به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس ، لاله ضیائیان با بیان اینکه آبزیان به دلیل برخورداری از کالری و پروتئین بالا و همچنین وجود چربی غیراشباع امگا ۳ می‌تواند اهمیت بسزایی در سبد غذایی مردم داشته باشد، اظهار داشت: با این وجود فرآورده‌های دریایی سهم ناچیزی از غذای ایرانیان را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: در استان البرز مصرف سالانه آبزیان معادل ۹ کیلوگرم بوده در حالی که سرانه مصرف در کل کشور ۱۱ کیلوگرم و سرانه مصرف جهانی بیش از ۲۰ کیلوگرم است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: برای مقابله با بیماری‌های شهرنشینی، تغییر و اصلاح الگوهای غذایی بسیار ضروری است و آشتی با فرآورده‌های دریایی به ویژه ماهی تا حد زیادی می‌تواند در این امر موثر باشد.

انتهای پیام/و