به گزارش پایگاه خبری ربیع، رسول خضری با بیان این مطلب در رابطه با اظهارنظر مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران مبنی بر اینکه افرادی که توان مالی دارند، باید حق بیمه خود را به این سازمان بدهند، گفت: بیمه سلامت باید در همان بدو تدوین و ارائه طرح اولیه خود تمام جوانب امر را در نظر می‌گرفت، نه اینکه بعد از تحت پوشش قرار دادن ده میلیون و چهارصد نفر برنامه‌هایش را تغییر دهد.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس، ادامه داد: مدیر عامل سابق بیمه سلامت باید از ابتدا با پیش‌بینی مشکلات بعدی در ارائه برنامه‌های خود شفاف‌سازی می‌کرد، نه اینکه بعد از تغییرات حاصل شده بر اساس برنامه ششم که این سازمان را از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جدا کرده و زیرمجموعه وزارت بهداشت قرار داد و در پی آن سیستم مدیریتی این بیمه تغییر کرد، به طور ناگهانی در روند ارائه خدماتش به اعمال تغییرات بپردازد.

وی یادآورشد: البته ما از همان ابتدا از ادعای سازمان بیمه سلامت برای تحت پوشش رایگان قرار دادن بخش اعظمی از جامعه، تعجب کرده بودیم، چراکه ارائه خدمات رایگان باید تنها شامل افراد آسیب‌پذیر می‌شد و قشر متمکن حق بیمه خود را پرداخت می‌کردند.

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: اگر بیمه سلامت بخواهد که آزمون بضاعت افراد را برگزار کند، باید این روش را بعد از این برای افراد جدیدی که تحت پوشش این بیمه قرار می‌گیرند، اعمال کند، همچنین برای تمدید بیمه افرادی که از تمکن مالی خوبی برخوردار هستند می‌تواند این طرح را عملیاتی کند، اما در شرایط کنونی نمی‌توان دفترچه‌هایی که در دست مردم بوده را از آنها گرفت.

خضری ادعای مدیرعامل بیمه سلامت مبنی بر اینکه این مسئله را که ۸۰ درصد از بیمه شدگان ما بیمه شده رایگان باشند در حالی که می توانستند با پرداخت ۴۰ هزار تومان سرانه کامل بیمه، کل این پول را بپردازند را خلاف واقع دانست و تاکید کرد: بالای هشتاد و پنج درصد افرادی که تحت پوشش بیمه همگانی قرار گرفته‌اند در زمره قشر آسیب‌پذیر جامعه هستند، بنابراین اجرای آزمون وسع تاثیری در وضعیت مالی بیمه سلامت نخواهد داشت و کاهش دادن ارائه خدمات این بیمه هر چند بر اساس قانون بوده باشد، اما باز هم در جامعه بازتاب منفی دارد، به همین دلیل لازم است سازمان بیمه سلامت در این زمینه تجدیدنظر کند.

خضری بیان کرد: البته فردی که از تمکن مالی خوبی برخوردار باشد، از دفترچه تامین اجتماعی خویش‌فرما استفاده می‌کند و اگر فردی به این امر مبادرت نورزیده است، یا سواد لازم در این زمینه را نداشته و یا از توانایی مالی کافی برخوردار نبوده است، که این امر نیز پس از بررسی‌هایی صورت گرفته، آشکار خواهد شد.

انتهای پیام / فارس