به گزارش پایگاه خبری ربیع، نصب تندیس امیرکبیر در ورودی اراک و میدان امام خمینی (ره)، بهره برداری از بوستان بانوان در بلوار شهید آنجفی به مساحت ۱۰ هکتار، آغاز خدمات ۱۲ دستگاه اتوبوس با قابلیت سوخت پاک یورو چهار، ۱۲ دستگاه آمبولانس حمل متوفی برای آرامستان، ۲ دستگاه لودر برای سازمان مدیریت پسماند، بهره برداری از ساختمان سازمان فناوری و اطلاعات و ارتباطات شهرداری در کوی مسکن، ارایه برنامه تلفن همراه اراک من، المان باغ سعادت در خیابان دانشگاه (میدان نماز) به مساحت ۷۶۶ متر مربع و مرحله نخست تقاطع غیرهمسطح شهید کاوه نبیری با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی، از مهمترین طرح هایی بود که بهره برداری رسید.

سوله ورزشی شهید حججی با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی در شهرک ولیعصر (عج) به مساحت یک هزار و هشت متر مربع، سوله ورزشی شهید مسلمی در شهرک علی بین ابیطالب به مساحت یک هزار و هشت متر مربع، ایجاد مسیرهای ورودی و خروجی از ۹ در آرامستان اراک، اجرای ۲ هزار و ۲۰۰ تن آسفالت، اجرای سه هزار و ۶۰۰ متر طول جدول گذاری، ۶ هزار و ۴۸۰ مکعب خاکبرداری و هتل اطلس در کوی صنعتی به مساحت ۶ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ساختمان های اداری و رفاهی دره گردو و دفتر ستاد بازآفرینی شهری و توسعه محله از دیگر طرح های شهری بود که بهره برداری شد.

مسجد امام حسین (ع) شهرک خودرویی اراک از دیگر طرح های عمرانی شهرداری اراک بود که در کمربندی شمالی این شهر در زمینی به مساحت ۲۵۹ متر مربع و با زیربنای ۷۱۹ متر ایجاد و برای بهره برداری از آن ۶ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

به گفته شهردار اراک برای ایجاد و تکمیل این ۱۷ طرح عمران شهری، حدود ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

استاندار مرکزی در آیین بهره برداری این طرح ها در محل فرهنگسرای شهر اراک گفت: خدمات شایسته و مطلوبی در مدیریت شهری اراک در طول ۱۳ ماه گذشته صورت گرفته که جای تقدیر دارد.

سید «علی آقازاده» افزود: مدیر شهری اراک با بیش از ۳۰ سال سابقه مدیریت شهری خدمات گسترده ای در توسعه شهرهای کشور و اراک داشته است.
وی گفت: پارک بانوان اراک از مهمترین طرح های عمرانی شهر اراک است که زحمات زیادی برای ایجاد آن کشیده شده و یکی از بهترین پارک های بانوان درسطح کشور است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: برخی مشکلاتی و فسادها در مجموعه شهرداری اراک نباید خدمات ارزشمند دیگر را تحت الشعاع قرار دهد چرا که بیشتر کارکنان این مجموعه در سلامت کامل به خدمتگذاری مشغول هستند.

آقازاده بیان کرد: با وجود تنگناهای مالی انجام ۱۷ طرح عمرانی در کلانشهر اراک نشان از مدیریت و برنامه در این مجموعه است و بیانگر آن است که راهبردهای اقتصاد مقاومتی در این حوزه انجام می شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: تخلفات انجام شده در شهرداری بسیار کمتر از مواردی است که مطرح شده و اجازه هیچ گونه تشنج و بزرگنمایی در این حوزه را نمی دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک نیز گفت: خدمات مدیریت شهری باید با نگاه آینده صورت گیرد و بر اساس مطالعات عمیق و هدفمند باشد.

آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» در آیین بهره برداری از مسجد امام حسین (ع) شهرک خودرو واقع در کمربندی شمالی اراک افزود: طرح های عمران شهری نباید برای حل مشکلات فعلی جامعه ایجاد شود بلکه باید مسائل و مشکلات سال های طولانی در آن لحاظ شود.

امام جمعه اراک ادامه داد: شهردار اراک در طول خدمت ۱۳ ماهه خود خدمات شایسته ای به این شهر ارائه کرد که جای تقدیر دارد.

شهردار اراک نیز گفت: آهنگ توسعه شهری اراک سرعت خوبی به خود گرفته و امید است که تداوم آن با تغییرات مدیریتی بیشتر شود.

«داود تاجران» افزود: اراک ظرفیت های متعددی در خود دارد و می تواند با خلاقیت و تقویت پیوست های خلاقانه به شهری نمونه تبدیل شود.

یکی از اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز در این آیین گفت: قانون منع به کارگیری بازنشستگان شامل حال شهردار اراک شده و شهردار به ناچار در تبعیت از این قانون باید از راهبری قطار خدمات شهرداری اراک پیاده شود.