به گزارش ربیع به نقل از روزنامه کیمیای وطن ، فصل شهریور فصل آماده شدن برای درس و مدرسه است. یکی از دغدغه‌های مهم خانواده‌ها در این ماه تهیه مایحتاج ضروری بچه‌ها برای مدارس است. تهیه لباس، تهیه کتاب، تهیه سرویس مدرسه و هزاران مورد کوچک و بزرگ حسابی خرج روی دست خانواده‌ها می‌گذارد به همه این خرج‌ها خرج لوازم التحریر را هم اضافه کنید که به اصطلاح معروف قوز بالای قوز است. تهیه لوازم تحریر متعلق به طبقه خاصی نیست و تمامی کودکان و نوجوانان را در بر می‌گیرد به طوری که نیاز داخلی دفتر تحریر در کشورمان به طور تقریبی سالانه ۱۵۰ میلیون جلد و گردش بازار لوازم التحریر میانگین ۴ هزار میلیارد تومان در سال در کشور ایران است. همین موضوع هم باعث می‌شود که سودجویان نگاه خاصی به این بازار داشته باشند. هر چند همه پدر و مادرها ترجیح می‌دهند فرزندشان از لوازم تحریر ایرانی با کیفیت استفاده کنند اما همیشه پول نقش اول را در تهیه این ملزومات بازی می‌کند و بسیاری از خانواده‌ها که توان مالی بالایی ندارند مجبورند از لوازم تحریر چینی ارزان قیمت با طرح‌هایی که تبلیغی برای فرهنگ غربی محسوب می‌شود استفاده کنند.

خرید کالای ایرانی

البته از ابتدای امسال عزم جزمی برای تهیه کالاهای ایرانی به مدد مسئولین و رسانه‌ها آغاز شده که به گفته بازاریان باعث شده مردم تمایل بیشتری به خرید کالاهای ایرانی داشته باشند و اجناس چینی را پس بزنند. هر چند تنها یک جلد ایرانی ضمانتی برای ایرانی بودن یک کالا نیست زیرا به گفته برخی بازاریان سودجویان دفترهای چینی را با جلدهای جدید به اسم کالای ایرانی در بازار عرضه می‌کنند و نه تنها تولید داخلی را به ورشکستگی می‌کشانند بلکه به سودهای کلانی نیز دست پیدا می‌کنند. به همین منظور توصیه می‌شود که پدرها و مادرهای دقت زیادی را در هنگام خرید به خرج دهند. به گفته بازاریان قیمت لوازم التحریر به نسبت سال گذشته افزایش چندانی نداشته است و تقریباً محصولات با همان حدود قیمت و گاها افزایشی انداک به فروش می‌رسد. البته بازار لوازم تحریر لوکس و مارک هم همچنان داغ است و عزیزان ثروتمند با فراغ بال مشغول خرید لوازم تحریر مارک از معروف‌ترین برندهای خارجی برای فرزندان دلبند خود هستند بی آنکه نگرانی‌ای از این بابت داشته باشند.

اصلی3

قیمت لوازم التحریر

به هر ترتیب گشتی در بازار رنگارنگ لوازم التحریر نشان حاکی از آن است که هم اکنون قیمت هر عدد مداد متالیک ۱۵۴۰ تومان، خودکار ساده ۵۶۰ تومان، ست روان نویس نمدی ۳۶ رنگ ۱۱۵ هزار تومان، مداد بلک وود ۱۵۰۰ تومان، دفتر طراحی ۸۰۰۰ تومان، مداد رنگی ۱۲ رنگ ۱۳ هزار تومان، تراش ۲ هزار تومان و روان نویس ۳۵۰۰ تومان است. هر عدد پوشه دکمه دار ۱۰۰۰ تومان، هر عدد اتود از ۵ هزار تا ۱۱ هزار تومان، دفترچه ۸۰ برگ بین ۲۵۰۰ تا ۸ هزار تومان، دفترچه صد برگ بین ۴۵۰۰ تومان تا ۱۱ هزار تومان، دفتر کلاسوری ۱۲ هزار تومان، دفتر مشق ۳۵۰۰ تومان و دفتر یادداشت ۲۱۰۰ تومان است. همچنین هر عدد دفتر ۴۰ برگ ۳۰۰۰ تومان، دفتر نقاشی ۴۲۰۰ تومان، دفتر مشق ۵۰ برگ ۲۲۰۰ تومان است. هر عدد خودکار زبرا ۳۰۰۰ تومان، روان نویس ۳۷۰۰ تومان و خودکار هشت رنگ ۱۲ هزار تومان به فروش می‌رسد.