امام جمعه شهرکرد بابیان اینکه چرخش موضع خواص آفت و خطر جدی برای انقلاب است و گفت: شرایط امروز جامعه ما از آن جهت بسیار حساس است که دشمنان بیرونی ما بیش از گذشته و با تمام وجود کمر بسته‌اند که به این انقلاب و نظام اسلامی آسیب بزنند.

به گزارش ربیع به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه شهرکرد، حجت الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد در نشست ماهانه ائمه جمعه استان که در دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد، شرایط امروز کشور و جامعه را شرایطی بسیار حساس و سرنوشت ساز خواند و گفت: شرایط امروز جامعه ما از آن جهت بسیار حساس است که دشمنان بیرونی ما بیش از گذشته و با تمام وجود کمر بسته‌اند که به این انقلاب و نظام اسلامی آسیب بزنند اما نه با اخم و عصبانیت بلکه با لبخند و در لباس دوست ظاهر شدن که همین مسئله کار را بسیار دشوار و شناخت دوست و دشمن را سخت کرده است.

امام جمعه شهرکرد با تأکید بر اینکه دل خوش کردن به دشمنی همچون آمریکا دل خوش کردن به «پلنگ تیزدندان» است تصریح کرد: قطعا هیچ انسان عاقلی به پلنگ تیزدندانی که برای تکه‌تکه کردن او خیز برداشته است اعتماد نمی‌کند و انقلاب اسلامی هم امروز با چنین دشمنی مواجه است بنابراین توجه و هوشیاری کامل نسبت به نقشه‌ها و اهداف جبهه‌ی وسیع دشمنان از ضرورت‌های امروز است.

نماینده ولی‌فقیه در استان تأکید کرد: هیچ تردیدی وجود ندارد که دشمن اصلی جمهوری اسلامی ایران آمریکایی‌ها هستند و هر آنچه آسیب و توطئه افکنی علیه این نظام و انقلاب صورت می‌گیرد از شیطنت‌های آمریکایی‌ها و سازمان‌های سیا، موساد، صهیونیست‌ها و اتاق فکر آن‌ها است.

وی یکی از مشکلات و گرفتاری‌های امروز جامعه را غفلت و بی‌توجهی برخی خواص و افراد تأثیرگذار درون کشور دانست و تصریح کرد: متأسفانه برخی از خواص و افراد تأثیرگذار در جامعه در خواب غفلت هستند و دشمنی دشمنان را نمی‌بینند و عده‌ای هم واقعاً تغییر نگرش و موضع داده‌اند تا حدی که در موضع‌گیری‌های‌شان می‌گویند ما برای نجات کشور از مشکلات چاره‌ای جز اینکه برویم و سر میز مذاکره بنشینیم و از راه دیپلماسی مسائل را حل کنیم، نداریم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تصریح کرد: آنچه که انقلاب ما را با خطر جدی مواجه کرده و از آفت‌های امروز جامعه ما محسوب می‌شود «چرخش و دگرگون شدن مواضع و دیدگاه» خواص، مسئولان و افراد تأثیرگذار و باسابقه انقلاب است.

حجت الاسلام‌ نکونام افزود: متأسفانه چرخش موضع برخی از این خواص چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای است به گونه‌ای که وقتی مواضع امروز آن‌ها را با مواضع سفت و سخت و انقلابی آن‌ها در گذشته مقایسه می‌کنی اصلا با یکدیگر سازگار نیست و شکاف عمیق در آن مشاهده می‌شود و این برای انقلاب خطر جدی است.

امام جمعه شهرکرد افزود: متأسفانه خواص هم همانند دشمن که با لبخند خنجر می‌زند این‌ها هم در داخل با لبخند مواضع غیرانقلابی و سازش‌کارانه خودشان را به خورد جامعه می‌دهند در حالی که پشت این لبخندها فریب‌کاری و به خطا کشاندن جامعه به عینه مشاهده می‌شود.

حجت الاسلام‌ نکونام تأکید کرد: یکی از رسالت‌ها و دغدغه‌های مهم ائمه جمعه به عنوان متولیان مسائل فرهنگی و فرماندهان قرارگاه فرهنگی باید این باشد که مردم را از این فریب‌کاری‌ها و در دام ظواهر، لبخندها و حرف‌های بسیار قشنگ اما توخالی برخی از این خواص افتادن، نجات بدهد و اجازه ندهد خدایی نخواسته مردم گرفتار این فریب‌کاری‌ها بشوند و از حقایق و واقعیت‌های درون انقلاب غافل و دورشوند.

امام جمعه شهرکرد ضمن بیان این نکته که برداشته شدن تحریم‌ها اقدام بسیار خوبی است و هیچ کس نمی‌خواهد اصل این کار را زیر سوال ببرد، بزرگ جلوه دادن برداشته شدن تحریم‌ها و نادیده گرفتن و غفلت از بیان واقعیت‌های برجام به جامعه را دغدغه امروز دلسوزان نظام دانست و تصریح کرد: متأسفانه در آستانه انتخابات برجام را فوق‌العاده بزرگ جلوه می‌دهند به گونه‌ای که به جامعه القاء می‌کنند تنها عامل نجات جامعه از تمام بحران‌ها، اجرایی شدن برجام است در حالی که باید این سوال را پرسید که آیا با اجرایی شدن برجام تحریم‌ها برداشته شد؟ در قبال برداشته شدن این تحریم‌ها چه هزینه‌های سنگینی پرداخته شد؟ که متأسفانه از بیان این مسائل در جامعه غفلت می‌شود.

حجت الاسلام‌ نکونام در ادامه به دو انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در سخنان اخیر خودشان با صراحت بر حمایت و تقویت جریان‌های انقلابی و رأی دادن به جریان‌ها و افراد انقلابی در انتخابات پیش رو تأکید فرمودند، امّا متأسفانه در همین مسئله هم باز برخی‌ از آقایان انقلابی‌گری را جوری دیگری معنا کردند به گونه‌ای که این انقلابی‌گری به همه اشخاص و جناح‌ها توسعه داده شد و همه جریان‌ها و فعالین داخل کشور انقلابی قلمداد شدند.