به گزارش پایگاه خبری ربیع، احد یاغموری به وضعیت جوی استان زنجان طی چند روز آینده اشاره کرد و افزود: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری بوده و وزش برخی از مناطق استان را فرامی‌گیرد که در این میان به شهروندان زنجانی توصیه می‌شود از تردد در کنار ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان فرسوده خودداری کنند.

وی با اشاره به اینکه از اواخر روز یکشنبه بر میزان ابرها افزوده  می‌شود، اظهار  کرد: از روز دوشنبه سامانه بارشی به استان وارد می‌شود و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بارش‌ها به‌صورت  برف خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان به  وضعیت دمای هوای استان زنجان طی چند روز آینده اشاره کرد و یاد آور شد: دمای هوای استان زنجان تا روز دوشنبه تغییر محسوسی نمی‌یابد ولی از اواخر روز سه شنبه دمای هوای استان به صفر درجه و زیر صفر سانتی‌گراد می‌رسد.

یاغموری  بابیان اینکه  دمای هوای استان زنجان در دی‌ماه سال جاری افزایش محسوسی داشته است، ابراز کرد: دمای هوای استان زنجان در ۴۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده و گرم بوده است و دمای استان ۹ درجه سانتی‌گراد گرم‌تر شده است.

انتهای پیام /تسنیم