زهرا نصیری

به گزارش پایگاه خبری ربیع، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با اشاره به اینکه از ابتدای فعالیتِ ستاد عتبات در نصف جهان  تاکنون، هنرمندان اصفهانی، ۴۰ درِ هنری را در عَتَبات عالیات ساخته اند افزود:  سالانه چهار میلیون زائراز کشور و ۳۵۰ هزار زائر از استان اصفهان عازم عتبات و مرقد‌های مقدس ائمه (ع) می‌شوند.

جعفر عسگری ، افزود:صحن حضرت زهرا (س)و حضرت زینب (س) در شهر کربلا در دست ساخت است که صحن حضرت زهرا(س) در کربلا ۷۰ درصد پیشرفت داشته و اربعینِ سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری‌ها ایران در کنار حرم ائمه اطهار دیده می‌شود، گفت: از بودجه دولتی شرعاً و قانوناً در این عرصه استفاده نمی‌شود و هر آنچه انجام شده است از نذورات مردمی بوده است.

وی با بیان اینکه از حدود ۱۸ سال پیش تاکنون به پیشنهاد شهید سلیمانی ۲۱۶ پروژه خرد و کلان در توسعه و بازسازی حرم اهل‌بیت انجام شده است که در طول تاریخ بی‌نظیر است افزود: ابرپروژه‌های صحن حضرت زهرا (س) در نجف، صحن حضرت زینب (س) در مقابل باب القبله کربلا و صحن امام باقر (ع) در کاظمین بخشی از این پروژه‌ها است که هنر و صنعت ایرانیان را به نمایش می‌گذارد.

افزایش ۱۲۳ درصدی نذورات مردمی در سال جاری

عسگری، از افزایش ۱۲۳ درصدی نذورات مردمی خبر داد و گفت: حدود ۴۰ درب حرمین شریفین با نذورات مردمی و با هنرنمایی هنرمندان اصفهانی ساخته شده است، به‌غیراز ایرانیان لبنانی‌ها، پاکستانی‌ها، هندی‌ها و حتی آزادی‌خواهان غیرمسلمان در این عرصه سهیم بوده‌اند.

وی گفت: اگر نگاه اجمالی به تاریخ گذشته کنیم نقش ایرانیان و به‌ویژه مردم اصفهان در بازسازی عتبات مقدسه بسیار پررنگ است؛ اما ما یک کتاب جامع در این راستا نداریم.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان ادامه داد: بزودی دانشگاه فرهنگیان مجمع جهانی اربعین را با میزبانی اصفهان برگزار می‌کند و دانشگاه هنر خلق آثار هنری دراین‌رابطه خواهد داشت که در یک نمایشگاه دائمی به نمایش گذاشته می‌شود.

عسگری ، با بیان اینکه وظیفه ماست که رفاه حال زائران را در این مسیر فراهم کنیم، گفت:  بیشترین موکب در اربعین مربوط به استان‌های تهران خوزستان و اصفهان است که در اربعین گذشته، ۱۷۲ موکب را اصفهانی‌ها بر پا کردند.

زهرا نصیری