به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس، سیدمرتضی حسینی نماینده سازمان حج و زیارت در عراق از مراحل مختلف ساخت خمیر، چانه‌گیری، پخت و بسته‌بندی نان لبنانی بازدید کرد.

مرکز پخت نان لبنانی در شهر کربلا با دستگاه خمیرگیر طبیعی و به‌صورت کاملاً خودکار روزانه تا ۳۲ هزار نان برای هتل‌های شرکت شمسا پخت و توزیع می‌کند؛ در این مرکز تعداد ۱۲ نفر اشتغال دارند.

این مرکز در ایام اربعین حسینی نیز فعال بوده و با افزایش شیفت‌های کاری ساعتی ۲ هزار و ۴۰۰ نان تولید می‌کند. نان لبنانی یکی از پرطرفدارترین نان‌ها در عراق است.

انتهای پیام/