به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در این بازدید، رؤسای ادارات راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان‌های فوق گزارشی از عملکرد و محورهای مواصلاتی و راهدارخانه‌های حوزه‌ی خود به‌ویژه از وضعیت ماشین‌آلات راهداری، وضعیت ساختمان اداری و هزینه‌های انشعابی آب‌وبرق ارایه کرده و راهکارهای لازم جهت رفع موانع فراروی این مسایل و مشکلات را بیان کردند.

محمد تیموری معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در جریان این بازدید اظهار داشت: ایمنی در سفرهای جاده‌ای و آرامش خاطر مردم و استفاده کنندگان از راهها برای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یک اصل مهم است و لذا تمام تلاش عوامل ستادی و استانی بر پایه این مهم بنا شده است.
وی همچنین افزود: برای تأمین اعتبار ایمنی راه‌های کشور که سرمایه‌های ملی محسوب می‌شود، می‌بایست در سطح ملی راه‌کارهای اساسی پیشنهاد و اجرا شود.
تیموری با اشاره به اجرای پروژه بررسی وضعیت رویه راه‌های کشور افزود: این پروژه تحت عنوان PMS، با همکاری مرکز مطالعات و تحقیقات وزارت راه و شهرسازی و آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در سال ۹۶ به اجرا درآمد و بالغ بر ۵۱ هزار کیلومتر از راه‌های فرعی، اصلی، بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها را تحت پوشش قرار داد که در نتیجه این مطالعات مشخص شد وضعیت ایمنی راه‌های فرعی و روستایی نامناسب‌تر از راه‌های شریانی هستند و به تأمین اعتبارات و منابع مالی جهت ارتقای ایمنی در این محورها نیاز دارد.
وی در جریان این دیدار صمیمانه، درخواست‌‌ها و نظرات کارکنان راهداری را استماع و برنامه های راهبردی سازمان متبوع درخصوص مسائل مختلف نظیر: تامین اعتبارات لازم جهت تعمیر ونگهداری ماشین‌آلات، خرید و تجهیز لوازم مورد نیاز راهدارخانه‌ها، مطالبات پیمانکاران و حقوق پرسنل شرکتی قول مساعد داد.