به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس، ابراهیم پورهاشمی بعد از ظهر امروز در آیین روز درخت‌کاری که به صورت نمادین در دبیرستان حاج حسن مکتبی روستای دوشخراط برگزار شد، اظهار کرد: هر ساله ۱۵ اسفندماه به نام روز منابع طبیعی و درخت‌کاری نام‌گذاری شده است که برای گرامی‌داشت این روز به صورت نمادین در یک مکان درخت‌کاری صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امسال بنا به پیشنهاد فرماندار روستای دوشخراط انتخاب شد، افزود: روستا محور توسعه است، اما قبل از پیروزی انقلاب ۷۵ درصد مردم در روستاها ساکن بودند که با پیروزی انقلاب این ترکیب روستا نشینی با مهاجرت به طرف شهرها به هم خورد.

مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوانسار با بیان اینکه شهر الگوی مصرفی دارد، اما روستا یک الگوی تولیدی است، اظهار کرد: در سال جاری با همکاری دهیار و شورای اسلامی روستای دوشخراط طرح بهره‌برداری گونه گیاهی کتیرا انجام شد.

وی افزود: با تغییرات در بهره‌برداری گونه گیاهی کتیرا ۳ هزار نفر روز شغل برای افراد جویای کار در این روستا ایجاد شد که درآمدزایی ناشی از سود برداشت این محصول بالغ  بر یک میلیارد تومان بود.

پورهاشمی با اشاره به اینکه چرخه اقتصادی روستا مساوی اقتصاد مبتنی بر پایداری توسعه کشور است، افزود: حفاظت، توسعه، اصلاح و بهره‌برداری وظیفه اصلی منابع طبیعی است.

وی خاطرنشان کرد: در هفته منابع طبیعی ۷ هزار اصله نهال از نوع اقاقیا، وَن، سرو، سنجد، توت و گلابی وحشی کاشته می‌شود.

کاشت درخت صدقه جاریه است

در ادامه عبدالله صانعی با تبریک میلاد حضرت فاطمه الزهرا (س)  اظهار کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری حفظ و نگهداری و توسعه و بهره‌برداری باید جلوه کوچک آن  باید برای حفظ و توسعه آن و با بهره‌گیری از نظرات کارشناسی شود.

وی با بیان اینکه روستای دوشخراط کلکسیون قومیت‌ها با پیشینه تاریخی است و مردم این روستا  با وفاق و همدلی در کنار هم در این روستا زندگی می‌کنند،  گفت: تمام روستاهای خوانسار در مدار  و روند توسعه  قرار گرفتند و این نشان‌دهنده مدریت جهادی در عرصه‌های مختلف روستایی است.

معاون فرماندار خوانسار گفت: بیداری توأم با توسعه در روستاهای شهرستان شکل گرفته است، اما برای رسیدن به نقطه مطلوب با شناسایی ظرفیت‌ها که نمونه آن اشتغال‌زائی با برداشت کتیرا بود، می‌توان اشتغال ایجاد کرد.

وی تأکید کرد: باید از خام فروشی محصول کتیرا فاصله گرفت زیرا  تولید فرآورده‌های این محصول  اشتغال بیشتری را به همراه  دارد.

صانعی کاشت درخت را توصیه و سفارش پیامبر (ص) دانست، و افزود: کاشت درخت صدقه جاریه است زیرا اثرات مطلوبی روی هوا دارد، اتحاد و همبستگی سبب سهولت در انجام کارها و اقدامات خواهد شد.

وی ضمن  قدردانی از نماینده خبری صدا و سیما و خبرگزاری فارس در پوشش اخبار شهرستان خوانسار، تصریح کرد: رسانه‌ها پل ارتباطی بین مردم و مسؤولان هستند و نقش اساسی در انعکاس خبر ایفا می‌کند.

انتهای پیام/۲۰۷/