به گزارش پایگاه خبری ربیع،  از قم، مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ایام‌الله دهه مبارک فجر یادآور قیام و انقلابی بزرگ در تاریخ ایران است که مردمانی مؤمن و فداکار با اتکا به عنایات خداوند منان، رهبری حکیمانه بنیانگذار جمهوری اسلامی، امام خمینی (قدس‌الله نفسه‌الزکیه)، ایثار و از خود گذشتگی بی‌مانند ملت شریف ایران و نثار خون هزاران شهید، تحولی شگرف در تاریخ ایران اسلامی، رقم زدند. انقلابی که از آغاز نهضت تا پیروزی با اهداف و آرمان‌های مقدس الهی و اسلامی همراه بوده که فطرت‌های پاک و قلوب مؤمنین و آزادگان جهان را جذب و هم‌چنان با صلابت راه کمال خود را تا فتح قله‌های افتخار و پیروزی با قدرت ادامه می‌دهد.

در این اطلاعیه تصریح شده است: گفتمان انقلاب اسلامی که برآمده از شرع و عقل است نگاه جهانیان را به این معجزه قرن هر روزه افزون‌تر می‌کند که در این میان آنچه بیش از همه مورد اعجاب و تحسین قرار می‌گیرد، پایداری و اصرار ملت عزیز ایران بر ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب است که همواره در مقابل مستبدین و مستکبرین و نقشه‌ها و فتنه‌های آنان با بصیرت و هوشمندی، ایستادگی کرده و هرگز پا از میدان مبارزه با ستمکاران و زورگویان عقب نگذاشته و تحریم‌ها، تهدیدها و ترورها هرگز خللی در عزم راسخ آنان، ایجاد نکرده و این همه نتیجه تصمیمی است که ملت غیور و بزرگ ایران بر اساس بینشی عمیق گرفته است.

در این اطلاعیه خاطرنشان شده است: پرواضح است که دشمنان ایران اسلامی هر روزه با حیله‌ای جدید درصدد آسیب رساندن به ارزش‌های انقلاب اسلامی، هستند که هربار با پاسخ محکم ملت عزیزمان روبرو گشته‌اند و اکنون که پیروزی انقلاب اسلامی ایران در آستانه چهل سالگی قرارگرفته، عظمت و شکوه ایران بیش از گذشته دوستان را امیدوار و دشمنان را مات و مبهوت ساخته است.

در این اطلاعیه افزوده شده است: به‌ راستی چرا انقلاب اسلامی بدون تکیه بر کشور و یا ابرقدرتی و با وجود سخت‌ترین دشمنی‌ها این راه پر افتخار را چهل سال است که ادامه می‌دهد و خود تبدیل به قدرتی بزرگ و تأثیرگذار گشته و شرارت‌ها و مرارت‌ها در این مسیر سعادت‌بخش خللی در اهداف مقدس انقلاب شکوهمند اسلامی ایجاد نکرده است؟ و چرا دشمنان مأیوس‌تر از گذشته به نقش تأثیرگزار ایران در منطقه و بین‌الملل اعتراف می‌کنند؟ و چرا مظلومان جهان با نگاهی امیدوارانه، سیاست‌های ایران را دنبال می‌کنند؟ و چرا نقش قدرتمند ایران موجب شده که آمریکا و دیگر چپاول‌گران منابع و منافع کشورهای اسلامی و کشورهای سست اراده منطقه، با صرف هزینه‌های فراوان، در سردرگمی و جنون قرار گرفته‌اند؟ و چرا پس از چهل سال نسل جوان و مؤمن ایرانی با انگیزه‌ و شجاعتی بیشتر، اهداف انقلاب اسلامی را دنبال و حماسه‌سازان میدان‌های جهاد و پیشرفت در عرصه‌های مختلف قرار گرفته‌اند؟ و ده‌ها سؤال دیگر که همه برآمده از معجزه انقلاب اسلامی است.

در این اطلاعیه آمده است: آری! ملت شریف و بزرگ ایران با تبعیت از اصل اصیل ولایت فقیه و رهبری رهبر فرزانه و شجاع انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای قدر انقلاب خود را به خوبی می‌داند و در مقابل دشمنان خود را نیز شناخته و اعتماد بر آنها را هرگز نپذیرفته و راه پیشرفت را در وحدت و استقلال در سایه ایمان به خدا و باورهای انقلابی، می‌داند و رسیدن به افتخارات را با اتکا بر استعدادها و تلاش خود از جمله تولید علم و فناوری‌های پیشرفته، اقتصاد مقاومتی،‌ تجهیزات دفاعی و… تا آخر پیشه کار خود، می‌داند.

در این اطلاعیه تصریح شده است: ملت شریف و عزیز ایران! دشمنان قسم خورده ایران اسلامی پس از تجربه شکست‌های پی در پی در میدان‌های سخت مبارزه، امروزه با روی آوردن به فضای مخرب مجازی، جنگ نرم و ایجاد شبهات در اعتقادات و باورهای انقلابی و تغییر سبک زندگی اسلامی – ایرانی، در صدد پیاده کردن نیت‌های شوم خود هستند که هشدارهای مراجع عظام تقلید به‌ویژه مقام معظم رهبری در خطرات و آسیب‌های فضای مجازی، بر همین اساس است. از این‌رو بدخواهان و مستکبرین بدانند که این حربه آنان به‌واسطه هوشیاری ملت مؤمن ایران کارساز نخواهد بود و خواب آشفته آنان هرگز تعبیر نخواهد شد.

در این اطلاعیه خاطرنشان شده است: مردم غیور ایران! اکنون که ایام فاطمیه (سلام‌الله علیها) مصادف است با چهلمین سالروز پیروز انقلاب اسلامی، جهانیان مخصوصاً سران ظالم، سیاستمداران و تحلیل‌گران بین‌الملل، چشم به حضور آحاد ملت بزرگ ایران در راهپیمایی و گرامیداشت روز بیست و دوم بهمن ماه دوخته‌اند که بدون شک حضور گسترده در این همایش ملی، محاسبات خصمانه آنان را برهم خواهد زد و بار دیگر فریاد پیروزی ملت بصیر ایران اسلامی، امید معاندین و منافقین را به یأس تبدیل خواهد کرد.

در پایان این اطلاعیه آمده است: مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قــم ضمن گرامی‌داشت ایام الله دهه فجر به تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید (دامت برکاتهم)  وبا درک حساسیت‌های راهپیمایی بیست و دوم بهمن امسال همچون گذشته همراه با مردم موقعیت شناس کشور عزیزمان، در راهپیمایی شکوهمند روز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت وهم‌نوا با آنان، فریاد عزت و عظمت اسلامی و انقلابی خود را به گوش جهانیان خواهد رساند.

انتهای پیام/فارس