به گزارش پایگاه خبری ربیع ،معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه امسال ورودی مدارس تیزهوشان‌ را ۵۰ درصد کاهش دادیم، گفت: این مدارس بی‌رویه و بدون هدف توسعه پیدا کردند و از نظر آموزش و پرورش بهترین مدرسه نزدیک‌ترین مدرسه است.

رحیم محمدی ، با بیان اینکه در حال حاضر سخت‌ترین شرایط ممکن را می‌گذرانیم، اظهار داشت: lnhva

وی با بیان اینکه دوره‌های متوسطه شامل شاخه نظری با ۴ رشته، کار و دانش با ۴۰ رشته و فنی و حرفه‌ای با ۱۵۰ رشته است، افزود: درهمین راستا بالغ بر ۴۰ جلد کتاب در دوره ابتدائی و ۷۰۰ جلد کتاب نیز در دوره متوسطه داریم، بنابراین این حجم فعالیت و تغییرات گسترده همراه با اجرای شتاب‌زده نظام جدید کارمان را سخت‌تر کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: در سال جاری ۱۴۰ عنوان کتاب جدید التالیف داشته و در محتوای آموزشی نیز تغییرات گسترده‌ای داشتیم، ۴۰ درصد تجهیزات در فنی و حرفه‌ای‌ها باید به‌روز شوند که به اعتبار نیاز دارد و از عهده آموزش و پرورش نیز خارج است.

وی با اشاره به ۴ برنامه حوزه آموزش متوسطه در ۳ سال گذشته خاطرنشان کرد: اجرای مطلوب نظام ۳-۳-۶، توسعه کیفی و کمی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، توسعه فرهنگ پژوهش، خلاقیت و کار گروهی وغیره از جمله این برنامه‌ها است، در همین راستا سال ۹۲ بالغ بر ۲۰ پژوهش‌سرا داشتیم که اکنون به ۳۹ پژوهش‌سرا افزایش پیدا کرد.

محمدی بیان کرد: یکی از شاخص‌های مهم کسب رتبه سوم کنکور سراسری توسط استان اصفهان است، سال ۹۳ رتبه دوم و سال ۹۴ و ۹۵ رتبه سوم را کسب کردیم، در همین راستا در ۱۵ سال گذشته تنها در سال ۸۵ استان اصفهان توانست رتبه سوم کشور را در کنکور به‌دست‌ آورد.

وی با بیان اینکه براساس یک سیاست تکلیفی توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای را متوقف کردیم تا رشته‌های جدید ابلاغ شود، گفت: تا پایان سال جاری ۴ مرکز آموزش تخصصی هنرآموزان در رشته‌های مکانیک، فرش، کشاورزی، برق و کامپیوتر افتتاح خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: استان اصفهان با کسب ۹۸.۷ درصد رتبه برتر کشور را در پروژه مهر کسب کرد که نسبت به سال ۹۲ حدود ۱۱.۵ درصد افزایش داشته است، این امر تمام فعالیت‌های مجموعه آموزش و پرورش استان را پوشش می‌دهد.

وی با اشاره به افزایش انواع مدارس خاص در استان تصریح کرد: در همین راستا تعداد مدارس تیزهوشان از ۴ مرکز به ۲۲ مرکز رسیده است، ورودی مدارس تیزهوشان‌ را امسال ۵۰ درصد کاهش دادیم.

محمدی با بیان اینکه اکنون کارگروهی در استان برای تجدیدنظر در فعالیت این‌گونه مدارس در استان تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: از نظر آموزش و پرورش بهترین مدرسه نزدیک‌ترین مدرسه است، متاسفانه این مدارس بی‌رویه و بدون هدف توسعه پیدا کردند.

وی بیان کرد: سال ۸۴ که آموزش و پرورش استان تحویل مدیران وقت شد بالغ بر ۹ میلیارد تومان در حساب این اداره بود ولی در سال ۹۲ که دولت یازدهم سرکار آمد آموزش و پرورش استان بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی داشت که اکثر آن نیز مطالبات فرهنگیان بود، البته این امر مربوط به مدیران قبلی آموزش و پرورش نمی‌شود بلکه به شرایط کشور برمی‌گردد.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه در ۵ سال آینده بالغ بر ۳۳۰ هزار معلم در کشور بازنشسته می‌شوند، گفت: آموزش و پرورش باید برای ورودی‌های متناسب با خروجی‌های این سازمان تصمیمات لازم را اتخاذ کند.

وی با بیان اینکه بسیاری از تیزهوشان‌ ما تیزهوش نیستند، افزود: هنوز کشور به این موضوع وارد نشده ولی ۵۰ درصد ورودی‌های مدارس تیزهوشان استان را کاهش دادیم، متاسفانه مدارس نمره محور شده‌اند و خانواده‌ها نیز به این سمت حرکت می‌کنند.

محمدی تصریح کرد: مهم‌ترین نقطه قوت آموزش و پرورش در حال حاضر اعتماد بالایی است که میان آموزش و پرورش و مردم ایجاد شده است، شاخص‌های متعددی برای این امر وجود دارد.