به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس، علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیأت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کرد.

امسال سازمان حج و زیارت به غیر از وظایف محول شده در حوزه کمیته ثبت‌نام و اعزام و امداد و راهنمایی زائران، در حوزه طبخ و توزیع غذا در روزهای پس از اربعین نیز به ارائه خدمات پرداخته است.

آشپزخانه‌های مرکزی سازمان در شهرهای کربلا و نجف به دستور رئیس سازمان حج و زیارت از ظهر روز اربعین به طبخ غذا در وعده‌های صبحانه، ناهار و شام در هر روز برای زائران مبادرت کرده‌اند و این طبخ و توزیع طی روزهای جاری نیز ادامه می‌یابد.

بنابر برنامه ریزی‌ها ۲۰۰هزار پرس غذا در این ایام از سوی سازمان حج و زیارت به زائران اربعین حسینی تقدیم می‌شود.

انتهای پیام/