکت را به معنای حقیقی کلمه حداکثری کنید.

* داشتن تقوای سیاسی

تقوای سیاسی یعنی هر کسی که در کار سیاست است سعی کند با مسائل صادقانه و دردمندانه و از روی دلسوزی برخورد کند. سیاست به معنای پشت هم اندازی و فریب و دروغ گفتن به افکار عمومی مردم مطلوب اسلام نیست. سیاست یعنی اداره درست جامعه این جزو دین است. تقوای سیاسی یعنی انسان در میدان سیاست صادقانه عمل کند.

* پیداکردن کاندیدای اصلح

در انتخابات مردم سعی کنند صالح‌ترین را انتخاب کنند. مهم این است که شما در بین این افراد صالح بگردید و صالح‌ترین را پیدا کنید. اینجا جایی نیست که من و شما بتوانیم به حداقل اکتفا کنیم دنبال حداکثر باشید بهترین را انتخاب کنید.

* قرار نگرفتن در مقابل یکدیگر به خاطر نامزدها

ممکن است شما به یکی از نامزدها علاقمند شوید رفیقتان به یک نامزد دیگر این موجب نشود که شما در مقابل هم قرار بگیرید. هیچ مانعی ندارد که شما به یکی علاقمند باشید بنده به یکی دیگر علاقمند باشم شما به او رای بدهید من به دیگری رای دهم.

* معرفی کردن نامزدهای خوب به دیگران

کسانی که زبان گویایی دارند قلم توانایی دارند و آبرویی پیش مردم دارند. مردم را توجیه و تشویق کنند و آدم‌های خوب را به آنها معرفی کنند.

* مراقب باشید علاقمندی‌ها به اصطکاک نینجامد

افراد گوناگون می‌آیند با منش‌های مختلف با سلائق مختلف با شیوه‌های گوناگون کار، در مقابل مردم قرار می‌گیرند. هر کدام از نامزدهای محترم هم طرفدارانی دارند بعضی‌ها از این طرفداران متعصب هستند خیلی علاقمند سرسختند به آن نامزد خودشان. خیلی خوب باشند حرفی نیست اما مواظب باشید مراقب باشید که این علاقمندی‌ها به اصطکاک نینجامد.

* آگاهی‌تان باید در انتخابات اثر کند

عنصر آگاهی همیشه لازم است. جوان‌ها به هوش باشند بیدار باشند، معیارها مشخص است. در انتخابات این آگاهی باید اثر کند در بیان خواسته‌های ملت این آگاهی باید تاثیر بگذارد. کسانی با رای ملت سر کار نیایند که در مقابل دشمنان بخواهند دست تسلیم بالا ببرند و آبروی ملت ایران را ببرند. کسانی سر کار نیایند که بخواهند با تملق‌گویی به غرب به دولت‌های غربی به دولت‌های زورگو و مستکبر به خیال خودشان بخواهند برای خودشان موقعیتی در سطح بین‌المللی دست و پا کنند.

* پرهیز از تخریب دیگران

 از بداخلاقی‌های انتخاباتی باید به شدت پرهیز کنند بدگویی کردن، اهانت کردن، تهمت زدن، برای عزیز کردن خود و یا نامزد مورد نظر خود، دیگران را و رقبا را در چشم مردم خوار کردن اینها راه‌ها و روش‌های صحیح و اسلامی نیست. رقابت باید باشد رقابت مثبت و پرشور اما با رعایت موازین اخلاقی ۱۵/۱۰/۸۶ هر چه می‌خواهید از نامزد مورد علاقه خودتان تمجید کنید تعریف کنید اما دیگران را تخریب نکنید.

* تبلیغ صحیح به دور از فریب و دروغ 

امروز در دنیا دموکراسی یک دموکراسی حقیقی نیست زیرا فشار تبلیغات پرزرق و برق توخالی، با سخنان فریب‌آمیز آن چنان بر ذهن مردم سنگینی می‌کند که امکان انتخاب درست را به مردم نمی‌دهند نمی‌گذارند مردم فکر کنند تبلیغ صحیح و حق است اما با معنای واقعی کلمه با حفظ حدود شرعی کلمه به دور از فریب به دور از کارهای دروغین و نمایشی به دور از متهم کردن این و آن.

انتهای پیام/فارس