به گزارش پایگاه خبری ربیع، بانک ملت در مسیر رشد و توسعه اقتصادی کشور و نیل به اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی،  فعالیت‌های متعددی در عرصه اجتماعی انجام داده است.

این فعالیت‌ها به طور ویژه طی چند سال اخیر در عرصه های مختلفی نظیر آموزش و پرورش، توسعه فرهنگی و عمرانی، حوزه سلامت، حمایت از قشر آسیب ‌دیده و زلزله‌زدگان و فعالیت‌های بشردوستانه نمود بیشتری داشته است.

این بانک همواره در کنار ارائه خدمات تجاری سودمند به مشتریان خود و انجام پروژه‌های کارآمد اقتصادی، به ایفای نقش اجتماعی خود نیز می‌پردازد و در راستای فعالیت های انسان دوستانه و حمایتی تاکنون در سطح کشور و بالطبع در کردستان اقدامات ارزشمندی انجام داده است.

بانک ملت دانش‌آموزان را سرمایه‌های اصلی ایران اسلامی می‌داند، چنان که با همت سرپرستی این بانک در کردستان ۸۰۰ کوله پشتی به همراه چند نوشت افزار را در بین دانش آموزان دبستان پسرانه نور روستای قلیان و دبستان محمدصدیق محمدی ناحیه منفصل شهری ننله سنندج توزیع کرد این در حالیست که به گفته مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج ناحیه یک دارای کمترین سرایه آموزشی در بین دیگر نواحی کشور است و بعلاوه مدرسه روستای قلیان یکی از مدارس تخریبی محسوب می شود و نیاز مبرم به بازسازی را دارد.

روند مدرسه سازی ادامه دارد

سرپرست بانک ملت استان کردستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری ربیع، می‎گوید: بانک ملت در زمینه مدرسه سازی تاکنون در سطح کشور ۶۵  دستگاه مدرسه احداث کرده که از این تعداد ۲ باب مدرسه در استان کردستان قرار دارد.

«بیژن شیرفر» اظهار می کند: روند مدرسه سازی در استان بنا به اقتضا، در مناطق کم برخوردار با تراکم جمعیتی بیشتر ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اقدامات بانک ملت می افزاید: تهیه و توزیع ۱۰۱ هزار جفت کفش در بین دانش آموزان مناطق محروم، کمک به ۱۰۰ دانشجوی مستعد و توزیع ۴۰ هزار نوشت افزار شامل دفتر و مدادرنگی از دیگر برنامه‎های حمایتی بانک ملت از ابتدای سال ۹۶ تاکنون بوده است که از این تعداد یک هزار بسته به دانش آموزان بی بضاعت استان کردستان اهدا شده است.

شیرفر همچنین ادامه می‎دهد: تاسیس یک هزار فقره کتابخانه در راستای ترویج کتابخوانی و امور فرهنگی، کمک های نقدی به دانش آموزان و دانشجویان بعلاوه پرداخت وام ازدواج به ۳۲ هزار زوج کردستانی و کمک به آزادی ۲۲۲ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در استان از دیگر اقدامات این بانک در دو سال اخیر است.

این مقام مسئول در تکمیل گفته‎های خود می‎گوید: ۲۷  میلیارد ریال کمک به زلزله زدگان کرمانشاه، اعطای ۴۲۳ فقره تسهیلات اشتغال‌زایی به مبلغ ۵۱ میلیارد ریال به مددجویان تحت پوشش بهزیستی و پرداخت ۱۲۴ میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در جهت ایجاد اشتغال برای اقشار بی بضاعت و تحت سرپرستی نهادهای حمایتی از دیگر اقدامات انسان دوستانه بانک ملت است.

سرپرست بانک ملت استان می‎افزاید: بانک ملت در راستای نوسازی روستایی تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰  فقره تسهیلات به مبلغ ۳۰  میلیارد ریال را پرداخت کرده است و در سال های آینده نیز مسئولیت های اجتماعی تدوین شده را در برنامه کاری خود قرار خواهد داد.

ناحیه یک سنندج دارای کمترین فضای آموزشی در بین سایر نواحی کشور

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج می‎گوید: قریب به یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس در ناحیه یک وجود دارد که ۲۰۰ کلاس آن به همت خیران بانکی و شخصی احداث شده است.

«سید فواد حسینی» ادامه می‌دهد: در حال حاضر دو ساختمان آموزشی و چهار مدرسه در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول پسرانه و دخترانه در ناحیه منفصل شهری ننله سنندج وجود دارد بعلاوه یک هزار و ۱۰۰ نفر دانش آموز در مقطع ابتدایی و ۴۵۰ دانش آموز دختر و پسر هم در مقطع متوسطه اول در ننله مشغول به تحصیل هستند.

وی می‎گوید: روستای قلیان نیز دارای سه ساختمان آموزشی با ۲۱۳ دانش آموز پسر و ۲۱۵ دانش آموز دختر در مقطع ابتدایی و ۴۰۰ نفر دانش آموز در مقطع متوسطه اول است.

حسینی اظهار می‎کند: ناحیه یک سنندج در بین سایر نواحی آموزشی کشور دارای کمترین فضای آموزشی است بطوری که به ازای هر دانش آموز در این ناحیه ۳.۱  مترمربع فضای آموزشی وجود دارد در حالی که میانگین استانی آن ۴.۸ مترمربع است. این مشکل با ساخت ۲۸ مدرسه جدید حل می‌شود  لذا خواستار توجه ویژه خیرین مدرسه‌ساز و بانک‌هایی که قصد ساز و ساز مدرسه را دارند، هستیم.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج با اشاره به افزایش اعتبارات دولتی سال جاری در حوزه مدرسه‌سازی می‎گوید: در گذشته اعتبار ساخت مدرسه ۲۲  میلیارد ریال بود که امسال به ۲۲۰  میلیارد ریال افزایش یافت به طوری که هم اکنون ۱۲ پروژه دولتی و ۵ پروژه خیرین در حوزه مدرسه سازی در این ناحیه در حال احداث است و اگر پروژه‌های عنوان شده تا مهر ۹۸ به آموزش و پرورش تحویل داده شود، بخشی از مشکلات این ناحیه در بخش فضاهای آموزشی حل خواهد شد.

وی اظهار می کند: ناحیه منفصل شهری ننله یکی از نواحی محروم در حوزه فضای آموزشی است  به همین دلیل تعدادی از دانش آموزان ساکن در ننله به‌خصوص دختران به دلیل نبود دبیرستان و نداشتن توانایی مالی تحصیل در مدارس داخل شهر سنندج، ترک تحصیل می کنند.

حسینی می‌افزاید: تاکنون در ناحیه منفصل شهری ننله احداث مدرسه ۱۵ کلاسه هم با اعتبارات دولتی مصوب شده به‌علاوه پیش بینی شده و بعلاوه تفاهم نامه و قرارداد ساخت ۲ مدرسه با آقای مندمی مدیر عامل کارخانه خوراک‌دام کردستان منعقد شده است.

این مقام مسئول بیان می‌کند: امیدواریم بانک ملت در برنامه های آتی خود ساخت مدرسه در روستای قلیان که نسبت به سایر روستاهای سنندج دارای جمعیت بیشتری است، را در دستور کار خود قرار دهد.