به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل ازتسنیم ،امان الله جهانبین  دریاسوجاظهار داشت: در پنجاهمین روز از سقوط هواپیمای ای.تی.آر۷۲ تهران-یاسوج عملیات جستجو پیکر جانباختگان در ارتفاعات آغاز شد.

وی از اعزام ۱۵ امدادگر به محل سقوط هواپیما در ارتفاعات قله نغل پازن پیر خبر داد و افزود: از این تعداد ۳ نفر کوهنوردان محلی و مابقی امدادگران جمعیت هلال احمر استان بوده که بزودی امدادگرانی از استان‌های دیگر به جمع آنان اضافه می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه امکدادگران با شب مانی عملیات جست و جو را انجام می‌دهند، ادامه داد: در صورت مساعد بودن وضعیت جوی در روزهای آینده امدادگرانی از جمعیت هلال احمر استان اذربایجان غربی به ارتفاعات دنا اعزام می‌شوند.

وی از تحویل پیکر ۱۹ نفر از جانباختگان هواپیمای تهران-یاسوج با خانواده‌ها خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۲۰۰ بافت انسانی مجزا از جانباختگان جمع اوری و به پزشکی قانونی منتقل شده است.

به گزارش تسنیم، ۲۵ بهمن ماه سال ۹۶ هواپیمای ای.تی.آر ۷۲ تهران- یاسوج در ارتفاعات دنا دچار سانحه سقوط شد که هنوز عملیات جست‌وجوی پیکر جانباختگان با وجود بارش ۴ متری برف در ارتفاعات ادامه داشته و پایان عملیات اعلام نشده است.